Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.305
Isto i ja.Možda su neki, kao što sam ja u početku, pročitali Da li treba reći prijatelju da ti se sviđa njihov partner?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto i ja.Možda su neki, kao što sam ja u početku, pročitali Da li treba reći prijatelju da ti se sviđa njihov partner?
Ja isto.Ja bih voleo da mi se kaže...
a mozda ima i objektivniji pogled na situaciju posto nije zaludjen emocijama ko tiJa isto.
Da mi to kaže osoba do koje mi je stslo i da znam da je njoj do mene stalo.
Argumentirano.
Nema šanse da bi zamjerio dok god ne bi bila agresivna u svom izražaju.
a mozda ima i objektivniji pogled na situaciju posto nije zaludjen emocijama ko ti
mmmmm uvek sam hot kad si strogaBriši onda s teme
a i svi budući su aftamacki bivši je liJa sam uvijek inistirala da mi se kaže
Zato su mi svi bivši![]()
a i ovaj novi ti je blagi uzasJa sam uvijek inistirala da mi se kaže
Zato su mi svi bivši![]()
Odoh ga ostaviti preko poruke!a i ovaj novi ti je blagi uzas![]()
ostavi ga-pa da uletim kod tebe k'o Šabanadzovic u ofsajdOdoh ga ostaviti preko poruke!![]()
Prvo da čujem šta drugi misle o tebiostavi ga-pa da uletim kod tebe k'o Šabanadzovic u ofsajd![]()
kazu da sam predivanPrvo da čujem šta drugi misle o tebi![]()
Svi su dobri ako hoće na more.Mislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
a zasto bi bilo bitno da se nama svidja neciji partnerMislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
Sa momcima i muževima mojih prijateljica se rukujem i ljubazno pitam na kratko, a oni su divni ljudi koji odmah nađu neke poslove i ostave nas same. Moje neke drugarice su uživale da više vremena provedu sa mojim simpatijama nego ja pa posle imaju velika mišljenja o njima. "Drugarice, lažljivice..."Mislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
Uglavnom sam pričao prijateljicama i prijateljima ako mi se njihovi partneri ne sviđaju. Najčešće to bude jer stičem utisak da ili nisu ono za šta se predstavljaju ili da preko ovih mojih hoće da me uvuku u nešto (usluge i sl.) ili najčešće ako mi se čini da nisu dobar par u smislu da jedno drugo koristi značajno više.Mislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?