Tražim pomoć za svoj novi roman

Buvica:
Goran Jovanic:
Pozdrav za moju sagovornicu. :D Nisi mi rekla koji vid knjizevnosti najvise volis?

Cao,

Nisam htela da zvucim zlobno... Ta ideja je prvo sto mi je palo na pamet.

Meni nije licilo ni na zlobno ni na nesto sto nosi negativnu energiju. Cak sta vise , prijatno me iznenadilo , jer sam prepoznao da u toj maloj poruci imam novog sagovornika , sto nosi dozu humora i opustenosti. Ono sto sam dodao vise lici na dusu koja se odvojila i napustila telo. Drago mi je da si sa nama. Cao :!:

[quote="Goran Jovanic]
Meni nije licilo ni na zlobno ni na nesto sto nosi negativnu energiju. Cak sta vise , prijatno me iznenadilo , jer sam prepoznao da u toj maloj poruci imam novog sagovornika , sto nosi dozu humora i opustenosti. Ono sto sam dodao vise lici na dusu koja se odvojila i napustila telo. Drago mi je da si sa nama. Cao :!:[/quote]

Oh... Hvala na lepim recima...

Ne znam samo kako da razvijamo temu coveka koji je shvatio da je nestao svet.... :?:

Buvica:
[quote="Goran Jovanic]
Meni nije licilo ni na zlobno ni na nesto sto nosi negativnu energiju. Cak sta vise , prijatno me iznenadilo , jer sam prepoznao da u toj maloj poruci imam novog sagovornika , sto nosi dozu humora i opustenosti. Ono sto sam dodao vise lici na dusu koja se odvojila i napustila telo. Drago mi je da si sa nama. Cao :!:

Oh... Hvala na lepim recima...

Ne znam samo kako da razvijamo temu coveka koji je shvatio da je nestao svet.... :?:[/quote]

Prosto. Na longitudinalno transverzalan nacin uz pomoc neglegentnog koriscenja curte. Nista jednostavnije :roll:

Pozdravljam sve dosadasnje saucesnike na ovoj temi i pozivam Vas da u drugoj nedelji jula dodjete na promociju knjiga , sa naglaskom na moju poslednju "Kad otpisani uzvracaju", u "Udruzenje knjizevnika Srbije" Francuska 7.
Ko moze i zeli da se upozna samnom licno i sa mojim delima , ukoliko se predstavi svojim forum-nadimkom , dobice jednu knjigu besplatno.Naknadno cu vas podsetiti i obavestiti o kom je tacno danu rec.

Goran Jovanic:
Pomognite mi oko novog romana. Potrebna mi je ideja , naznaka price , ili vec neki dozivljaj pogodan za to. Kratke ideje mogao bih da plasiram u obliku price mada mi vise leze romani.Ko nema sta glupo da radi , neka ne obraca paznju na ovu temu , jer mu necu odgovarati. Vasa ideja ne mora da bude idealno srocena , vec intrigantna , obecavajuca. Ako je dobra u svojoj novoj knjizi cu vas pomenuti i zahvaliti vam se. Ovu pomoc trazim od oba pola. Ko god zeli da ucestvuje u stvaranju jednog romana , evo mu prilika za to.

Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina! :oops:

Princeza:
U pravu si... mozda sam bas bezobrazna sto ne zelim da mu pomognem i sto ne verujem da je pisac...
Evo imam ideju... :shock: Napolju je lep dan: sunce sija, trava raste, deca se igraju, ali... tamo u daljini... eno oblaka... (eto i zapleta radnje)... Eto osnovne ideje... pa vi prosirujte dalje :wink: !

Draga princezo, :oops:,to sa oblacima,decom i to, to ti nije nikakav zaplet.Kada bi ti znala kakve zaplete tek ja pisem!Bolje od tebe i tog sto ne zna sta da pise! :roll: :wink:

tajana1999:
goodday:
tajana1999:
Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina! :oops:
:shock: ...chega 10 godina????????

93.sam godiste!!!!!!!!!!!!! :shock:
eto ideje...napishi roman o chudu od deteta :lol: :lol:
ti si bre najmladji chlan odje....
ajd ziva bila...pa te mozda vidimo i na drugim temama.....moze da se desi da postidish nas matorce.....ko zna :D :D :wink:

goodday:
tajana1999:
goodday:
tajana1999:

ajd ziva bila...pa te mozda vidimo i na drugim temama.....moze da se desi da postidish nas matorce.....ko zna :D :D :wink:

Moram da primetim da ovde postaje zabavno. Mislim kao u zabavistu. A da mozda za poklonike knjige napisem bajkicu? Mozda nije losa ideja?

Goran Jovanic:
goodday:
tajana1999:
goodday:
tajana1999:

Moram da primetim da ovde postaje zabavno. Mislim kao u zabavistu. A da mozda za poklonike knjige napisem bajkicu? Mozda nije losa ideja?

Dobra ti je ta zamisao.Mozda i prodje.Ko zna? :?: :!:

Back