Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.449
Ne vredi ovde mnogo si kukao pocni od nule..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi ovde mnogo si kukao pocni od nule..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
Poseduješ li i hemoroide?znam
vec sam se zaebo kod jedne simpatije isto joj to napisao )))((((
al sto jes jes ,ne mogu ni sebe da lazem
ne znam ni sta je to jos uvekPoseduješ li i hemoroide?
Ti imaš ozbiljan kink prema hemoroidimaPoseduješ li i hemoroide?
ono kad ti oko analnog otvora iliti čmara,iskaču kuglice različitih prečnikane znam ni sta je to jos uvek
nemoj da objasnjavas !!
Licis mi na MilicuTi imaš ozbiljan kink prema hemoroidima
Šra će ti to u životu? Ja ove godine vrv prodajem stan i idem na Karibe. U roku od godinu dana treba nakucati 200 skokova a samo oprema košta 20k židova. Onda idemo dalje...за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Javi se ,Mi li ceŠto se tiče teme, Čiki drago mi je da si promenio malo ploču ali mislim da i dalje ne shvataš da je to što nemaš devojku najmanji problem u tvom životu.

Samo, ja ne verujem da je ovo jedini način da upozna devojku. Ovako bezimen..
Koje aplikacije za upoznavanje bi mu preporučili?
Javi se ,Mi li ce![]()
Не зове се Ми ли ца ...али може да зове Ми ли цИЈу
Ti si replika MiliceСачекај бре .. видиш да је реплика у раду
Јаој што су људи нестрпљиви

Si SinjorinaNe zovem se Milica
Distanca moliću
Dobro, divnoSi Sinjorina
al ulepsala si mi dan .Milica je vrlo vrlo ...
yes je na engleskom -daDobro, divno

Je l znas koliko godina imaju ovdasnje zene?..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Ako ovde ne uspe probaj na tinderu sa istim opisom.Ја момка али не преко форума и апликација
Dobar ulet gosn IskapaOvdje ćeš prije naći dečka nego djevojku,jbg ...