Тражимо царинске печате и за РС!

Prijaviću te SIPI da planiraš postavljanje rampi na puteve i tako rušiš Dejtonski sporazum.

Пријави ме. Ако желиш, послаћу ти и моје податке у приватној поруци:)
Ја ништа не кријем, све ово што говорим на форуму, ја говорим и на улици Бијељине.
Полиција нас никада не дира, али слободно, укључи СИПУ:)
Ево, баш се бојим....:)

Не, то личи на север Космета. Наиме, у тим општинама су Срби већина, углавном све повратници. Наравно закони су прописани од стране ФБИХ, али кад је народ већински србски, ту не може бити велике дискриминације. Имам једно питање у вези босанске Крајине, мада нема везе са овом темом: Дал је полиција ФБИХ у тим србским општинама србске националности или муслиманске/хрватске?
Policija u tim optinama je iz sve tri ancije. Nije kao u Srebrenici samo 2 bošnjaka a prije rata bili ogromna većina.

Kad kažeš Vašem interesu jeli to misliš na Mudđahide, Ustaše ili Četnike, ja nisam ni jedno, drugo ili treće.
I Hitler je iz Austrije i ukunuo državu Austriju i ti bi ukinuo Državu Bosnu i Hercegovinu zato što trebe Dodika njegovu mafiju kao i mafiju iz Federacije u Zatvor.
Diskutiraš o tom iz nacional-fašističkog ugla.

Мислим на интерес ткз. бошњачког народа. Ја не говорим из фашистичког угла, већ из угла србског светосавског националисте...немам сад времена да ти појашњавам идеје светосавског национализма, али укратко: То је спој православног Богољубља и србског Родољубља. Залажем се за духовну и државотворну обнову Србства на темељима Светосавља. Дакле, мој национализам није фашистички или расни, већ православни!

Policija u tim optinama je iz sve tri ancije. Nije kao u Srebrenici samo 2 bošnjaka a prije rata bili ogromna većina.

По чему у тим општинима треба да раде муслимански полицајце када у тим општинама буквално и НЕМА муслимана?90% су Срби, остатак су Хрвати...исправи ме ако грешим.
Што се тиче полиције у Сребреници: Ја ти само могу рећи да полиција у Сребреници 11. Јула не брани муслиманима да носе мајице са Насером Орићем, али зато полиција у Братунцу 12. Јула брани Србима да носе обележја Образа са Ратком Младићем. Тако да у Подрињу муслимани уживају већу полицијску слободу него Срби, и ако су исти ти полицајци углавном Срби, као што кажеш!

Мислим на интерес ткз. бошњачког народа. Ја не говорим из фашистичког угла, већ из угла србског светосавског националисте...немам сад времена да ти појашњавам идеје светосавског национализма, али укратко: То је спој православног Богољубља и србског Родољубља. Залажем се за духовну и државотворну обнову Србства на темељима Светосавља. Дакле, мој национализам није фашистички или расни, већ православни!
Nemoj da sebi daješ za pravo da tumačiš interes drugog naroda. Fašizam je bio ukinuti Austriju a isto tako i Bosnu i Hercegovinu.
Među Bošnjacima postoje određeni krugovi koji zagovaraju muslimansku državu na cijelom prostoru BiH.
Vi koji mislite da ispravno tumačite svetosavlje tako što zagovarate pravoslavnu državu u BiH ili bilo kom njenom dijelu ste zlo ove zemlje kao i Mudžahedini.
Dakle tvoj nacionalizam nije ni rodoljubni ni pravoslavni jer u pravoslavlju kažu, ljubi bližnjega svog.
Kriv je tvoj odgoj što mnogo krivo tumačiš pravoslavlje pa bi htjeo ostalim građanima, svojim bližnjima, oteti tu multietničku a danas etnički uprljanu Bijeljinu

По чему у тим општинима треба да раде муслимански полицајце када у тим општинама буквално и НЕМА муслимана?90% су Срби, остатак су Хрвати...исправи ме ако грешим.
Што се тиче полиције у Сребреници: Ја ти само могу рећи да полиција у Сребреници 11. Јула не брани муслиманима да носе мајице са Насером Орићем, али зато полиција у Братунцу 12. Јула брани Србима да носе обележја Образа са Ратком Младићем. Тако да у Подрињу муслимани уживају већу полицијску слободу него Срби, и ако су исти ти полицајци углавном Срби, као што кажеш!
Prije rata u opštinama Glamoč, Bosansko Gragovo i Drvar bilo je najmanje dva puta više Bošnjaka no Hrvata. Znaš li da se tamo poštuju i provode zakoni Federacije bez obtira na nacionalnost policajca. U Srebrenici lažeš da neko smije ili nosi slike Nasera Orića ili Mudžahida i njega nemožeš porediti sa Rarkom, jer je Orić u drugostepenom postupku u Hagu oslobođen odgovornosti za ratne zločine.
Priznat ču da je RS demokratski entitet kad u njoj bude broj policajaca Bošnjaka koliko ima Srba u Drvaru i isto tako i uposlenih u opštini.

