random lik
Početnik
- Poruka
- 10
Pozdrav, nov sam ovde. Treba mi savet, do sad nisam bio zainteresovan za ozbiljne veze niti bio u duzim vezama ( uglavnom kombinacije 5-10 dana max), po prvi put sam se zaljubio u jednu devojku, koja je pritom mnogo bolja od svake sa kojom sam bio u kombinaciji( lepsa, pametnija, bolja osoba... u svakom smislu). Vidjamo se vec malo vise od mesec dana, svaki dan po ceo dan. Ona je bila u vise dugih veza iz kojih ima losa iskustva, i samim tim trenutno ne zeli vezu i obaveze ali mi daje znakove da joj se svidjam. Odaljila se od drugova i drugarica, sa kojima je stalno isla na zurke da bi provodila vreme sa mnom nasamo. Konstantno mi pokazuje indirektno da joj se svidjam ali cim se dotaknemo teme o ljubavi ona ima lose misljenje i prica kako ne zeli vezu i probleme, mislim da ne zna sta zeli trenutno, pritom ne voli kombinacije niti kratke veze. Ne znam sta da radim, jer ne znam sta ona zeli trenutno a to ne zna ni ona jer joj je lepo pored mene ali se plasi da cu ispasti kreten prema njoj. Znaci mi mnogo kao drugarica, volim da provodim vreme sa njom i drugarski, stalo mi je do nje ali mi se mnogo svidja i nekako mi je tesko jer razmisljam stalno o njoj i o nama u vezi zajedno. Ne znam da li da cekam jos ili da popricam sa njom direktno ili da probam da je poljubim? Plasim se da ako me odbije da ce se privremeno a mozda i skroz odaljiti od mene jer znam da ne zeli vezu i moze da ispadne da "insistiram" a ako nista ne uradim onda ce vremenom poceti da me gleda kao veoma dobrog prijatelja. Previse razmisljam o svemu a sve sto vise razmisljam manje znam sta da radim. Ako neko ima neki savet bio bih zahvalan, ali da se razumemo ne planiram da odustanem to nije opcija.