TREBAJU mi saveti , Projektujem Jurisnu pusku.

pa znam kako to ide, u zrnu se nalaze dve tetive, na koje ako delujes odgovarajucim magnetnim (elektricnim) pulsom one se grce ili opruzaju, pa tako metak skrece. Metak ima opticki osetljiv vrh , pa moze da prati laserski obelezivac, mada po meni to je jos u experimentalnoj fazi razvoja. Mogao bih da pokusam....

pa znam kako to ide, u zrnu se nalaze dve tetive, na koje ako delujes odgovarajucim magnetnim (elektricnim) pulsom one se grce ili opruzaju, pa tako metak skrece. Metak ima opticki osetljiv vrh , pa moze da prati laserski obelezivac, mada po meni to je jos u experimentalnoj fazi razvoja. Mogao bih da pokusam....

Гледај и да ставиш неки бацач гранате, да срушиш топаоницу да те тамо не закључају.

Bravo majstore!nego jesi li razmisljao o projektu ovih novih "smart"zrna?Cuo sam da mogu naci cilj i iza coska zgrade?!!

Bravo legendo .. hahahaha ... nije on u NASA-inoj radionici ..;) Dobra si ...

A sto se tebe konstruktore tice, podsecas me na mene majke mi .. Ja sam ovde krenuo prvi sa konstruisanjem Aviona za 2 osobe, imao puno koji su me napravili da sam opiceni naucnik, a imao i one koji su mi rekli da samo tako nastavim i da su uz mene do kraja. Ja ti kazem samo jedno:
"DOK MOJ AVION BUDE GOTOV TI CES DA USAVRSIS PUSKU, PA JE MECEMO NA KRILA MOG AVIONA I IZDEMO ZAJEDNO DA OSVAJAMO DO SADA NEOSVOJRNO ..." ha ha ha ...

ма кад већ пројектујеш пројектуј да траје. мало сам проучио сад у школи преклапање s и p орбитала е па кад би могли некако да то мало изменимо да се не прклапају s и p него s и f и ту шклопоцију уградимо на ту пушку ала би било моћно зар не?

Back