treba li braniti devojku kada....

:rotf::rotf::rotf:
E nista krvavije odavno ne procitah od ove postavke teme...:lol:...sto me podseti na komsiju Tozu. Naleti on na tipa sa kojim je imao nekih nerasciscenih racuna; ako cemo za pravo svi njegovi racuni su bili takvi, jer je bio lokalni sibadzija, maksimalno ogranicen samo na upotrebu sile pri konverzaciji; a taj tip seta sa svojom devojkom...i naravno zakace se na licu mesta. Kaze mu nas Toza: "Budi dobar, nemoj da ti slupam p.chku!", a tip i dalje srlja u sukob, ne shvata sta mu Toza porucuje...i sta ce drugo Toza nego pesnicom njegovu curu pravo u facu DRM, uz: "Jesam ti rek'o da cu da ti slupam p.chku!".
Pogibija zbog jezicave ribe, svasta...ljudi gde vam je smisao za diplomatiju...:mrgreen:
Zbog Kttp bi se pobio cak i sa striperima, ma i sa striptizetama bi se tukao ako zatreba...;) :lol:

......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas muda:eek: decko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....

mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?

sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

Reci joj da je neces braniti sledeceg puta i to je to.Da je bila sama verovatno ne bi to radila
tako da je sigurno i racunala da ces je ti braniti.

Devojke moraju da shvate da ma koliko zgodne bile ako imaju predug jezik verovatno ce redovno dobijati batine.

Vecina njih to razume,pa se zato cene muskarce kao jace i pametnije.Cudi me da ti znas vise takvih zena - kako ih privlacis.

E nista krvavije odavno ne procitah od ove postavke teme...:lol:...sto me podseti na komsiju Tozu. Naleti on na tipa sa kojim je imao nekih nerasciscenih racuna; ako cemo za pravo svi njegovi racuni su bili takvi, jer je bio lokalni sibadzija, maksimalno ogranicen samo na upotrebu sile pri konverzaciji; a taj tip seta sa svojom devojkom...i naravno zakace se na licu mesta. Kaze mu nas Toza: "Budi dobar, nemoj da ti slupam p.chku!", a tip i dalje srlja u sukob, ne shvata sta mu Toza porucuje...i sta ce drugo Toza nego pesnicom njegovu curu pravo u facu DRM, uz: "Jesam ti rek'o da cu da ti slupam p.chku!".
Pogibija zbog jezicave ribe, svasta...ljudi gde vam je smisao za diplomatiju...:mrgreen:
Zbog Kttp bi se pobio cak i sa striperima, ma i sa striptizetama bi se tukao ako zatreba...;) :lol:

Trebas znati da su i uvrede mentalne batine i same po sebi one su isto tako nezakonite kao i batine.

Cak je mentalno matretiranje ponekada gore od fizickog - zapravo nema nikoga ko iz cista mira krene da te bije - a postoji dosta slucajeva kada neko zbog svoje gluposto te vredja i maltretira - a naravno ti nisi navikao da zezas vredjas ljude kao da su go**vna - i onda'
1)zatvor
2)batine...

Trebas znati da su i uvrede mentalne batine i same po sebi one su isto tako nezakonite kao i batine.

Cak je mentalno matretiranje ponekada gore od fizickog - zapravo nema nikoga ko iz cista mira krene da te bije - a postoji dosta slucajeva kada neko zbog svoje gluposto te vredja i maltretira - a naravno ti nisi navikao da zezas vredjas ljude kao da su go**vna - i onda'
1)zatvor
2)batine...

