loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.211
jesam takav sam po celom telu bezdušni iebač
ajde otvori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam takav sam po celom telu bezdušni iebač
ajde otvori
i trebaijaooo, pa ja se tebe plašim
isuse kak si razbacanGospodine @bezimeni1 došlo je vaših pet minuta.
Pa svatko gleda iz svog ugla ne može iz tuđeg ugla pisatiOdgovori su vam svako iz svog ugla.Simpatično
I eto ona kao traži dečka, how yes noJa je startovao u pp. Odjebala me![]()
Ali oni ne šalju PP, a ti kao žensko ne želiš prva poslati PP?Već imam omiljene likove![]()
Odaberi pismenognapiši lepo da tražiš iebača.
to niko ne sme da ti ospori
Hvala gospođo, samo malo drugačije izgledam, ovo nije moja slika na profilnojisuse kak si razbacan
Živi nesu dok se se ne iskopa litVijjum.Је ли, Милуне, да ли Ротшилд и Блек Рок желе испопавање литијума у Србији или не желе ископавање литијума у Србији?
Živi nesu dok se se ne iskopa litVijjum.
Odaberi pismenognapiši lepo da tražiš iebača.
to niko ne sme da ti ospori![]()
Kojih dvojeDokle stigla tema? Jesu li se ovo dvoje na kraju uzeli?
Jeste, ali i kaze time nesto o sebi, to je poentaPa svatko gleda iz svog ugla ne može iz tuđeg ugla pisati![]()
Poslacu, nisam snebivljiva. Samo jos ne znam komeAli oni ne šalju PP, a ti kao žensko ne želiš prva poslati PP?
Možeš i meni, ukoliko poseduješ odgovarajući broj grudiPoslacu, nisam snebivljiva. Samo jos ne znam kome
Ajde šta čekaš požuri zakasnićeš meni se inbox opasno puni ponudamaPoslacu, nisam snebivljiva. Samo jos ne znam kome
Možeš i meni, ukoliko poseduješ odgovarajući broj grudi
Ma varničim breDa vidimo prvo imas li pameti, a i razuma
Bolje šibni što pre tu poruku, ko ti se makar svidiPoslacu, nisam snebivljiva. Samo jos ne znam kome
Da vidimo prvo imas li pameti, a i razuma
Simpatezeru i članu SNS- aPoslacu, nisam snebivljiva. Samo jos ne znam kome