Trenurna dešavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Violino, deluju baš primamljivo ove tvoje čokolade. :heart:
E sad pivo, šta znam, nekad sam volela crno, ali godinama nisam popila. Kad sam prestala da pijem, prestala sam načisto...

I ja volim tamno pivo, jednom sam dobila veliku falsu whiskey infused, to je bilo najbolje koje sam u zivotu probala
Volim i pivo od visnje, maline, nekad nadjem od breskve, sa djumbirom...
Cek sad cu da uslikam sta imam

Imam ovaj mali pokretni frizider samo za pivo, stane malo vise od gajbe.

1.jpg

- - - - - - - - - -

Cim jedno uzmemo iz frizidera, odmah ubacimo isto takvo da se hladi. Stoje u gajbi pored :-D

2.jpg

Da, vozi iza tebe, da utvrdi da si prekoračila brzinu, pa te onda presretne i zaustavi te.
Inače, običan auto.

A za piva, svaka čast. Kod nas nema toliko vrsta, koliko ja znam. Ovo prosto mami da makar probaš svako.... :pivce:

Aha, hvala na info. Videla sam jednom takav auto u Hrvatskoj kad smo se vozili, nisam znala da ih ima i kod nas. Ne znam kako im nije jeftinije da stave kamere.

Ovde ima preko 2400 vrsta piva, u Ginisovoj knjizi rekorda smo :zcepanje:

Ne znas koje da kupis...

Ja lično nisam sigurna da zaista postoji nešto kupovno, bez veštačkih pojačivača ukusa, boja, i takvih gluposti....ali eto....

Jao, Violino, da sam na tvom mestu ja bih bar probala, kad su ti već dostupna, pa nek ide život....

To, međutim, nije sva muka. Paklene temperature pratiće vreli, tzv. fen vetar, koji, zna se, strvara užasnu nervozu i razdražljivost.

Taj tropski vetar najjveće probleme zadavaće, razume se, hroničnim i psihijatrijskim pacijentima.

Uzdržite se, dakle, u narednom periodu od bitnih odluka da kasnije ne biste zažalili. Ako treba, bolje sačekajte septembar.

https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

To, međutim, nije sva muka. Paklene temperature pratiće vreli, tzv. fen vetar, koji, zna se, strvara užasnu nervozu i razdražljivost.

Taj tropski vetar najjveće probleme zadavaće, razume se, hroničnim i psihijatrijskim pacijentima.

Uzdržite se, dakle, u narednom periodu od bitnih odluka da kasnije ne biste zažalili. Ako treba, bolje sačekajte septembar.

https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

evo ja retko kliknem na te vesti na krsti gore što lete..
ali, nikako ne kapiram zašto ljudi to linkuju i otvore temu..često..
ti si super još..samo si komentar stavila :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back