Trbusni ples

cLick - OR - Die:
Misli$ da ne bi?! :wink: Prvo bi me privukao tanki struchic, zatim zategnuti stomachic, a meni je glavna fora kod tog plesa poskakivanje onih sitnih 'ukrasa' okachenih oko struka i stomaka koji nagla$avaju te sexy lomiljive pokrete.

Ne slazhem sa tvojom tvrdnjom. Nemam ni$ta protiv malo salceta, ali salce ne treba prvo da upadne u ochi, vec celokupna pojava te plesachice. Pokreti kukovima su mnogo uochljiviji i izazovniji ako devojka ima manji stomak. U svakom sluchaju extra je kada zhenka zna bar malo od trbu$nog plesa. Ako ne za predstavu, ono bar za kvalitetniji sex
Click, i ja sam tako mislila dok nisam gledala t. ples...
Zakljucke izvedi sam... :lol:

Veruj mi da bas i nisam skontala sta si iz cela tvoja dva posta htela da kazes??? Ali procitala sam ih od pocetka do kraja. A to da mrsavije devojke ne idu uz trbusni... ne mislim da one ne mogu to da rade, nego meni ti glupo izgleda...kao i svima drugima. Taj ples potice iz zemlje gde se kao kaze da "zena treba zauzeti pola kreveta", u prevodu..ipak mislim da vise ide uz punije devojke. Tj. zgodne..a mrsavice, bez kukova.. Ne znam sta bi to bilo lepo? Kad je akcenat na kukovima i stomaku??? Upravo kao sto sam vec rekla, to bi bilo kao da neko trenira kosarku a visok je 1,5m. Ja znam da bi on mozda i imao dobru tehniku.. ali opet, to ne moze da ima dobrih rezultata.
Ne znam da li uopste ovde neko shvata o cemu ja pricam... Sve se vise bojim da ne :-(

Micotakis, šta se sekiraš? :lol: Da bi neko razumio šta je jagodica htjela da kaže mora prvo da se navikne na nju...:lol:
A ja se potpuno slažem s tobom. Trbušni ples je raskošan i sve u vezi s njim je raskošno, pa i tijela. Ne baš renesansne (ili barokne) ljepotice, ali ipak ne mršave, bez ženskih oblina (grudi, kukovi, noge). A ni kratka kosa mi ne ide.

Naravno! Treba pokazati zenstvenost! To bi bilo isto kao da neka devojka sa malim grudima reklamira ves Women secret`s.. Hm..mislim da ne bi bilo bas primamljivo...:-(

Hm..jel ima jos neko s iskustvom? Ja sam zanimljive stvari procitala , ali su vezane za plesne skole u Zagrebu!
Inace, videla sam za neku u prostorijama Slavije Lux, ali nema nikakvih kontakata:-(

inace "trbushni ples", naziv, su smislili 19. veku kad je stigao u evropu (sa istoka, tj srednjeg istoka)
e sad ne znam stho im orijentalni nije zvucao ok...? ali kukovi su bili kompromitujuci
poshto su ovde kukovi najbitniji
pa su onda nazvali trbushni
evo ako imate stomak a imate..evo da vezbate.....uvuces pa pustish stomak
i tako vishe puta.
posle mozes da razmislish da ima gornji i donji stomak tj takvi mishici. pa onda mozda da rade samo jedni od tih. pa kad rade naizmenichno to su neki prelivi. to sam valjda uspela :)
to sam sa nekog sajta pokupila ono gore je ono shto sam napisala a ovo je sa shirinog.
plasim se d amoja asimetrija smeta da drmam te kukove posto sam neshto kriva. ne mogu nikako dugo. sta ima da ih drmam :)

ne znam, navodila sam podatke. sama si vezbala? to imash neku kasetu? el turska ili arapska, to kao nije bash isto. onaj link ti je jedan od sajtova na temu

u prote mateje ti je francuskinja koja je osmislila onu predstavu... onako ona je vesela...ali mozes da ides da vidis...mislim da su mnog isle prvo kod nje ali zato sto je ona prva dosla

/me trbu$na plesachica...
nisam bas neka profi,ali igram... i volim da igram i uzivam u tome...
i imam velikistomak i sldece nedelje stvljam pirsing na pupak i onda necu nista da radim,ni u skolu da idem,samo cu da igram.....:shock: :lol: :lol: :lol:

Skinula sam sve te klipove. I mogu ti reci da mi se bas svidjaju. Ona Salome je najbolja. I nekako mi je najlepsa. Eto jos jednog dokaza.. kukovi i stomacic, ali onako sladak (ne preterano veliki)..i naravno duuuugaaaa kosa. E sad svako moze da igra, niko mu ne brani, ali sto je lepse odmah se vidi.
I ja sam u potrazi za tom skolom... mozemo zajedno? :-)

prote mateje 3X ne znam... 36 ili 37, strana levo kad gledash nadole, to je blizu slavije i pravnog

braca stamenkovic NU, to ti je ono kod mosta panchevachkog, ali pre mosta, gde se penje 27e

vasina neshto...

osnovna skola u mirijevu, mislim despot stefan, to ima sajt, trazi "emina orijentalni"

mozda su u nusicevoj imali, ima neka teretana mislim tamo

plava_mala:
Jao, Zemun mi je daleko. Ima li nesto oko Vuka?..... probacu da nadjem

I meni odgovara ta lokacija, pa ti javni ako ima sta.

Ko se ne bi secao cuvene Zade... E ona je stvarno bila skroz gotivna..dobro izabrana glumica za trbusni ples. Ja sam je i posle vidjala u nekoj seriji, ali nekako nije bila toliko lepa..mislim da je uloga u seriji Zabranjena Ljubav, posebno istakla...

ne svidja mi se nesto trbusni ples..jednom sam gledala neku tetu kako igra i imala je stomacinu i pozamasne tzv. misice i butine i kad je krenula da trese salo ovako sam je gledala :arrow: :shock:
a ni muzika nije bas po mom ukusu :neutral:

Back