Prije rata u opštinama Glamoč, Bosansko Gragovo i Drvar bilo je najmanje dva puta više Bošnjaka no Hrvata. Znaš li da se tamo poštuju i provode zakoni Federacije bez obtira na nacionalnost policajca. U Srebrenici lažeš da neko smije ili nosi slike Nasera Orića ili Mudžahida i njega nemožeš porediti sa Rarkom, jer je Orić u drugostepenom postupku u Hagu oslobođen odgovornosti za ratne zločine.
Priznat ču da je RS demokratski entitet kad u njoj bude broj policajaca Bošnjaka koliko ima Srba u Drvaru i isto tako i uposlenih u opštini.
У МУП-у РС можда нема много муслиманких полицајаца, јер вас нема ни бројчано много у РС (максимално 10%). Али широм РС постоји СИПА...шта мислиш, ко ту ради?Наравно, у СИПИ има и Срба- али Срба попут Јована Дивјака који раде против сопственог народа. На граници између РС и Србије има бар половина цариника муслимана!У Сребреници 11.7 се носе мајице са ликом Насера Орића. Ја то не би ни спорио толко да се у другом случају не би браниле мајице са Ратком Младићем 12. Јула. Знам о чему причам, јер већ две године идем у Братунац на парастос и мене тамо полиција малтретира што носим националистичке обележје!Такође имам пријатеља у Сребреници који су ми свједочили да муслимани носе мајице са Насером и носе заставе армије БИХ 12. Јула...то је провокација, јер се та иста Сребреница налази у РС!Муслиманима НИКО не брани повратак. Није ми познат ни један инцидент у Бијељини према повратницима. Комшија у Бијељини ми је повратник и нико га не дира. Човдјек живи свој живот, ја свој!

Poslednja izmena:
Nemoj da sebi daješ za pravo da tumačiš interes drugog naroda. Fašizam je bio ukinuti Austriju a isto tako i Bosnu i Hercegovinu.
Među Bošnjacima postoje određeni krugovi koji zagovaraju muslimansku državu na cijelom prostoru BiH.
Vi koji mislite da ispravno tumačite svetosavlje tako što zagovarate pravoslavnu državu u BiH ili bilo kom njenom dijelu ste zlo ove zemlje kao i Mudžahedini.
Dakle tvoj nacionalizam nije ni rodoljubni ni pravoslavni jer u pravoslavlju kažu, ljubi bližnjega svog.
Kriv je tvoj odgoj što mnogo krivo tumačiš pravoslavlje pa bi htjeo ostalim građanima, svojim bližnjima, oteti tu multietničku a danas etnički uprljanu Bijeljinu
Ја не желим укинути БИХ уколико се врате надлежности РС!Ја не желим да оставим мој народ у ФБИХ, али ако се буде и даље спроводила агресивна политика према РС, независност је једини начин опстанка Срба западно од Дрине. Дакле, све ја на вама муслиманима. Ако ви желите очување БИХ, мораћете да дозволите ширу аутономију РС ради очувања БИХ!

Da ti nisi mozda gledao film "Sisanje" pa se malo nalozio?

Ово се рецимо тумачи код муслимана као фашизам србске омладине у РС!!!
Па ја не видим да је ту омладина било шта насилно учинило осим што је морално подржала ђенерала Младића који је издат од стране Београда!

Наравно, СИПА посматра овакве групације у БИХ...али ми им поручујемо: МОЖЕТЕ НАС ЗАБРАВИТИ, АЛИ НИКАКО ЗАБРАНИТИ!

Da ti nisi mozda gledao film "Sisanje" pa se malo nalozio?
Гледао сам филм Шишање и сматрам да је то пропаганда система против родољуба, јер мали број србских националиста су скинхедси!Већина националиста су вјерници и не пада им напамет да подржавају Хитлера!

Па ја не видим да је ту омладина било шта насилно учинило осим што је морално подржала ђенерала Младића који је издат од стране Београда!

Наравно, СИПА посматра овакве групације у БИХ...али ми им поручујемо: МОЖЕТЕ НАС ЗАБРАВИТИ, АЛИ НИКАКО ЗАБРАНИТИ!

Jeli tebi fasizam da mi podrzavamo Nasera Orica?

Гледао сам филм Шишање и сматрам да је то пропаганда система против родољуба, јер мали број србских националиста су скинхедси!Већина националиста су вјерници и не пада им напамет да подржавају Хитлера!

Pa onda najverovatnije nisi shvatio poentu filma, jer da jesi ne bi ovo izjavio a sto se tice nacionalizma tu je sustina ista samo se menjaju igraci i nacin ostvarivanja sopstvenih ideja.

Jeli tebi fasizam da mi podrzavamo Nasera Orica?
Није фашизам. Прво проучи идеологију фашизма па онда етикетирајте људе да су фашисти...
Фашизма нема у Босни и Херцеговини:)
Фашизма има само у италији, друже мој.

