...kod mene nema nigde da se "trenira" trbushni.... 
jel znate mozhda neki sajt u vezi toga?
.........

.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko da ces moci to skroz sama,ako nigde nisi videla ili ako ti neko bar ukratko nije pokazao u cemu je caka. Imas par sajtova,pogledaj klipove i ukradi pokreteminna-:...kod mene nema nigde da se "trenira" trbushni....
.........
tarabica:Počela sam da idem na ples i sviđa mi se:smile: naravno ja sam još uvek apsolutni početnik, tek sam nulu naučila. Rekla nam je da od novembra počinjemo da vežbamo sa velovima :shock: jel znate nešto o tome![]()
tijana_belly:Ako si apsolutni pocetnik, besmisleno je da odmah ucis ples sa velom.Moras imati plesnu osnovu od elementarnih figura, da bi mogla da pocnes da ucis ples sa nekim rekvizitom...
Ples sa velom je jako elegantan i senzualan, moze igledati jako lepo i zanosno, ali isto tako veoma smotano, pa cak i smesno, ako ne naucis osnove kako treba....
To prozirno parce muslina ili svile, dok leti oko tebe, pa te cas skriva, a cas otkriva, deluje bas, bas zavodljivo....:-)
Mozda negde vec postoji ova tema, ali ne znam bas da se snadjem s ovim pretrazivacem.. a moje "ceprkanje" po temama je dalo 0 rezultata :-(
Dakle, devojke, zene... da li se neko od vas bavi, bavio..ili planira da se bavi trbusnim plesom?
Da li ga tako nesto uopste privlaci? Da li znate neke dobre skole kao preporuku?
I naravno..ko ima mjuzu za t. ples... neka me kontakitra.. skupljam.. uzivam u tome. I bas sam se nesto resila da upisem, da ne bude samo kucna varijanta..bar da se okusam :-) Privlaci me mnogo.
Istomisljenici..javite se!
Ja se bavim time
Ako si iz Novig Sada mogu ti preporuciti neku jako dobru skolu,ovu moju,dopasce ti se trener,inace je diplomirana balerina
Elem,samo bitna stvar kod trbusnog je da iz nekog razloga valdaju predrasude { iz neznanja} da to treniraju one malo...Punije,shto nije tacno..Sve vitka do vitke,od svih koje ja znam, od novih grupa do srednjih pa sve do najstarijihDobices na gracioznosti ruku mnogo,naucisec stvarno kako da zavolish sebe kroz to,pre svega jer trbusni nije kompetitivan { nema takmicenja,pritiska, neko moranje da budesh dobar da ne bi kvario celokupni dojam grupe } nema taj neki takmicarski duh i jedina osoba ciju ljubav and divljenje morash da zadobijesh-jeste od sebe same. Zavodis svoj odraz u ogledalu
Ako je neko josh uvek zainteresovan......![]()
Tesko da ces moci to skroz sama,ako nigde nisi videla ili ako ti neko bar ukratko nije pokazao u cemu je caka. Imas par sajtova,pogledaj klipove i ukradi pokrete![]()
www.tijana.6te.net
www.middleeasterndance.homestead.com
www.shira.com
Nek mi neko odgovori za marame-please! Sledece nedelje dolazim u Bg da kupim,a ne znam gde da trazim :-(
Ej Srbija i trbusni ples.....kad vidim na TV-u po nekim seljackim emisijama neke gusketine kako igraju taj trbusni ples smuci mi se zivot.....ko da sam u Teheranu.....uzas.....
Ej Srbija i trbusni ples.....kad vidim na TV-u po nekim seljackim emisijama neke gusketine kako igraju taj trbusni ples smuci mi se zivot.....ko da sam u Teheranu.....uzas.....
Mozda negde vec postoji ova tema, ali ne znam bas da se snadjem s ovim pretrazivacem.. a moje "ceprkanje" po temama je dalo 0 rezultata :-(
Dakle, devojke, zene... da li se neko od vas bavi, bavio..ili planira da se bavi trbusnim plesom?
Da li ga tako nesto uopste privlaci? Da li znate neke dobre skole kao preporuku?
I naravno..ko ima mjuzu za t. ples... neka me kontakitra.. skupljam.. uzivam u tome. I bas sam se nesto resila da upisem, da ne bude samo kucna varijanta..bar da se okusam :-) Privlaci me mnogo.
Istomisljenici..javite se!
Ne sviđa mi se što je toliko popularizovano kod nas, ples sa istoka,
deo njihove kulture i stila života i to žena nižeg morala i sad koliko
je to primenjivo na naš mentalitet i u skladu sa istim baš se pitam.
Meni izgleda jeftino.
To nije trbusni...![]()