Treba li reći prijatelju/ici da nam se ne sviđa njihov partner?

Treba reci ako je u pitanju osoba do koje ti je stalo i sa kojom si bliska pa tvoju iskrenost nece shvatiti kao losu nameru.
Decko moje najbolje drugarice mi se uopste nije svidjao. Delovao mi je tako namcorasto a i primetila sam da se ona ne oseca prijatno kad smo zajedno u drustvu. U pocetku sam cutala, nisam htela da se mesam i bilo sta kvarim. Medjutim kasnije se sama otvorila i pozalila na njihov odnos, neke njihove bezvezne svadje gde se on stalno zbog necega ljutio i zamerao, branio joj. E onda sam se otvorila i rekla joj da mi se on ne svidja i zbog cega sve. Jos kad je na sve to dodala da joj se i seks sa njim smucio to je definitivno bio znak da je i ona znala da ta veza ne ide, samo joj je bio potreban razgovor i necija potvrda.
Ubrzo je prekinula vezu, zivnula u svakom smislu, nasla novog decka sa kojim je danas u braku.
Ume nekad zaljubljenost da zaslepi, ako nije zaljubljenost onda moze biti i strah od samoce ili ko zna cega, ne znam, onda dobro dodju iskreni prijatelji da nas malo osveste.
 
1717555231797.png
 
Mislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
Sa momcima i muževima mojih prijateljica se rukujem i ljubazno pitam na kratko, a oni su divni ljudi koji odmah nađu neke poslove i ostave nas same. Moje neke drugarice su uživale da više vremena provedu sa mojim simpatijama nego ja pa posle imaju velika mišljenja o njima. "Drugarice, lažljivice..."
Kasno Marko na Kosovo stiže...
 
Mislim, deluje da ima razloga i za i protiv. Šta preteže?
Uglavnom sam pričao prijateljicama i prijateljima ako mi se njihovi partneri ne sviđaju. Najčešće to bude jer stičem utisak da ili nisu ono za šta se predstavljaju ili da preko ovih mojih hoće da me uvuku u nešto (usluge i sl.) ili najčešće ako mi se čini da nisu dobar par u smislu da jedno drugo koristi značajno više.
Ako mi se ne sviđa nečiji partner izbegavaću ga/neću ulaziti u priču sa njim, a p/p kako to dožive.
 

Back
Top