Treba li Srbija da zabrani delovanje prozapadne opozicije?

Vase misljenje?

• Da

glasova: 11 35,5%
  • Ne

glasova: 18 58,1%
  • Nisam siguran

glasova: 2 6,5%

• Ukupno glasova
    31
Na primer, kakva je to srpska opozicija kad je svakome jasno da ce , dodje li na vlast, odmah uvesti Srbiju u NATO
a 'de ce aljek sa rafalima da je uvede? prvo ce da ih isplati i istali se sa makronom, a posle ce da kaze da nece u nafo koji je uslov da se ti avioni isporuce, halo ide rat, pa nema nafo avione da se razbacuje sa njima, ko mislis da ce da obara ruske dronove ako ne ti rafali?

Svi to rade i maltene ni u jednoj EU zemlji ne postoji mogucnost da prorusi dodju na vlast, ako ih ima, a i u Madjarskoj ce biti sve teze suprotnoj strani. Da li je vreme da se i mi prikljucimo opstem trendu i jasno zacementiramo svoju geopoliticku poziciju (kao zemlja globalnog Juga) u smislu da se na nju ne moze uticati, ili cemo vecito da budemo banana republika tipa Jermenije?

Pod takvom opozicijom mislim na blokadere, Djilasa i slicne. DSS bi pak bio legalan i legitiman sa pristupom glavnim medijima.
Pa to znaci da fahmiu Junior treba da zabrani sam sebe.
Nema vece prozapadnog vodje i njegove stranke u Srbiji od Vucica i SNS.
Zar si zaboravio cuvenu krilaticu "EU nema alternativu".
:D :hahaha: :rotf:

Kakvo su zlo oni medju nama, ovi su blago. A i njima ne mozes doakati jer su jaki ko crna zemlja.

Srbija je kao uvek u istoriji znala da se razracuna prvo sa svojima. Posle nato agresije i rusenja rts-a vijali su zaposleni rts direktora iako su znali da je on samo sraf. Njehov strah od linca bolje da ne opisujem jer mnogi ne bi verovali kakav je bio. Izabrao je zatvor kao spasonosni odmor. Kao i mnogi krvavih ruku bezaniju u hag samo da ne bi ovde narodu pali saka.

Ove danasnje dileje na svim sns nivoima uopste ne percepiraju kakva ih buducnost ceka.

Svi to rade i maltene ni u jednoj EU zemlji ne postoji mogucnost da prorusi dodju na vlast, ako ih ima, a i u Madjarskoj ce biti sve teze suprotnoj strani. Da li je vreme da se i mi prikljucimo opstem trendu i jasno zacementiramo svoju geopoliticku poziciju (kao zemlja globalnog Juga) u smislu da se na nju ne moze uticati, ili cemo vecito da budemo banana republika tipa Jermenije?

Pod takvom opozicijom mislim na blokadere, Djilasa i slicne. DSS bi pak bio legalan i legitiman sa pristupom glavnim medijima.
Не, само треба натерати сваку странку да прикаже своје изворе финансирања.

Back