Тражимо царинске печате и за РС!

Meni josh uvjek nije jasno gdje on to hoce balvan da postavi. U svojoj ulici?
Mislim, koga zaboli sto u Bijeljini stoji balvan?

Mozda su ga vec i stavili proshle godine pa josh niko nije primjetio? Jel to svrha ovih forumskih napisavanja, da ljudi skontaju da ima balvan prije nego sto istrune?
На граници између ФБИХ и РС:):):)

Lepo znaci ,da je tacno da je postojao plan velike Srbije i etnicko ciscenje,e to nas je ebalo pa gubimo polako,ali sigurno Kosovo srce Srbije.Nacionalisti nikad nisu dobro svojoj drzavi doneli bilo gde i kad.

Nacionalisti, šovinisti, fašisti, separatisti i teroristi su Hrvatima i Albancima mnogo pomogli dok smo se mi kunuli u Titu i komunizam zato smo izgubili i Krajinu i Kosovo :think:

Управо читам овај чланак из НОВЕ СРБСКЕ ПОЛИТИЧКЕ МИСАО:
http://www.nspm.rs/prenosimo/miroslav-lazanski-jasne-stvarne-namere.html

И наишао сам на једну занимљиву паралелу са овом темом у том тексту, издвајам:

"Треба јасно и јавно рећи Западу да ће на сваки покушај употребе силе на северу Косова народ тамо одговорити масовном грађанском непослушношћу и блокадама. И да ће имати у томе пуну подршку Србије. У сваком погледу. То је модел који је за случај покушаја унитаризације БиХ најавио председник Републике Српске Милорад Додик. Јавно. И зато Додика Запад поштује. Можда га не воли, али га цени."

Formalno pravno nije, ali institucionalno uglavnom jeste.

Слажем се. А шта муслимани имају о цјеле БИХ?Па муслимана нема ни 50% на територији БИХ, а сматрају БИХ својом и искључиво својом отаџбином. Ево рецимо у мом селу одакле сам ја муслимана НИКАДА није било нити ће икада бити, па по чему је то онда домовина муслимана?

Prije rata u opštinama Glamoč, Bosansko Gragovo i Drvar bilo je najmanje dva puta više Bošnjaka no Hrvata. Znaš li da se tamo poštuju i provode zakoni Federacije bez obtira na nacionalnost policajca. U Srebrenici lažeš da neko smije ili nosi slike Nasera Orića ili Mudžahida i njega nemožeš porediti sa Rarkom, jer je Orić u drugostepenom postupku u Hagu oslobođen odgovornosti za ratne zločine.
Priznat ču da je RS demokratski entitet kad u njoj bude broj policajaca Bošnjaka koliko ima Srba u Drvaru i isto tako i uposlenih u opštini.

u Drvaru i Grahovu nije bilo ni Hrvata ni muslimana,mozda je postojalo par koji su dosli sa strane trbuhom za kruhom,Turci i domaci izdajnici poturcenjaci su iz ovih opstina otjerani u ratu srpskom ustanku u bih jos davne 1875-1878,poturica je bilo nesto vrlo malo u Petrovcu i Glamocu,koliko mi je poznato vecina policajaca u ovim opstinama su Hrvati ima nesto srba koji sluze kao ikabane

u Drvaru i Grahovu nije bilo ni Hrvata ni muslimana,mozda je postojalo par koji su dosli sa strane trbuhom za kruhom,Turci i domaci izdajnici poturcenjaci su iz ovih opstina otjerani u ratu srpskom ustanku u bih jos davne 1875-1878,poturica je bilo nesto vrlo malo u Petrovcu i Glamocu,koliko mi je poznato vecina policajaca u ovim opstinama su Hrvati ima nesto srba koji sluze kao ikabane

ooo sokole, jesil klanjao podne namaz danas ??

Ово се рецимо тумачи код муслимана као фашизам србске омладине у РС!!!
Па ја не видим да је ту омладина било шта насилно учинило осим што је морално подржала ђенерала Младића који је издат од стране Београда!

Наравно, СИПА посматра овакве групације у БИХ...али ми им поручујемо: МОЖЕТЕ НАС ЗАБРАВИТИ, АЛИ НИКАКО ЗАБРАНИТИ!
SIPA je državna služba u kojoj ima Bošnjaka, Srba i Hrvata otprilike po popisu stanovništva iz 1991.
Na takav način treba biti zastupljenost i u entitetskim službama i svi vuci siti i koze na broju.
Kako bi reagovao na nošenje majica sa fotografijama Maksa Luburića, Đeafer bega Kulenovića i njih i obilježja sa fotografijama Ratka Mladića treba zabraniti jer su pod njihovim vodstvom načinjeni genocidi.

Back