Ја ништа не кријем, све ово што говорим на форуму, ја говорим и на улици Бијељине.
Snimi, yutubiraj, pa da vidim taj ulični ''Hajdupark'' šou napaljenog velikosrbina šoviniste u Bijeljini. U govoru spomeni i REFERENDUM nikad prežaljeni.
Dojavi na pp link za YT, pa te prijavim SIPI. Mrsko mi se obraćati u pisanoj formi mimo interneta.

Mislis da oni razmisljaju svojim glavama i da pravilno rasudjuju stvari? Da bi bio jasniji i precizni isto mislim i za omladinu u FBiH koja se lozi na vehabije ko zna kakve druge stvari. Zar stvarno mislis da su oni svesni svojih postupaka i radnji? Zalosno je kako se manipulise decom i omladinom zarad ostvarenja licnih interesa. Dokazano je da je najlakse manipulisati sa "gladnim" i siromasnim narodom, sto su, izmedju ostalog i komunisti vesto iskoristili za vreme drugog svetskog rata.

Snimi, yutubiraj, pa da vidim taj ulični ''Hajdupark'' šou napaljenog velikosrbina šoviniste u Bijeljini. U govoru spomeni i REFERENDUM nikad prežaljeni.
Dojavi na pp link za YT, pa te prijavim SIPI. Mrsko mi se obraćati u pisanoj formi mimo interneta.

Заболи СИПУ уво за твоје тужбе. Немају они паметнија после него да санкционишу оно што 90% РС мисли:)
Све што говорим, то је већински став грађана РС!

Заболи СИПУ уво за твоје тужбе. Немају они паметнија после него да санкционишу оно што 90% РС мисли:)

Mozda i jeste stav gradjana ali postavlja se pitanje zasto tako misle? Zato sto im je neko rekao da tako misle i toga se oni drze, a najmanje 80% njih upste ne bi znalo odgovoriti zasto tako misle. Manipulacija narodom prijatelju, rekoh ti ja malopre ali Vi ste toliko zaslepljeni da ne zelite da vidite nista sire.

Немој ни ти бити строг земо:)
Срби из ФБИХ су такође продали своје имање и избјегли у РС, али не треба их осуђивати. Запамти брате да нико није избјего зато што му је мило да напусти родно мјесто. Али ипак су косовски Срби "жилавији" и трпе више него што је то за људски разум схватљиво. Рецимо Срби у енклава су изложени опасности ликвидације свакога часа, док рецимо Срби у ФБИХ нису изложени таквој врсти опасности већ опасности друге природе (дискриминација, незапосленост...). Да је среће да смо ми у РС као Срби са Космета, и данас дан би имали наше енклаве по ФБИХ!Замисли брате да живиш у истим условима у своме граду као Срби на северу Космета (свакодневна опасност од шиптарске Олује)...немој судити брате, већ помози свим средствима Србима на Космету (материјално, молитвено...).

Nisam strog... doduše nisam napomenuo da nisu svi takvi, samo dio... taj dio me nervira (tačnije oni koji su tražili i dobili od Srbije da im obnovi kuće, pa ih onda prodali), a ne svi... inače tim dolje ljudima što su ostali svaka čast, moram priznati da su to ipak nadljudski napori...

Prebjegli iz FBiH u Srpsku, a njihovi iz Srpske u FBiH, to je bila više razmjena...

Uostalom nije ni bitno. Nekad je teže jednima, nekad drugima, bitno je da smo složni i da jedni drugima pomažemo. Ako gledamo ko je kakav nećemo dobro proći, a to je upravo ono što "neki" žele...

Hoću rampu da vidim na putu prema Tuzli koliko još do iduće nedjelje. Ruši Dejton, ako smiješ!
:pivce::snesko6::guza:

Opet ides u prazno podrzavas Dodika,a Tadica ne.
Kakva je to kombinacija?

@SOFIJA@ ti je dala praavi odgovor kakav je Dodik i Tadic.Nema DS-a u Srbiji na vlsati,nema u RS ni SNSD.

Tadicu su isprali mozak u Briselu i od njega vise nema vajde. I on sam je totalno rascepkan i nezna vise sta da radi i kako da dela na politickoj sceni.
Kakva bre SOFIJA, ne-znam ko je i sta je to.
Ako treba proglasice Srbi u RS-skoj samoinicijativno nezavisnost, ne-znam samo zasto je vama toliko stalo da Srbi ostanu u BIH. Imacete 1,5 miliona ljudi koji vas pritajeno organski ne podnose.
Jedino ako mislite da ih sada sto duze zadrzavate a onda kada se stvari stisaju uz pomoc zelenog novca istisnete iz BIH:think:.
To bi se i desilo da iza Dodika ne stoji Izrael:rtfm:.

Sigurno si planirao postavljati balvan-barikade .. ja ću te prijaviti za šumsku krađu , za to se kod Dode oma ide 'aps .. znaš , ima ko je zadužen za balvane , šta bi bilo kad bi svi uzimali ..

Back