Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.239
Ako si lepa, prijatna i planiraš potomstvo, možeNije šala, ozbiljno mislim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si lepa, prijatna i planiraš potomstvo, možeNije šala, ozbiljno mislim.

Opruzi se, da vidimo kakve je tebe muka naterala da trazis decka ovde.Nije šala, ozbiljno mislim.
Polako djole, naleteces opet na djoku kao sa nijevaljdaGotovo nasla ne vazi vise oglas
Slatka ti je pudlicaOpruzi se, da vidimo kakve je tebe muka naterala da trazis decka ovde.
Verujuem ti da se puni inbox, a gde su bili dosad od 2007-me.Imam ponude. Pun inbox. Ali ne znam ko su ljudi, pa ne bih na slepo.
Ma resice ti forum problem, druzi se sa forumasima neko vreme i nece ti pasti decko na pamet nikad vise.Slatka ti je pudlica
Znaci jos uvek singlKojih dvoje![]()
Čuvala se za onog pravogVerujuem ti da se puni inbox, a gde su bili dosad od 2007-me.
jel si dobra u bulju i sise ?Romantika i Književnost više ne postoji. Nisi čuo?
Sudeci po broju reakcija jos joj niko ne lajkuje po ppu.Nađe li dečka?
NeSudeci po broju reakcija jos joj niko ne lajkuje po ppu.
PePe, deo forumasice sakriven od javnosti.Šta je Ppu?!
Gotivno je ovde, zabavno. Mislim da si u pravu. A i rizik je to danasMa resice ti forum problem, druzi se sa forumasima neko vreme i nece ti pasti decko na pamet nikad vise.

Sta je, krenuli sa dikpikovima?Gotivno je ovde, zabavno. Mislim da si u pravu. A i rizik je to danas![]()
pu pu...(daleko bilo)Šta je Ppu?!
Pa tako nekako. Bezveze, da ti kažemSta je, krenuli sa dikpikovima?
Pa kad ne znaju ljudi što ti voliš? Velike, male, lizanje, mirišljave, smrdljive, nabildane, tetovirane, netotivirane, voliš li ili mrzis SNS, jesi li za gay pride, pristup Srbije EU i itd....Pa tako nekako. Bezveze, da ti kažem