- Poruka
- 3.568
Buvica:Ideja 1: Covek izlazi iz stana, i shvata da je svet nestao
Nije bas originalno, ali to je prvo sto mi je palo na pamet![]()
Ako je svet nestao gde je onda on tj. taj covek

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buvica:Ideja 1: Covek izlazi iz stana, i shvata da je svet nestao

etotako:Buvica:Ideja 1: Covek izlazi iz stana, i shvata da je svet nestao
Ako je svet nestao gde je onda on tj. taj covek![]()
goodday:ok
ideja 1.1-chovek izlazi iz stana i shvati da je svet josh uvek tu :?

hmmmmmm....to je samo suprotno od izvorne ideje 1...Goran Jovanic:goodday:ok
ideja 1.1-chovek izlazi iz stana i shvati da je svet josh uvek tu :?
Ideja 1.2 Osoba izlazi iz stana u prazan , hladan i mracan prostor i shvati da vise nije ni covek , ni osoba , vec samo ideja koja odumire udaljujuci se put beskonacnog svemira.![]()
Goran Jovanic:Pozdrav za moju sagovornicu.Nisi mi rekla koji vid knjizevnosti najvise volis?
"Mislim, dakle ne postojim"? Buvica:Goran Jovanic:Pozdrav za moju sagovornicu.Nisi mi rekla koji vid knjizevnosti najvise volis?
Cao,
Nisam htela da zvucim zlobno... Ta ideja je prvo sto mi je palo na pamet.

mina:Olovne suze, Kad otpisani uzvracaju, Spasenje duse? Ti?

da bih ti odgovorio na onu poruku , trebalo bi u njoj da postoji upisan e-mail.mina:Olovne suze, Kad otpisani uzvracaju, Spasenje duse? Ti?
[/quote]
Buvica:[quote="Goran Jovanic]
Meni nije licilo ni na zlobno ni na nesto sto nosi negativnu energiju. Cak sta vise , prijatno me iznenadilo , jer sam prepoznao da u toj maloj poruci imam novog sagovornika , sto nosi dozu humora i opustenosti. Ono sto sam dodao vise lici na dusu koja se odvojila i napustila telo. Drago mi je da si sa nama. Cao![]()
[/quote]Goran Jovanic:Prosto. Na longitudinalno transverzalan nacin uz pomoc neglegentnog koriscenja curte. Nista jednostavnije![]()

Buvica:Eh... necu biti u Beogradu...
Goran Jovanic:Pomognite mi oko novog romana. Potrebna mi je ideja , naznaka price , ili vec neki dozivljaj pogodan za to. Kratke ideje mogao bih da plasiram u obliku price mada mi vise leze romani.Ko nema sta glupo da radi , neka ne obraca paznju na ovu temu , jer mu necu odgovarati. Vasa ideja ne mora da bude idealno srocena , vec intrigantna , obecavajuca. Ako je dobra u svojoj novoj knjizi cu vas pomenuti i zahvaliti vam se. Ovu pomoc trazim od oba pola. Ko god zeli da ucestvuje u stvaranju jednog romana , evo mu prilika za to.
ops::shock: ...chega 10 godina????????tajana1999:Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina!ops:
Princeza:U pravu si... mozda sam bas bezobrazna sto ne zelim da mu pomognem i sto ne verujem da je pisac...
Evo imam ideju... :shock: Napolju je lep dan: sunce sija, trava raste, deca se igraju, ali... tamo u daljini... eno oblaka... (eto i zapleta radnje)... Eto osnovne ideje... pa vi prosirujte dalje :wink: !
ops:,to sa oblacima,decom i to, to ti nije nikakav zaplet.Kada bi ti znala kakve zaplete tek ja pisem!Bolje od tebe i tog sto ne zna sta da pise! goodday::shock: ...chega 10 godina????????tajana1999:Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina!ops:
ena28:... 8)...
eto ideje...napishi roman o chudu od detetatajana1999:goodday::shock: ...chega 10 godina????????tajana1999:Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina!ops:
93.sam godiste!!!!!!!!!!!!! :shock:
goodday:eto ideje...napishi roman o chudu od detetatajana1999:goodday::shock: ...chega 10 godina????????tajana1999:Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina!ops:
93.sam godiste!!!!!!!!!!!!! :shock:![]()
![]()
ti si bre najmladji chlan odje....
ajd ziva bila...pa te mozda vidimo i na drugim temama.....moze da se desi da postidish nas matorce.....ko zna![]()
:wink:
Goran Jovanic:goodday:eto ideje...napishi roman o chudu od detetatajana1999:goodday::shock: ...chega 10 godina????????tajana1999:Ja vec imam temu i na pola romana sam!A ako te zanima imam svega 10 godina!ops:
93.sam godiste!!!!!!!!!!!!! :shock:![]()
![]()
ti si bre najmladji chlan odje....
ajd ziva bila...pa te mozda vidimo i na drugim temama.....moze da se desi da postidish nas matorce.....ko zna![]()
:wink:
Moram da primetim da ovde postaje zabavno. Mislim kao u zabavistu. A da mozda za poklonike knjige napisem bajkicu? Mozda nije losa ideja?