Тражили сте конкретно!

Izgleda da Rusi i Ruskinje daju uvijek ono sto visi preko 2 ...
a ne "humanitarna pomoc"
To neka shalju u Afriku .

Prvo, da li znas ti gde je Afrika uopste...s' obzirom da imas neka saznanja o nekom juzno-sibirskom moru...:lol:.....drugo, rujke su pokupovale celu tvoju crnu planinu uz tvoj pristanak i nemas prava da kazes svom tatici nista....trece, nije mi jasno zasto se ti iz tvoje cerne planine uopste brines za Srbiju, dobio si nezavisnost i uzivaj u tom vecitom medu i mleku koje ti tece sada....

Prvo, da li znas ti gde je Afrika uopste...s' obzirom da imas neka saznanja o nekom juzno-sibirskom moru...:lol:.....drugo, rujke su pokupovale celu tvoju crnu planinu uz tvoj pristanak i nemas prava da kazes svom tatici nista....trece, nije mi jasno zasto se ti iz tvoje cerne planine uopste brines za Srbiju, dobio si nezavisnost i uzivaj u tom vecitom medu i mleku koje ti tece sada....
Kao prvo nisam im prodao nista , i nista sto nije moje (dakle -tudje).
Nije tacno da su kupili sve. Tacno je da su kupili nesto, ali da li si se ikada zapitao ko su ti "RUSI"?
E pa da ti ja dam odgovor...
TO JE SRPSKI KAPITAL OPLJACHKAN OD VAS - U SRBIJI - SRBA, PA SE SADA POJAVLJUJU NEKAKVI RUSI i PRUSI i ENGLEZI DA TO kao KUPUJU.
Dok vam ne dojdje iz goozice u glavu smislice nacin da vas lazu narednih 80 godina.
A med i mleko.. pa nije da tece, ali mi PLACAMO sve artikle koje uzovimo iz Srbije, tako da nema niko pravo da kaze kako "nas Srbija hrani"
Hvala na razumijevenju i ljetovanju na juzno-sibirskom moru ;)

Kao prvo nisam im prodao nista , i nista sto nije moje (dakle -tudje).
Nije tacno da su kupili sve. Tacno je da su kupili nesto, ali da li si se ikada zapitao ko su ti "RUSI"?
E pa da ti ja dam odgovor...
TO JE SRPSKI KAPITAL OPLJACHKAN OD VAS - U SRBIJI - SRBA, PA SE SADA POJAVLJUJU NEKAKVI RUSI i PRUSI i ENGLEZI DA TO kao KUPUJU.
Dok vam ne dojdje iz goozice u glavu smislice nacin da vas lazu narednih 80 godina.
A med i mleko.. pa nije da tece, ali mi PLACAMO sve artikle koje uzovimo iz Srbije, tako da nema niko pravo da kaze kako "nas Srbija hrani"
Hvala na razumijevenju i ljetovanju na juzno-sibirskom moru ;)

Nista pametniji komentar nisam ni ocekivao......ovo sa srpskim kapitalom ces morati malo da pojasnis....???:roll:

I zaključak ovog vašeg naklapanja ovde (ne mislim na sve) je da je ipak bolje od Amera dobiti po koju granatu, bombu, tomahavk, malo osiromašenog uranijuma, malo srušenih mostova, fabrika itd... nego od Rusa ne dobiti ništa...
Auuu koji zaključak, idem odmah da tužim profesora matematike i logike u ministarstvu prosvete što me je krivo učio...

A ti bi hteo Kosovo nazad pa braću Srbe baš tu da ostaviš i dovedeš? Da umiru od raka? ;)
Izgleda da samo braca Italijani umiru od raka - na Kosovu ;)
To su braca Rusi prodali neke materije za sastav americkih genocidnih bombi koje samo etnicki ciste Italijane pogadjaju u koshtanu srzx.
To je nesto poput Ebole u Africi, dje je samo crno stanovnishtvo ugibalo.

A ti bi hteo Kosovo nazad pa braću Srbe baš tu da ostaviš i dovedeš? Da umiru od raka? ;)

Ja bih hteo samo pola Kosova, i to one delove gde su naši manastiri, groblja, imovina Srba, poneki rudnik, fabriku...
A i nije celo Kosovo bilo izloženo dejstvu tih projektila nego samo neki delovi...
U prevodu, ja bih hteo ono što je naše, a njima neka ide njihovo...

Izgleda da samo braca Italijani umiru od raka - na Kosovu ;)
To su braca Rusi prodali neke materije za sastav americkih genocidnih bombi koje samo etnicki ciste Italijane pogadjaju u koshtanu srzx.
To je nesto poput Ebole u Africi, dje je samo crno stanovnishtvo ugibalo.

Očekivao sam više od tebe, a ne tako brzoplet i glup komentar.
Ukucaj na google-u nešto u tom stilu i pročitaj.
Italijani su nastradali zato što im Ameri nisu dali tačne koordinate mesta na kojima su gađali srpske položaje tako da su oni na jednom takvom mestu napravili bazu.
Hajde sada ispočetka...

Back