KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.984
Sve već integrirano u jedinstvenu PVO, nikakav problemKinesko, francusko, rusko, švedsko...logistička noćna mora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve već integrirano u jedinstvenu PVO, nikakav problemKinesko, francusko, rusko, švedsko...logistička noćna mora.

Ne može da bude integrisano nikako. I količina jedinica i ubojnih sredstava nije dovoljna za odbranu.Sve već integrirano u jedinstvenu PVO, nikakav problem
![]()
Zato navavka još uvijek trajeNe može da bude integrisano nikako. I količina jedinica i ubojnih sredstava nije dovoljna za odbranu.

Pa nije. Borbene jedinice i ubojna sredstva različitih proizvođača ne mogu da budu integrisana u jedinstveni sistem odbrane. Da ne govorim o tome da ih nema dovoljno.Pa već jeste
![]()
Već je integrirano i sve funkcionira besprijekorno.Pa nije. Borbene jedinice i ubojna sredstva različitih proizvođača ne mogu da budu integrisana u jedinstveni sistem odbrane. Da ne govorim o tome da ih nema dovoljno.
Recimo za odbranu šireg područja Beograda od napada kakvi su bili za vreme NATO agresije, potrebno je između 60 i 80 jedinica Pasarsa, za nivo odbrane za koji je predviđen. I onda da se nadamo da će možda 50% biti oboreno. Mislim, to mi kaže komšija, general-pukovnik RV i PVO u penziji, čovek koji je celo vreme agresije proveo ispod Straževice.
Važi, u pravu si.Već je integrirano i sve funkcionira besprijekorno.
Ukrajina to isto radi sve vrijeme sa još raznovrsnijom opremom.
Srbija Pasarse i dalje proizvodi, nabavljaju se dodatni kineski sistemi.
Tvoj komšija general vjerovatno misli da je još uvijek u 1970tim i čeka da se Tito pojavi na TV pa da stane "mirno".

Pa nek objasni general kako Ukri uspiju istovremeno koristiti američke, britanske, francuske, njemačke, sovjetske i dr sistemeVaži, u pravu si.![]()
Pa nek objasni general kako Ukri uspiju istovremeno koristiti američke, britanske, francuske, njemačke, sovjetske i dr sisteme![]()

Meni je šutanovac teški krš i višak.Ne, nije. Tenkovski oklop je nemoguće istopiti u visokoj peći. Tenkovi su prodati.
https://www.mod.gov.rs/lat/19534/saopstenje19534
PULS, 2x Predator Hawk dometa 300km + 4x Extra dometa 150km. Anušić na aparatima.
Pogledajte prilog 1786441
Reče mi jedan čoek,Pa nije. Borbene jedinice i ubojna sredstva različitih proizvođača ne mogu da budu integrisana u jedinstveni sistem odbrane. Da ne govorim o tome da ih nema dovoljno.
Recimo za odbranu šireg područja Beograda od napada kakvi su bili za vreme NATO agresije, potrebno je između 60 i 80 jedinica Pasarsa, za nivo odbrane za koji je predviđen. I onda da se nadamo da će možda 50% biti oboreno. Mislim, to mi kaže komšija, general-pukovnik RV i PVO u penziji, čovek koji je celo vreme agresije proveo ispod Straževice.
Pa nije. Borbene jedinice i ubojna sredstva različitih proizvođača ne mogu da budu integrisana u jedinstveni sistem odbrane. Da ne govorim o tome da ih nema dovoljno.
Recimo za odbranu šireg područja Beograda od napada kakvi su bili za vreme NATO agresije, potrebno je između 60 i 80 jedinica Pasarsa, za nivo odbrane za koji je predviđen. I onda da se nadamo da će možda 50% biti oboreno.
Kolega @Strigoi se preselio? Sad ti je komšija bio šef PVO na Straževici, a pre par nedelja si živeo u Kosovskoj Mitrovici pa te zastrašivao transporter KFORA parkiran ispred tvoje kuće…Mislim, to mi kaže komšija, general-pukovnik RV i PVO u penziji, čovek koji je celo vreme agresije proveo ispod Straževice.
Pitaj njega, on će reći da jesuПа јесу ли успешни у том коришћењу?![]()
Bombardovali bez dozvole i saglasnosti Ujedinjenih Nacija.bombardovali su nas zbog politike koju smo vodili ne zbog PVO
Gde radi? Šta radi?Već je integrirano i sve funkcionira besprijekorno.
Ukrajina to isto radi sve vrijeme sa još raznovrsnijom opremom.
Srbija Pasarse i dalje proizvodi, nabavljaju se dodatni kineski sistemi.
Tvoj komšija general vjerovatno misli da je još uvijek u 1970tim i čeka da se Tito pojavi na TV pa da stane "mirno".
Glupost! Nemoguće je da Srbija imaju bolju protuzračnu obranu od
Glupost! Nemoguće je da Srbija ima bolju protuzračnu obranu od Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Rusije ili čak Grčke.
Tihi, ti mora da crkavas od gladi. To je tužno da bez naloga nemas leba da jedeš.Zagreb, Sarajevo, Tirana, sve u dometu

Ovde nasi specijalci se zanose sa prefarbanim krntijama i nešto modernog naoružanja. A dovoljno je par hiljada dronova da sve to sjebe.Šta više, moguće je
zapad je svoj PVO poklonio Ukrajini gde je uglavnom uništen
Ruski PVO vidimo da i ne funkcioniše kako treba, buše ih Ukrajinci svalodnevno sa dronovima garažne proizvodnje
Ko ostaje... Srbija, Vučić se stalno hvali da je kupio svašta nešto
Na sreću nećemo biti u prilici da proveravamo koliko smo šuplji
nije ni prvi ni poslednji put, iako ako se dublje prouče sva obimna i komplikovana dokumenta UN, može da se posredno dođe do zaklučka da je nato imao legitimitet za oružanu akcijuBombardovali bez dozvole i saglasnosti Ujedinjenih Nacija.
Ne ide im baš nešto uspešno.Pa nek objasni general kako Ukri uspiju istovremeno koristiti američke, britanske, francuske, njemačke, sovjetske i dr sisteme![]()
NATO nije imao legitimitet za agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju.nije ni prvi ni poslednji put, iako ako se dublje prouče sva obimna i komplikovana dokumenta UN, može da se posredno dođe do zaklučka da je nato imao legitimitet za oružanu akciju
Jel i francuski radari dolaze bez antene ko rafali bez metaka?Pa, modernizirae Neve i Kubovi, Mistral, Pasarsi, Pantsir, Hq 17, Hq 22, a izgleda i Hq 9, a tu su još uvijek stari ali provjereno zaje8ani BOV 3, Prage, Boforsi, Strele i Igle, imaju nove francuske radare od malog i srednjeg do velikog dometa
Srbija definitivno ima najbolju PVO u Europi uzimajući u obzir odnos PVO sredstava i površine koju štite.
![]()