Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ms:Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC...![]()
Jekyll_doesnt_Hyde:ms:Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC...![]()
8)

ms:Jekyll_doesnt_Hyde:ms:Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC...![]()
8)
Da. Ko je? - upita Ms
Niko - reče Kuc Kuc
Koji Niko - upita Ms
Niko Niko - reče Kuc Kuc
Šta nosiš ko poklon tu mi - upita Ms
Ništa - reče Kuc Kuc
A zašto - upita Ms
Tako. Nema se para, nema više ljudi - reče Kuc Kuc
Nemam ni ja para - odvažno će Ms da laže (a ima para, leži na parama, opljačkala je banku, zato je nestalo ljudi, jer je nestalo para, a bez para svi su bez žara i tako sljusnu..truć..puf...u ponore stravične svaka ljudska guzina) :?
O zar i ti Ms - očajno će Kuc Kuc
O da zar i ja - nastavi Ms
Onda da odem - upita Kuc Kuc
Tako je onda da odeš Kuc Kuc - reče Ms
Nestašica para znači Ms - upita opet Kuc Kuc
Tako je, tako je - oglasi se Ms
Dobro onda, ćaos Ms - živahno će Kuc Kuc
Ajd u zdravlje - rećiće Ms
Ne mogu - žalosno će Kuc Kuc
A što - pripita ga Ms
Ja sam Smrt i kuckam svima i otvore mi, ostala si samo ti, al si bez para, a ljudi ni smrt ne mogu dočekati da nemaju para, tako..ćaos - tiho će Kuc Kuc
Ćaos, smrtni kuc kucu - povika Ms razdragano
p.s. al mi dobra idea ebote...![]()

ms:Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC...![]()
Goran Jovanic:ms:Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC...![]()
Jos te uvek gledam kao potencijalnog rusitelja , ali bez obzira na to moram da priznam da mi se tvoj tekst dopao. Ja u svojoj prirodi nisam zlopamtilo ali jesam borac. Ako ti je ovo pruzena ruka pomirenja , rado cu je prihvatiti.
ms:Goran Jovanic:ms:Javlja mi se, javlja mi se....KUC....KUC...![]()
Jos te uvek gledam kao potencijalnog rusitelja , ali bez obzira na to moram da priznam da mi se tvoj tekst dopao. Ja u svojoj prirodi nisam zlopamtilo ali jesam borac. Ako ti je ovo pruzena ruka pomirenja , rado cu je prihvatiti.
Nisam se javila tebi nego Džekil... 8)
anakin:cekaj malo...
ti bi ideje i to samo dobre....neces ni naznake nego da ti se te ideje odmah razviju....sve to sa andjeoskim osmehom na licu punom hvale sto radi tvoj posao....
reci, o genije, sta za tebe jos treba da uradimo?
sledeca faza je verovatno da trazis kockaste glave da imas gde da stavis pivo dok...

decak:Zasto bih ti ja ili bilo ko poklanjao sopstvene ideje,normalan si.Bas bih voleo da vidim sta si do sad pisao kad si tako samouveren.Pao bi na dupe da ti pokazem sta je pravo pisanje.

Jekyll_doesnt_Hyde:Sowwy,
i ta tema je vec obradjena u romanu Margarit Diras "Stvarni zivot" (narocito taj deo u vozu).![]()

Jekyll_doesnt_Hyde:Odlicno. Dakle, da zakljucimo da su sve teme vec vise-manje obradjene i da bi Vi mozda mogli nekoj staroj temi da date novo ruho osmisljavajuci npr. novu kompoziciju romana.![]()
random_cloud_form:gorane evo ti ideja za roman -
godina 2100 i neka, zene vladaju planetom, muskarci su gotovo istrebljeni nakon 3. svetskog rata koji je bio rat izmedju polova. muskarci postoje samo po rezrervatima kao banke sperme.glavni junak price, muskarac, zeleci slobodu, jednog dana uspeva da izadje iz rezervata ukravsi kljuceve kapije od robota koji je dosao da ga pomuze.
zatim sledi niz peripetija kroz koje prolazi bezeci od zenskih kanibala i specijalnih odreda krvolocnih-zena-vampira, vidi vec sam...

Jekyll_doesnt_Hyde:Odlicno. Dakle, da zakljucimo da su sve teme vec vise-manje obradjene i da bi Vi mozda mogli nekoj staroj temi da date novo ruho osmisljavajuci npr. novu kompoziciju romana.
Sto se tice knjige Margarit Diras ona i nije ostavila neki poseban utisak na mene. Procitala sam je po preporuci. 8)
Balachko:Pade mi na pamet ideja - pisi o piscu koji pise vec napisane romane onako kako on misli da bi trebalo da budu napisani, naravno niko ne shvata njegovu misiju "poboljsavanja ideje napisanih romana" i nema govora da ce mu neko nesto objaviti i svi su uvereni da traci talenat na gluposti (kako i ne bi, mada sta znam...), i nazivaju ga plagijatorom itd. Uporedo pise nesto kao dnevnik i to je jedno vise nego zanimljivo stivo koje sadrzi njegov intimni kreativni opus, nesto fantasticno gde se preplicu stvarnost i vidjenje samog sebe u vremenu i prostoru pisaca cije knjige pise, nesto kao istrazivacki rad i bajka. Elem, taj rukopis nekakvom (velikom) greskom dolazi do izdavacke kuce i ista ga objavljuje ali pod imenom nedavno tragicno stradalog mladog hit pisca.
Vidi da li ti ovo moze posluziti cemu, ako da, super, pozdrav!