Trazim li ja previse?

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aleksej_BASO:
Pa jbg ponekda cu da pogledam pa bih voleo da je lepa i da uzbudjuje izgledom.....

Pa dobro, jasno da treba da bude lepa, ali ti si stavio slike od neke nabudžene, kakvih nema baš puno danas, osim ako nisu neke pevaljke ili glumice...Ali ima puno zgodnih devojaka dupeta i grudi sasvim normalne veličine, koje uz to imaju duha, s kojima se može i popričati, a koje su sexy već samim svojim stavom. Nije mi jasno kako mogu da te uzbuđuju te poluplastične više nego prirodne?
Inače, valjda je za sex važnije ono što je između vas dvoje nego da izgleda kao Džena Džejmison (valjda se tako zove)? Nemoj mi samo reći da nikada nisi probao sex iz ljubavi...i koliko tu nije važno da žena izgleda kao ***** diva (i opet napominjem jasno mi je da je potreban dobar izgled, ali nemojmo preterivati), nego treba da te pali ta struja između vas...koliko se ja razumem... ;-)

Dzena je dobraaaa......:):)

Yebi ga kada se ona pojavi svi duhovni kvaliteti padaju u vodu... Nepotrebni su.

Tuzno ali istinito.

Naravno za pravi i lep odnos su bite i neke duhovne stvari... Ne sporim!

Evo malo da ulepšamo temu. :-D
250px-Jenna_Jameson.jpg

Jel može Aleksej ovako, Jenna u crnom izdanju? ;-)

Aleksej_BASO:
:( :( :( U pravu si, a ja sam pogresio. (Ovaj post ide za anale mozes ga uramiti ;) )

Moram priznati da mi lepo...

Lepo si ovo definisala (cime se bavis da ne studiras psihologiju??? Bez zezanja!)
neee...volim da citam...bila jednom emisija na tv-u na tu temu,a i videla sam uzivo...
Ali ti si to OSUDILA i ISPLJUVALA kao "trazi drugu mamu" ili tako nekako??? :roll:

Nisam OSUDILA niti ISPLJUVALA. Ima muskaraca cija zrelost nije na tvom nivou (umes da se izvines a i da promenis stav...hey,malo li je!) i oni sa starijim zenama nemaju komunikaciju osim sexa i tako nekog polu-majcinskog odnosa. Sta god odraslim ljudima funkcionise meni ne smeta. (SAmo bih pedofile obesila bez imalo razmisljanja.)

Pipi Langstrumpf:
Nisam OSUDILA niti ISPLJUVALA. Ima muskaraca cija zrelost nije na tvom nivou (umes da se izvines a i da promenis stav...hey,malo li je!) i oni sa starijim zenama nemaju komunikaciju osim sexa i tako nekog polu-majcinskog odnosa.

E nisi u pravu bar za mene.

Jel zajednicko gledanje Formule 1 pricanje o automobilima ili muzici sportu i recimo razgovor telefonom u proseku sat vremena dnevno lici na
nemaju komunikaciju osim sexa
? ;);)

Jenna ?
Naravno da je izvrsna u svakom izdanju. Samo što ona nije ni malo glupa riba...
I ako mene neko pita, ne da bi bilo struje s moje strane i raznih duhovnih poleta u njenoj blizini, nego bi to bili udari groma ravno u moj jadni mozak.

Back