Mastrangello
Primećen član
- Poruka
- 634
Pa, kako, brate, kako?( uglavnom kombinacije 5-10 dana max)
(upita placnim glasom, pognute glave i pogledom ispod obrva, u rukama guzvajuci kapu skinutu iz postovanja)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa, kako, brate, kako?( uglavnom kombinacije 5-10 dana max)
23koliko imaš godina?
Ni kod jednog druga ne ide da bleji na gajbi, ne stavlja sliku sa njim na pozadinu, ne pise kad popije o njemu svojim najboljim drugaricama sta da radi (to sam video kad smo pili) itd... po svemu je zaljubljena u mene ali svaki put kad se dotaknemo teme ljubavi ona kaze da ne zeli vezu i obavezePitaj je. Sa obzirom na ono sto si napisao, ne ocekuj pozitivan ishod. Kako te onda po prici smatra za druga...
Kao sto sam napomenuo nisam ni zeleo da ulazim u veze nego samo kres kombinacije/ frends with benefits.veze mu bile na 5 do 10 dana.
to nijesu veze djete.
Mislim da si u više navrata napisao da ne želi vezu. Tako da sam poprilično sigurna da zna šta ne želi i da bi ti to trebao da poštuješ.
23 obojebitno je koliko i ona ima godina...
pitaš, ali ništa više neće biti kako je bilo...23 oboje
Iskreno ne znam na cemu smo jer se lozimo jedno na drugo blejimo po ceo dan ona zna da ja nikad nisam hteo veze niti se trudio oko neke devojke a vidi da se trudim oko nje vec mesec dana a ona prica kako uopsteno nije za veze vezivanja i emotivno je hladna skroz... da li joj sad reci ili joj dati vremena da vidi da joj nece biti lose sa mnom kao sa likovima sa kojima je bila da me bolje upozna itd...pitaš, ali ništa više neće biti kako je bilo...
osim ukoliko niste stvarno dobri prijatelji.
znate se mesec dana?Iskreno ne znam na cemu smo jer se lozimo jedno na drugo blejimo po ceo dan ona zna da ja nikad nisam hteo veze niti se trudio oko neke devojke a vidi da se trudim oko nje vec mesec dana a ona prica kako uopsteno nije za veze vezivanja i emotivno je hladna skroz... da li joj sad reci ili joj dati vremena da vidi da joj nece biti lose sa mnom kao sa likovima sa kojima je bila da me bolje upozna itd...
znate se mesec dana
mozda koji dan vise ali otprilike daznate se mesec dana?
I od kako smo se prvi put videli( izasli na sat 2 i ostali 15 sati) od tad smo poceli oboje da ispaljujemo svako svoje drustvo i da se vidjamo svaki dan bez prestanka nekad 5-6h nekad spojimo i 48h zajednoznate se mesec dana?
muvate se onda već.. niste deca.I od kako smo se prvi put videli( izasli na sat 2 i ostali 15 sati) od tad smo poceli oboje da ispaljujemo svako svoje drustvo i da se vidjamo svaki dan bez prestanka nekad 5-6h nekad spojimo i 48h zajedno
Ne moraš da ponavljaš, pročitala sam onaj prvi paragraf što si napisao.Ni kod jednog druga ne ide da bleji na gajbi( ni kod onih koje zna 10 godina), ne stavlja sliku sa njim na pozadinu, ne pise kad popije o njemu svojim najboljim drugaricama sta da radi (to sam video kad smo pili iako je mislila da nisam primetio) itd dok to sve radi sa mnom... po svemu je zaljubljena u mene( gleda me u usta cesto dok pricamo kao da zeli nesto sa mnom) ali svaki put kad se dotaknemo teme ljubavi ona kaze da ne zeli vezu i obaveze, a ne ulazi ni u kakav odnos tipa veza bez obaveza kombinacije itd. Sve drugove i drugarice ispaljuje da bi provodila vreme sa mnom...
Jel ovo ideja?Ne moraš da ponavljaš, pročitala sam onaj prvi paragraf što si napisao.
Slušaj, džabe ti je što ti misliš da je ona zaljubljena u tebe i što se ona tako ponaša ako ti svaki put kaže da NE ŽELI VEZU I OBAVEZE.
Znači moraš da naučiš da poštuješ njene reči i nauči da je slušaš. Ne navaljuj, ispaliće te kao jedan.
Ako bude promenila mišljenje, okej, super. Ali slušaj šta ti priča i ne budi napadan za vezu. I ne ispituj je, smorićeš je.
to je i skontala, zato ti i daje korpice..svi bi da j*bu bez obaveza..Kao sto sam napomenuo nisam ni zeleo da ulazim u veze nego samo kres kombinacije/ frends with benefits.
Pa ako jeste ,sto ga manta onda toliko sa zajednickom provodjenjem vremena? Voli njegove hobije? Sto mu onda ne da korpu: cao ja nisam takva, trazim nesto ozbiljno, ti si decko s grouznom reputacijom.to je i skontala, zato ti i daje korpice..svi bi da j*bu bez obaveza..
Reci joj sve ovo što si sa nama podelio, da misliš da je lepša, pametnija i bolja od svih sa kojima si bio. Onda joj reci da hoćeš vezu s njom, ali da si spreman da čekaš dok ona ne bude spremna. Budi iskren, ali ne dopusti da upadneš u "friend zone".Pozdrav, nov sam ovde. Treba mi savet, do sad nisam bio zainteresovan za ozbiljne veze niti bio u duzim vezama ( uglavnom kombinacije 5-10 dana max), po prvi put sam se zaljubio u jednu devojku, koja je pritom mnogo bolja od svake sa kojom sam bio u kombinaciji( lepsa, pametnija, bolja osoba... u svakom smislu). Vidjamo se vec malo vise od mesec dana, svaki dan po ceo dan. Ona je bila u vise dugih veza iz kojih ima losa iskustva, i samim tim trenutno ne zeli vezu i obaveze ali mi daje znakove da joj se svidjam. Odaljila se od drugova i drugarica, sa kojima je stalno isla na zurke da bi provodila vreme sa mnom nasamo. Konstantno mi pokazuje indirektno da joj se svidjam ali cim se dotaknemo teme o ljubavi ona ima lose misljenje i prica kako ne zeli vezu i probleme, mislim da ne zna sta zeli trenutno, pritom ne voli kombinacije niti kratke veze. Ne znam sta da radim, jer ne znam sta ona zeli trenutno a to ne zna ni ona jer joj je lepo pored mene ali se plasi da cu ispasti kreten prema njoj. Znaci mi mnogo kao drugarica, volim da provodim vreme sa njom i drugarski, stalo mi je do nje ali mi se mnogo svidja i nekako mi je tesko jer razmisljam stalno o njoj i o nama u vezi zajedno. Ne znam da li da cekam jos ili da popricam sa njom direktno ili da probam da je poljubim? Plasim se da ako me odbije da ce se privremeno a mozda i skroz odaljiti od mene jer znam da ne zeli vezu i moze da ispadne da "insistiram" a ako nista ne uradim onda ce vremenom poceti da me gleda kao veoma dobrog prijatelja. Previse razmisljam o svemu a sve sto vise razmisljam manje znam sta da radim. Ako neko ima neki savet bio bih zahvalan, ali da se razumemo ne planiram da odustanem to nije opcija.