- Poruka
- 40.482
Mislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Briši onda s temeKakva glupost of teme, sačuvaj me bouže
Što?
To je jedna strana. Druga je da mu kvarim odnos. Ne želim da mene posle neko može da krivi za bilo šta.Što?
Šta ako kasnije nadrlja? A ti vidiš to u najavi
Nadrljace sigurno.Što?
Šta ako kasnije nadrlja? A ti vidiš to u najavi
Ljudi treba sami da donose svoje odluke.Zar nije prijatelj tu da ti kaže nešto što ti ne vidiš jer si omađijan sexom i hormonima?
Ima smisla.Ljudi treba sami da donose svoje odluke.
Treba i da padnu sami, i da nauce nesto iz tog pada.
Ne mozes ti nekog da naucis nesto tako sto ces da mu izdeklamujes pisanu verziju, mora on sam da vidi i oseti na svojoj kozi koliko je taj njegov izbor retardiran.
Jednostavno, ljudski nervni sistem je tako podesen.
Zavisi od osobe, ali bolje ovo drugo.A kad oni sami pitaju? Treba li lagati ili samo reći ne bih da se mešam u vaš odnos?
prvo ga probaj, pa posle reci dal' ti se svidjeMislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
prvo ga probaj, pa posle reci dal' ti se svidje![]()
Ja sam ovo radio kad su me pitali onako iskreno da dam mišljenje i nismo pokvarili odnos.A kad oni sami pitaju? Treba li lagati ili samo reći ne bih da se mešam u vaš odnos?
Ako pitaju onda mogu da kažem. Pre toga ne. Jednostavno ne želim ljudima da se mešam u život osim ako oni to sami traže.A kad oni sami pitaju? Treba li lagati ili samo reći ne bih da se mešam u vaš odnos?
Rekla bih jedino ako mislim da je taj neko losa osoba, opasan, nasilan, porocan, morala bih da je upozorim na toMislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
Ako pitaju onda kažeš šta misliš. Bez laganja.A kad oni sami pitaju? Treba li lagati ili samo reći ne bih da se mešam u vaš odnos?
Da, naročito ako zahteva druženjeTreba li reći prijatelju/ici da nam se ne sviđa njihov partner?
To sam pročitala i ja ali sam malo bolje pročitala odgovoreMožda su neki, kao što sam ja u početku, pročitali Da li treba reći prijatelju da ti se sviđa njihov partner?