Trcanje i vozenje bicikla po Evropi

Primecujem da vise takvih akcija nema.

Kao ni setnji po Srbiji od mesta do mesta.

Da li su ta desavanja bila svrsishodna ili performansi?

Ako je odgovor pod 1.
Zasto su stala?

Нису стала, мало се примирила.

Лудило је сада,
захваљујући попустљивости државе,
добило право постојања.

Сада ћемо другачије да посматрамо "француску слободу"
коју смо тако чежнутљиво меркали деценијама.

А закукаћемо кад Непалци почну да се буне,
само полако ! ;)

trebalo je da prihvate izbore kada je vucic nudio i kada su vec isli od mesta do mesta mogli su da upoznaju ljude sa politickim programom. ljudi su ih svuda lepo docekali. postojala je energija.

ovo sad ne znam ni ko su, ni sta su blokaderi, ni sta hoce, ni gde sve ovo vodi.

vrhunac svega je da se ljute na nas koji necemo da ucestvujemo.

Ako je odgovor pod 1.
Zasto su stala?

Ajd sad ozbiljan odgovor :lol:
Jesu bili performansi, ja sam ih tako od početka i kapirala. Čak mislim da je to imalo više efekta od sadašnjih blokada, podigli su celu državu na noge, a sad samo nerviraju jedni druge.

Ako je odgovor pod 1.
Zasto su stala?
Ako izuzmemo fakt da je sve ovo bilo rezirano i stavimo po strani pitanja zasto i od koga to dolazi, razumecemo jako lako da su ciljevi ispunjeni i ostaje nam da vidimo rezultate koji ce verujem ici u prilog mojim predjasjim tvrdnjama.

Ocekujem da ce vucic mnogo agresivnije nastupiti u sprovodjenju ciljeva zapadnih sila ciji je on sam eksponent kako duboko verujem.
Ali da ce poucen iskustvima sa studentima to raditi mnogo skrivenije i perfidnije sto naravno kao posledicu ima jos vecu stetu po gradjane.

trebalo je da prihvate izbore kada je vucic nudio i kada su vec isli od mesta do mesta mogli su da upoznaju ljude sa politickim programom. ljudi su ih svuda lepo docekali. postojala je energija.

ovo sad ne znam ni ko su, ni sta su blokaderi, ni sta hoce, ni gde sve ovo vodi.

Da li zaista veruješ da bi ih raspisao? Da li veruješ ijednoj njegovoj reči?

Њихово лудило је пре свега у томе
што им смета доминантност председника.

Па су решили да они буду доминантнији.
Неће избори бити кад Он каже, већ кад они кажу !

Ко их води ?

Из мог животног искуства постоји само један одговор:
води их тренутно најлуђа идеја која неком малолетнику падне на памет.

Ако се неко побуни биће исмејан, ћебован, ућуткан.

Као лектиру за ово лето препоручујем књигу
"Господар мува"

Ako izuzmemo fakt da je sve ovo bilo rezirano i stavimo po strani pitanja zasto i od koga to dolazi, razumecemo jako lako da su ciljevi ispunjeni i ostaje nam da vidimo rezultate koji ce verujem ici u prilog mojim predjasjim tvrdnjama.

Ocekujem da ce vucic mnogo agresivnije nastupiti u sprovodjenju ciljeva zapadnih sila ciji je on sam eksponent kako duboko verujem.
Ali da ce poucen iskustvima sa studentima to raditi mnogo skrivenije i perfidnije sto naravno kao posledicu ima jos vecu stetu po gradjane.
znaci blokade i studentske demonstracije vidis kao vid pritiska na vucica zbog kosova i litijuma?
ima smisla.

realno evropa nije konkretno stala iza studenata iako su isli do strazbura.

znaci blokade i studentske demonstracije vidis kao vid pritiska na vucica zbog kosova i litijuma?
ima smisla.

realno evropa nije konkretno stala iza studenata iako su isli do strazbura.
Dobro sad, da ne oduzimamo zasluge ni nekolicini vrlo bitnih istaknutih evropskih politicara koji su docekivali pedalere dok su pedalali u poznatom pravcu u nepoznato..

Back