Jesi li nasla decka ? Ozbiljno pitam.Nije šala, ozbiljno mislim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li nasla decka ? Ozbiljno pitam.Nije šala, ozbiljno mislim.
nasla...kad odskoci nokticima ogrebe plafon ko macheJesi li nasla decka ? Ozbiljno pitam.
Jesi ga našla? Il potraga i dalje traje?Nije šala, ozbiljno mislim.
valjda ce da nabas na negog hitklifa pa ce da jure jedno drugom u susret, al samo da paze na visinu da se ne strmopizdeJesi ga našla? Il potraga i dalje traje?
Iju, važi. Bar znam šta sam radila prošli vikend. Ništa bez dokaza.Postovani publikume mozda ce nekim aovo biti iznenadjenje ali @loptica doskocica i moja malenkost smo se smuvali prosli vikend. Presetali malo pored Ade.. i rec po rec.. Nemojte se vise prijavljivati.
Loptica i konji na Adi, koja romantikaPostovani publikume mozda ce nekim aovo biti iznenadjenje ali @loptica doskocica i moja malenkost smo se smuvali prosli vikend. Presetali malo pored Ade.. i rec po rec.. Nemojte se vise prijavljivati.
Ajs kafu il nigrutin domaćinsku?Ćuti trebao si da nas vidiš kad sam isprosipao kafu po sebi kako se smejala... Ona je psiholog. Verovatno sam joj zanimljiv kao slučaj.
Ако се овде не усрећиш нигде нећешNije šala, ozbiljno mislim.
tu_camNije šala, ozbiljno mislim.
To se podrazumeva.Provod po uzjamnom fer dogovoru.A ja imam takvu srecu vecina je bezvoljna iako su u provodu.Što bi bile nadrkane? Ako pružaš dobar provod?!
Tako Juka druze, trpaj ih i ne stedi ih.Mislim da si u pravu ali sa zenama mi se cini jos vise.Preovladava max nadrkanost i nezadovoljstvo.
Pricam za grad Beograd i vece gradove gde je ubrzan nacin zivota.
Gde si bre Dark?Kako zdravlje?Jesi dobar?Tako Juka druze, trpaj ih i ne stedi ih.
Drzim se nekako, ne dam se.Gde si bre Dark?Kako zdravlje?Jesi dobar?
Ma ja sam ti amater.Ali ne volim nervozne i nadrkane.A svaka takva.I trpaš ništa hahaha .
Jesi li nasla decka ? Ozbiljno pitam
vao ceseru a bil mi dala cemo dogovorimo?Nije šala, ozbiljno mislim.