- Poruka
- 7.955
A i to su im verovatno dikpikovi od pre 15 godina, cuvaju uspomene.Pa tako nekako. Bezveze, da ti kažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i to su im verovatno dikpikovi od pre 15 godina, cuvaju uspomene.Pa tako nekako. Bezveze, da ti kažem
И ја тражим девојку, али ја сам екстремно стидљив, не знам да приђем чак ни у чету...Gospodine @bezimeni1 došlo je vaših pet minuta.
Zakasnio si, pod uticajem forumasa promenila je tim.И ја тражим девојку, али ја сам екстремно стидљив, не знам да приђем чак ни у чету...
''Cuvala me mama za velike stvaricuvala me mama za lijepi svijeta ti bi sada da me kvarissvasta ti pada na pamet''Čuvala se za onog pravog![]()
Od čega ima? Prosvetli meОд обећања нема селамета.![]()
Од обећања нема селамета.
Pa ja nisam više početnik, sad obećavam. Ali šta?![]()

Samo treba da gurneš, devojka ti je postavila metu.И ја тражим девојку, али ја сам екстремно стидљив, не знам да приђем чак ни у чету...
Obećavaš da ćeš biti uz dečka i u dobru i u zlu.Pa ja nisam više početnik, sad obećavam. Ali šta?![]()
To na venčanju? Kada je? Niko mi nije javio?!?!Obećavaš da ćeš biti uz dečka i u dobru i u zlu.
iju!još malo pa ćeš moći polagati forumašku zakletvu, to je taj status obećavaš
ono kao nekad primanje u pionire samo što je ovo danas modernija verzija![]()
Venčanja se ovde obavljaju anonimno. Stići će ti na kućnu adresu za koga si se udala i koje prezime dobijaš.To na venčanju? Kada je? Niko mi nije javio?!?!
Pa to kao na selu, samo savremenija verzija?Venčanja se ovde obavljaju anonimno. Stići će ti na kućnu adresu za koga si se udala i koje prezime dobijaš.
Gotivno je ovde, zabavno. Mislim da si u pravu. A i rizik je to danas![]()

Našla sam Zabavu. A prebiraću, ima vremena. I što pitaš?jesi nasla sta..il jos probiras..
DEsi lepi mac
Ja sam zainteresovan. Bez zezanja.Našla sam Zabavu. A prebiraću, ima vremena. I što pitaš?
pa @mitur ako si ozbiljan javi se na temu https://forum.krstarica.com/threads/forumski-provodadzija.1010828/ da vidimo tko si i što tražiš. Slobodno pošalji fotografiju kao za ličnu kartu na ppJa sam zainteresovan. Bez zezanja.
uz opis visina, težina, godine, stručna sprema i sklonost ka kućnim ljubimcima pas ili mačka, poljoprivrednici baš i ne kotiraju dobro na forumu tako da nas ostala vrsta blaga ne zanimajuZato i trazi decka.Ja sam zainteresovan. Bez zezanja.