gost 320781
Aktivan član
- Poruka
- 1.403
Yokai
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yokai
vidi svi su asocijalni samo glume loodilo i da imaju frendove..sigurniji si sto ih manje imasE ovako ceo svoj zivot sam bio asocijalan. Sada bih zeleo to da promenim, pa ako mozete da mi date neki savet kako da upoznam nekoga?
Hvala![]()
E ovako ceo svoj zivot sam bio asocijalan. Sada bih zeleo to da promenim, pa ako mozete da mi date neki savet kako da upoznam nekoga?
Hvala![]()
Meni moj decko priso u biblioteci, kao "odlicna ti je ta knjiga koju si uzela, jesi za jednu kafu?" Sada smo dve godine zajedno.![]()

, ali zapamti da za prave prijatelje, zavisi sta ti smatras pravim prijateljem, treba dosta truda. Ako budes sirio krug ljudi, desice se da te ljudi namagarce, neki da ti se podsmevaju iza ledja, izdaju tvoje poverenje, svima se to desilo i desava se, ali onda stvoris filter u glavi i vidis koji tip ljudi ti odgovara. Ako trazis iskljucivo neki dublji i znacajniji odnos sa ljudima, pa slaba vajda, ne kazem da nece i toga biti, ali za to treba dosta truda, razocarenja, strpljenja, tolerancije i razumevanja. Na kraju krajeva, ako ne nadjes pravog prijatelja, bar ces steci veci krug poznanika, pa mozda i nekog druga/drugaricu sa kojim se mozes super zezati, a mozda taj neko zna nekog ko ti moze biti potencijalni prijatelj u buducnosti.Meni moj decko priso u biblioteci, kao "odlicna ti je ta knjiga koju si uzela, jesi za jednu kafu?" Sada smo dve godine zajedno.![]()
E ovako ceo svoj zivot sam bio asocijalan. Sada bih zeleo to da promenim, pa ako mozete da mi date neki savet kako da upoznam nekoga?
Hvala![]()