Dva i po meseca od uvođenja čudesnih mera, koliko ste zadovoljni?

Koliko ste zadovoljni predsednikovim čudesnim merama za pomoć građanima?

• Ukupno glasova
    20
Pogledajte prilog 1819770

73592_tan2025-08-2411261133-9_f.jpg

1. septembra je Vučić predstavio novi paket mera i jeftinije cene. Prosto, baš se oseća kad se ode u prodavnicu i hvala predsedniku, nikad se za manje pare nije kupovalo.

Koliko ste vi zadovoljni?
нисам приметио никакве промене

Stojko, kupi Chrono Trigger i ne zafrkavaj.
Chrino Trigger je kod nintenda poslednji put vidjen na konzoli nintendo DS
A to će reći jako davno vucao se još od Super nintenda

SqareEnix nije radio ništa po pitanju Switch verzije
Može se regularno igrati na PC-ju preko SNES emulatora ili kupiti Steam verzija

Meni se ne svidja

Pa Vagrant Story i jeyte pomalo psihodeličan, sad kada kažeš.

:mrgreen:
Vidi Čvarak...

Uopšte ne volim realističnu sliku u igricama iako tehnologija to uveliko dozvoljava da izrenderiše u jedinici vremena.
Igrica treba da bude jasno odvojena iluzija.
Što više liči na crtani film to je poželjnija.

To je Stojko kriv, on je taj koji me gurnuo preko ruba.
Ma gledao sam malo kompove, cijene komponenti otišle nebu pod oblake, a ni ja više baš nemam vremena za igre koje gutaju po stotine sati.
Pa komp se za igre ne isplati. To je vreća bez dna. Svako malo ga moraš nadograđivati ako želiš igrati najnovije naslove. Brže, jače, bolje. Konzola je bolji odabir u svakom slučaju po mom mišljenju.
Evo recimo moj komp doma zadovoljava sve uvjete za Win11, osim što je prestar, nije "dobre" arhitekture, procesor je prestar. A brzina procesora je dobra, memorije ima dovoljno, mjesta za pohranu ima dovoljno...
Tak da mislim da je konzola bolje rješenje.

Pa komp se za igre ne isplati. To je vreća bez dna. Svako malo ga moraš nadograđivati ako želiš igrati najnovije naslove. Brže, jače, bolje. Konzola je bolji odabir u svakom slučaju po mom mišljenju.
Evo recimo moj komp doma zadovoljava sve uvjete za Win11, osim što je prestar, nije "dobre" arhitekture, procesor je prestar. A brzina procesora je dobra, memorije ima dovoljno, mjesta za pohranu ima dovoljno...
Tak da mislim da je konzola bolje rješenje.

KOMP JE SVETINJA! ♥️♥️
Nikad konzola.

Back