- Poruka
- 33.044
Moguće da sam glupa ali ja verujem u srpski narod ...i onda verujes u promene?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće da sam glupa ali ja verujem u srpski narod ...i onda verujes u promene?
![]()
nemoj spamovatiMoguće da sam glupa ali ja verujem u srpski narod ...
Nema više potrebe za šetnjama jer istraživanja pokazuju da Vučić ima 1% podrške i da neće preći cenzus.Primecujem da vise takvih akcija nema.
Kao ni setnji po Srbiji od mesta do mesta.
Da li su ta desavanja bila svrsishodna ili performansi?
Ako je odgovor pod 1.
Zasto su stala?
znas me, znam teОк.. ти си сада он баш банаааализовао ....да не кажем избацио кроз парафразу сву метафору и хиперболу унету у слику реке кукурзуза и штука
Nemoj da se žališ suviše. Seti se Zabranjenog pušenja' Neću da budem Švabo.jedino sto sam sigurna na osnovu desavanja za mog zivota, jeste to da mi nemamo slobodnu volju i da je srbija izabrana da bude djubriste evrope. evo kazu da ce primiti i cg i albaniju u eu. ako se to desi, ostajemo samo mi. zasto, kako? dal je to nesto istorijski?
koliko god mi mrzeli da budemo u eu i da imamo odnose sa evropom, mi pripadamo vise evropi, nego istoku. po izgledu, po mentalitetu.
taj odgovor vrv nikada necu dobiti.
a u deda mraza?Moguće da sam glupa ali ja verujem u srpski narod ...
ali vidi sta bi bila dobra tema "sta bi ste radili na blokadama tokom noci"I da naznačiš da mogu samo lična iskustva![]()
Студенти су урадили све што су могли. Они су заиста (наивно) веровали да ће вучић испунити њихове захтеве. Пошто он очигледно нема ни најмању намеру да то учини, једина алтернатива је била да се траже избори.ne, pre cu da kazem..da li je bilo iskreno ili performans..?
sobzirom kako je gan lepo rekao..povucena je rucna u trenutku kad je trebalo da se surva niz liticu
Odgovorila sam tabu a ne tebi. O ostalom ne komentarišem ovde.nemoj spamovati
bio sam konkretan
koji kurko da prostis sad mlatis praznu slamu
nema nista srpski narod snjim
cula si sta sam te pitao, rece da imas dokaze ...
dakle imas dokaze da je kezual iz kanade ?
lazes
Ima slicna ali je zakljucanaali vidi sta bi bila dobra tema "sta bi ste radili na blokadama tokom noci"
![]()
Политика је уметност могућегi onda verujes u promene?
![]()
izbori bez jasnog programa .. ne mislis da je to put ka jos jednoj vucicevoj pobedi?Студенти су урадили све што су могли. Они су заиста (наивно) веровали да ће вучић испунити њихове захтеве. Пошто он очигледно нема ни најмању намеру да то учини, једина алтернатива је била да се траже избори.
Ма какав програм, немој да си наиванizbori bez jasnog programa .. ne mislis da je to put ka jos jednoj vucicevoj pobedi?
izbacili su opoziciju iz igre, njihova lista se jos ne zna a pitanje je koliko ce biti realna i sta se na kraju desava?
po[to qudi shvataju da je jedina nada sns kartela da razvuce ove proteste sto je vise moguce - ISTRAJACE BEZ DA TI BRINES O TOME!Ма какав програм, немој да си наиван
Па и вучић има одличан програм
Оно што је кључно, јесте да ли ће успети да се изборе за изборе (баш сам ово добро сложио) и да ли ће успети да задрже код људи мотивацију и подршку коју тренутно недвосмислено имају.
ne brkaj babe i zabeizbori bez jasnog programa .. ne mislis da je to put ka jos jednoj vucicevoj pobedi?
izbacili su opoziciju iz igre,
desava se da ce sva ta vrhuska dogodine da bude u PRISONUnjihova lista se jos ne zna a pitanje je koliko ce biti realna i sta se na kraju desava?
To je usputna posledica za njih.Ти заиста верујеш да је циљ западних сила био да нам неквалификовани лопови изводе радове на инфраструктури, па да нам због тога падају надстрешнице, плафони, реновирају се реновирани и тек подигнути објекти?
Da, zato vi u SNS-u drzite diere belog i zutog na ulicama stalno.Da, treba izdržati do septembra. Tada ćete opet da školarce izvedete na ulice .
Laze zvaljavi ,a vblokaderi ne zaostaju.Da li zaista veruješ da bi ih raspisao? Da li veruješ ijednoj njegovoj reči?
Mozda te ne zanima ali je politika svuda oko nas i ona se interesuje za nas nazalost.mene politika ne zanima.. inace bi me tako zeleli u svojim redovima
![]()
Нису ствари баш тако црно беле, иначе би овај свет одавно пропао (мада није далеко од тогаTo je usputna posledica za njih.
Ti svakako razumes da je to cena .. Ako zelis da pod svojom komandom imas izdajnike koji su spremni da zrtvuju i uniste svoj narod, logicno je da to onda nece biti moralni ljudi koji su odgovorni i savesni. Jel da ?
Tvoj voljeni Broz je prevario studente 1968.Студенти су урадили све што су могли. Они су заиста (наивно) веровали да ће вучић испунити њихове захтеве. Пошто он очигледно нема ни најмању намеру да то учини, једина алтернатива је била да се траже избори.
prakticno su izvrsili privatizaciju bez privatizacijeDržava je u opasnim gownima. Temu o računu na koji sad radi EPS bi trebala da bude zalepljena. To je jedna katastrofa koliko nam je zemlja privatizovana. Prodaće i EPS,
to je zadatak koji izdajnicki rezim mora da odradi, zato ih evropa jos podrzava...a to je imovina svih nas. Dok je Francuska država pr ekolu godinu završila potpuno kupovinu svoje elektroprivrede i sada je 100% u vlasništvu države, mi ćemo da rasprodamo sve.
e bas tako sad ce @Casual Observer da ti pojasni kako je djilas makno 619 mil a solako mnogi vise , da ne spominje jos i dinkica izute bandite!To je kao da gledaš kako ti neko komšije ubija svojom nestručnošću i kažeš pa šta.Ko krade zajedničke pare i kažeš PA šta?! Pa ništa jbt