E e e...ovo ode predaleko, samo sam ispricao anegdotu, istinitu pricu :), inace si u pravu -siledzijama povoda nikada ne nedostaje, ko ce ih razumeti...
:lol: Evo ti komsija Toza storija - drugi deo; u diskoteci ortak prolazi pored nekog svog poznanika i ovaj ga kao neki vid pozdrava kucne ovlas rukom po ramenu, jave se onako u prolazu i mimoidju se, trenutak posle toga ortak se okrene i ugleda naseg Tozu i tog svog poznanika kako lezi patosiran, pametni Toza je pomislio da ga je ovaj udario i osvetio je ortaka brzom brzinom...:rotf::rotf::rotf: Ortak se samo uhvatio za glavu, hajde ti tipu kao sto je Toza nesto objasni...:lol:

Bas me ova tema podseti nas to neko doba koje vise ne znam kako bi nazvala, kad smo zaista bili u raznoraznim dogadjanjima, po zurkama, plazama diskotekama...dugo vec nisam sretala jednu devojku koja je tada u mom prisustvu na jednoj zurci popila batine upravo zbog nerazumnog vredjanja jednog muskarca....On me je zabavljao pricajuci neke dogodovstine koje su me zasmejavale a ona je non stop dobacivala kakav je kreten kako prica samo gluposti i sl...u jednom momentu ustao je kad je dara meru prevrsila i tako je tukao da niko od nas nije mogao da je odbrani...odvukao ga je drugar da je ne dokrajci a mi smo joj stavljali led na lice, dva zuba joj je izbio i naneo povrede na licu...Bila sam u soku...uvek bi se kasnije setila toga s nekom teskom neprijatnoscu....nasilje nad zenama me uzasava i ne samo nad njima vec bilo kakva vrsta...ona je zaista trazila batine a on nije mogao da se kontrolise...To me je naucilo bogami da drzim kontrolu nad emocijama besa i ljutine i da postavim granice....Zato nikad nisam dovela nijednog muskarca u poziciju da me takne rukom u besu...Nju sam srela nakon duzeg vremena....udata treci put..neukrotiva i buntovna....Mislim da nije iz brakova izlazila mirno preko advokata vec preko policije i suda...takve su nepopravljive...na zalost.

......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas muda:eek: decko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....

mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?

sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

Jel ga proziva iz chista mira ili ima razlog?

Bas me ova tema podseti nas to neko doba koje vise ne znam kako bi nazvala, kad smo zaista bili u raznoraznim dogadjanjima, po zurkama, plazama diskotekama...dugo vec nisam sretala jednu devojku koja je tada u mom prisustvu na jednoj zurci popila batine upravo zbog nerazumnog vredjanja jednog muskarca....On me je zabavljao pricajuci neke dogodovstine koje su me zasmejavale a ona je non stop dobacivala kakav je kreten kako prica samo gluposti i sl...u jednom momentu ustao je kad je dara meru prevrsila i tako je tukao da niko od nas nije mogao da je odbrani...odvukao ga je drugar da je ne dokrajci a mi smo joj stavljali led na lice, dva zuba joj je izbio i naneo povrede na licu...Bila sam u soku...uvek bi se kasnije setila toga s nekom teskom neprijatnoscu....nasilje nad zenama me uzasava i ne samo nad njima vec bilo kakva vrsta...ona je zaista trazila batine a on nije mogao da se kontrolise...To me je naucilo bogami da drzim kontrolu nad emocijama besa i ljutine i da postavim granice....Zato nikad nisam dovela nijednog muskarca u poziciju da me takne rukom u besu...Nju sam srela nakon duzeg vremena....udata treci put..neukrotiva i buntovna....Mislim da nije iz brakova izlazila mirno preko advokata vec preko policije i suda...takve su nepopravljive...na zalost.

Slichna pricha iz mog " tinejdzerskog doba"
devojka kao da ima ADHD ne mogu drugachije opisati njeno ponashanje. Sva je bila neukrotiva, buntovna, volela je da provocira (kopleksi ili shta li vec?). I isto tako uhvati da minira lika. Shta god on kaze ona ga podjebava. A ovaj isto somina sa macho kompleksima umesto da je verbalno "spusti" josh da ispadne smeshna on odmah zapochne sa fizichkim nasiljem.​

Attention Deficit Hyperactivity Disorder,

znash kada se u hemiji kaze kako se elektron nalazi u ekscitovanom stanju
e tako i chovek se nalazi hiperaktivnom stanju konstantno
kompleksni je poremecaj u pitanju, moze se primetiti kod dece vec u predshkolskom uzrastu
iz priche navedene gore ima vishe simbolichno znachenje specijalno za one ljude koji se potpuno haotichno ponashaju, kao izgubljeni u vremenu i prostoru

Poslednja izmena:

То је баш једна тешка ђ-броша. Један шамаr је сувише благи. Нејефективнији лек је за такве, шут у главу. Па кад се отрезни, промислиће два и три пута да ли ће да лупи тако нешто.

takve neopevane seljanke treba pustiti da osete jednu lepu šamarčinu (još bolje - pesnaju) i da se nauče primerenom žargonu i ponašanju ...ša treba da gine neko zbog takvih šljamova,..ma idi...

