Treba mi VIZA

Jokara ako imas 5000 do 6000 evra, mozda i malo manje imas sanse za studensku vizu. treba da platis unapred kurs engleskog u australiji od nekoliko meseci, smestaj, povratnu avio-kartu i jos neke sitnije troskove. studenska viza daje pravo na rad 20 sati nedeljno i vremenom moze da se produzava i da dovede cak i do stalne. postoji i 12 000 evra koje treba imati na racunu kao pokrice, ali sam cuo da mladji studenti mogu da se provuku za vizu i bez toga. ako te odbiju za vizu rizikujes nekoliko stotina evra a vecina novca biva ti vracena.

Bogami nemam ja te pare i tesko da cu ih skupiti!

Ćao jokara25 , moj savet ti je da ne odustaješ ako imaš veliku želju da odeš !
Koliko vidim imaš tetku tamo i to je dobar početak...
Ne znam koji posao radiš tih godinu dana, ali pri popunjavanju Formulara imaš tamo u upitniku i pitanje o poslu koji radiš, a koji nije u okviru svoje struke...
U prilog ti idu godine, gornja granica za godine pri podnošenju Aplikacije je 45 godina...
Možda ćeš nekako za neko izvesno vreme uspeti da ispuniš uslove za podnošenje Vize - Sponsored Skilled Migration subclass 176, ali ako nađeš posao u struci !
Znam da ovo i nije neki konkretan odgovor koji si možda očekivao...
Ali je poenta u tome da ne odustaješ...
Naći će se nešto i za tebe kada se najmanje budeš nadao...

pOZdrav od Hexy z:poz:

Ma, da, pravo turbo loženje z:mrgreen:
Nego, kakva je situacija kod vas u Srbiji, nešto opet ti Ukrajinci zafrkavaju?

Ali tu je Bokadz tj Damir sa Bošom da pritekne u pomoć:):):)

A sta se to desava tamo,nisam bas u toku...jel nesto u vezi gasa..grejanja???!!

Jao ljudi,kakvo grejanje,pa danas nas UBI z:shock:z:shock:z:shock:z:shock: vrucina.... Kazu da ce u nekim delovima grada biti i do 46C z:shock: Hexy..to najavljuju za tvoj deo tamo....a sumice krenule da im gore okolo od vrucina....

Jokara slazem se sa Hexy, ako nemas para onda imas vremena. posveti se ucenju i radu kod nas u nekoj struci koja je trazena u australiji, nauci dobro engleski pa sa time podnesi molbu za iseljenje. za to vreme ces i plus skupiti nesto love i zatim kreci u novi zivot. svakako, da bi to ostvario moras biti uporan i strpljiv.

ako ti se bas zuri onda ti treba turisticka viza. polovinu posla si zavrsio ako ti tetka posalje garantno pismo da ides kod nje u posetu. trebao bih ti plus dokaz da imas ovde stalno zaposljenje ili da si redovan student. sa ta dva papira velike su sanse za dobijanje turisticke vize. nakon toga kad stignes u australiju ostaje ti da se postepeno snalazis i uklapas. naravno se podrazumeva da moras da krenes sa povratnom avio-kartom.

Hvala svima na odgovorima, ne zurim se ja bas toliko ali kada jednom udjem u taj ceo proces onda nema nazad. Inace razgovarao sam sa tetkom juce i rekla mi je sto se tice garancija, smestaja i nekih para ako treba da mi je na raspolaganju. To je dobro za pocetakz:poz:

Hvala svima na odgovorima, ne zurim se ja bas toliko ali kada jednom udjem u taj ceo proces onda nema nazad. Inace razgovarao sam sa tetkom juce i rekla mi je sto se tice garancija, smestaja i nekih para ako treba da mi je na raspolaganju. To je dobro za pocetakz:poz:

Ma to je suuuuper početak, vidiš da će ti se ´´vrata´´ polako otvoriti, samo polako i strpljivo !!!

z:poz:

nego da se ja vratim na pocetak teme koju sam postavio. TREBA MI VIZA za australiju. znaci, neka mi se javi neko ko moze da mi zavrsi australisku vizu. normalno, placanje i diskrecija sa moje strane, kao i precizan dogovor u vezi svega se podrazumeva.

evo da se javim bila sam u anbasadi i odgovor je da nemogu dobiti turisticku vizu jedino sponzorisanu sto znaci da moji moraju da uplate od 0 do 15000 dolara zavisi kolko oni treba da uplate dali neko nesto zna o sponzorisanoj vizi i sta je sve potrebno HVALA

ponovo radi bioskop. ovi iz poste nikako da dodju da mi prikljuce brzi internet pa opet moram da koristim ovaj spori. pre neki dan sam bio u beogradu u ulici dzordza vasingtona trideset i neki broj. agencija nudi kurseve engleskog jezika ( britanija, australija itd. ). meni su rekli da na taj nacin ne bih dobio vizu jer nisam zaposlen. treba da se radi u srbiji duze od 6 meseci pa onda postoji sansa za australisku vizu radi odlaska na kurs engleskog. znaci u buduce moram proveriti neke druge varijante.

palmo palmice lepo sam rekao kurs engleskog jezika i eventualno dobijanje studenske vize. dobijanje iseljenicke vize na osnovu profesionalnih kvalifikacija je posebna tema. nego kad vec dara bubamara moze stalno da dobija vizu za australiju, mocicemo valjda i mi bar jednom.

Back