Trbusni ples

Rekla sam iz licnog uzivanja..jer mi proradi krv kad cujem tako nesto..i mislim da bi lako savladala pokrete, jer vec i sama igram koliko znam.
Ali ti ipak mislis na akcenat..vezan za igranje muskarcu..pred vodjenje ljubavi npr... Hm.. pa to je takodje..deo trbusnog plesa.. posle pokazivanja plodnosti..

razumeli smo se.. Nego, sam mislila na tebe licno? ne znaci da bi sve muskarce to privuklo. neko mozda ne bi imao strpljenja..pa bi oborio plesacicu pre vremena :-) pre izvodjenja predstave:-)

cLick - OR - Die:
pa sad.. nemam sala na stomaku.. neznam koliko bi ti se to svidelo, a moglo bi i Udruzenje trbu$njachkih plesachica da me tuzhi jer izvodim ples bez placenog poreza i dozvole :) Dogovoricemo neku alternativu
nema veze za salo dok god ti obuces onu providnu suknjicu i shiny bra :shock: :D :D
i mjesaj do zore :D

Iju Bananshee :shock: Kako tema odmiche sve mi se vi$e svidjaju tvoje ideje. Smislicu neki trbu$ni plenis sa me$anjem do zore i opasnom koreografijom
banana.gif

Micotakis, a i ostale zainteresovane...Ne znam gde zivis, ali za svaki slucaj:
postoji skola orijentalnog plesa na Miljakovcu, mozes da dodjes da pogledas kako to izgleda.
Kontakt tel. 063/8328-722 ili 064/2593-018

Micotakis:
Mozda negde vec postoji ova tema, ali ne znam bas da se snadjem s ovim pretrazivacem.. a moje "ceprkanje" po temama je dalo 0 rezultata :-(

Dakle, devojke, zene... da li se neko od vas bavi, bavio..ili planira da se bavi trbusnim plesom?
Da li ga tako nesto uopste privlaci? Da li znate neke dobre skole kao preporuku?
I naravno..ko ima mjuzu za t. ples... neka me kontakitra.. skupljam.. uzivam u tome. I bas sam se nesto resila da upisem, da ne bude samo kucna varijanta..bar da se okusam :-) Privlaci me mnogo.
Istomisljenici..javite se!
Društvo Srpsko - Turskog prijateljstva "Inat" organizuje kurseve trbušnog plesa.
Javi im se na tel. 3166 448
Nalaze se u Zemunu, u Prvomajskoj.

sad ce sve da ti se zavrse

a sto nisi isla kod aleksandre u prote mateje ona ti drzi onu predstavu...samo sto radi do kraja juna\

samo kod nje ti je arapska varijanta koja je razlicita od turske, a cini mi se da je dosta ovih zenski kod nje islo prvo jer je ona jedna od prvih koje su otvorile

moje iskustvo sa profesorkama je da su dosta sujetne, dosta vole da igraju ovako da se pokazuju i nisu bash umeshne da ti recima objasne ono sto rade..otprilike ... kapiraj
ne znam da li to bas treba tako ili tu nesto nedostaje...
vecina devojaka i skapira priznajem da sam od "nesposobnijih", mada mi nedostaje da mi tacno kazu sta i kako. tosam vec pisala. trazila sami po sajtovima
ali posto se veci broj snalazi onda kao nema veze. ali mnogo puta sam pizdela kad krene da mi igra ceo cas a ne pokazuje kao da tu pokazuje koreografiju davezba...mada ipak odem nekako rasterecean kad se iskljucim..
taj orijent pls ima nekoliko tih fora i onda je sve varijacija na temu.
ali neka vas to ne uplasi.

e oces ti drzati to i preko leta. samo sad kad dodjem kaoto nisam ja

mada ocu malo da se odmorim nisam ja iz arabije, pre bih skontala neko kolo sa nozhnim petljanjem nego ovo. sta cu nisam simpaticna i onda se ne trude oko mene...kako koja

Znaci nista ne radi preko leta? Pa i onako necu biti u BG. Ali gde da igras na +50. Mada kakvo je vreme..ja se bojim da li ce biti leta ove godine :D
Hoces da kazes..da su one malo sujetne..pa ne zele puno druge da nauce, jer automatski dobijaju konkurenciju..? U to nisam ni sumnjala :(

Back