Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.895
Nisi li možda standardi visoko postavljeni?
Стандарди не могу бити високи, него нереални.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi li možda standardi visoko postavljeni?
Не. Можда јесу, не знам. Мислим не, али да би знала морала би да имам неки пример али скоро није било ххахаNisi li možda standardi visoko postavljeni?
Fokusiraj se na njuСтандарди не могу бити високи, него нереални.
Svako ima pravo da posustane. Odmoriš se malo i nastaviš daljeИзвињавам се можда је тема сморила, тренутак слабости, тренутно можда пре јадности.
Да, ево ме одмарам пар година хахаSvako ima pravo da posustane. Odmoriš se malo i nastaviš dalje
A šta ti misliš zbog čega je tako? Imaš neki osećaj sigurno..Не. Можда јесу, не знам. Мислим не, али да би знала морала би да имам неки пример али скоро није било ххаха
Nemoj samo sa ti udje u navikuДа, ево ме одмарам пар година хаха
Имам осећај да сам предмет пажње, уочим доста пута, кажем осећај, видим и погледе, наклоност, не оде даље од тога.A šta ti misliš zbog čega je tako? Imaš neki osećaj sigurno..![]()
Ako u startu rešiš da nećeš, a ne znaš ni da li hoćeš, naravno da ne ide. Pa neko ovde, ne znam ko, napisao da se ovde ljudi upoznaju, ti odlučno rekla ne. U redu je to, ali ako stalno kažeš ne, zašto očekuješ da neko to čuje kao da?Имам осећај да сам предмет пажње, уочим доста пута, кажем осећај, видим и погледе, наклоност, не оде даље од тога.
Poštovani,pimpek u inbox je sendDobar ulet gosn Iskapa
Srećno!..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
Ja volim udate zene. Jel to porok?Неке жене кажу да мушкарац без порока није мушко.
Biće da si zalutao, ovo je tema o traženju devojke.Ja volim udate zene. Jel to porok?
Ja volim udate zene. Jel to porok?
Ja sam imao gastritis kad sam imao 18 godina.Gastritis ne pominji. Ne zvuči seksi..
dovoljno je sasvim da kažeš da ne piješ kafu i alkohol..
Koliko ih se javilo danas?..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Što, hoćeš da uputi koju na tvoje sanduče ako ima viška?Koliko ih se javilo danas?
Ima, ali su neozbiljne.nema ovdje djevojaka..sve su zene 50+ udate i vjerne muzevima..
moja zena kaze, ye.bes muskarca koga druge zene ne jure..............znaci ne vredi nicemu.Неке жене кажу да мушкарац без порока није мушко.
al je naso startnu poziciju..........do mojega.Mora od nečega da se podje
Želim ti da uspeš u nameri
ima ovde par koje su neudate a ima i one koje nisu verne muzevima.nema ovdje djevojaka..sve su zene 50+ udate i vjerne muzevima..