Koga bre da branis???
Treba pustiti da dobije jednom dobre batine ili pak nesto drugo, pa ce sledeci put razmisliti o svom ponasanju
Samo nisu lepe ni one pretnje da ako ne ucuti dobice batine, ne treba pretiti, vec ako ne ucuti na lepu rec, onda motku i udri , ili pak nesto drugo
Zene su zene i moraju da pricaju ali pojedine treba primiriti na vreme

pa ne mislim... ne znam shta da mi neko kazhe - ne bi mogao da me nalozhi da se bijem... mislim... meni je to posle prvog dvocifrenog rodjendana nevidjena sramota.. al ono chist kretenizam... mislim.... ljudi su dileje... al shta to tebe dotiche... mislim ako neko trazhi onda je po meni red da taj neko i dobije... e sad to shto ja ne bih dala to je zato shto sam ja fina i iz dobre qcje.. al nadje se uvek neka dileja,,,,.

Ako devojka konstanto priziva batine npr. na onom primeru sto je on dao ''vi muskarci nemate muda..'' Ako je to njen nacin saljenja ok, al' ako devojka to stalno ponavlja, bukvalno bezobrazno,provocira jer misli da joj se moze, vredja stalno...Ako daje mora da zna i da prima.

Ovo nije tema o tim devojkama koje su zlostavljane, koje,''progovore dve reci u svoju odbranu'' nego o onima koje direktno provociraju,namerno..

Ako je toliko kurčevita, pa nek svako dobije svoje! Drugo, ako si blesav da se zbog takve ribe biješ ti se tuci! Treće, ne bi mi palo napamet da je branim, a da je pri tome niko nije ni prozvao ni dotakao ni provocirao! Mislim da si sa pogrešnim devojkama, imaju više testerona nego što ti je potrebno!

fuj, al' li je ekipa. :roll:

dok imaš dilemu oko ovoga nije ni sa tobom sve u redu. :eek:

"sama traži batine" ako provocira, vrati provokacijom, nasilje je uvek poraz intelekta. ljude koji nasiljem odgovaraju na reči uvek sam najiskrenije prezirala. :smajlikojipovraća:

Ako je toliko kurčevita, pa nek svako dobije svoje! Drugo, ako si blesav da se zbog takve ribe biješ ti se tuci! Treće, ne bi mi palo napamet da je branim, a da je pri tome niko nije ni prozvao ni dotakao ni provocirao! Mislim da si sa pogrešnim devojkama, imaju više testerona nego što ti je potrebno!

sa pogrešnim devojkama?

jesu pogrešne dok se druže sa bezmozgašima koji se od provokacija brane nasiljem, to je po definiciji pogrešno. :roll:

ne mogu a da ne pocnem da razmisljam sta bi mene to dovelo u situaciju da udarim nekoj devojci samar? hm... iskreno verujem da se to jako tesko moze desiti... mada, moram vam priznati da se vasem rikanu desilo da izadje iz kafane i da vidi kako lik maltretira devojku... koju sam znao... povuk'o je za misicu na jedan jako ruzan nacin... i otis'o sam tamo... i pitao nju da li ima problema... naravno, lik je poceo da prica kojesta, a ja sam ponovo nju pitao da li ima problema? ona je rekla da je u redu i da 'nije bitno'... elem... sutra sam je ponovo video sa njim... i upitao se da li sam ja uradio pravu stvar? i da li je pametno to sto znam da cu opet da uradim istu stvar, ako se ponovi situacija?

Znam jednog Obilica koji je zbog takve jedne devojke ostao u invalidskim kolicima.

Back