Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.290
Ej, odoh da štrajkujemViše para za mene![]()
moram da otključam majmunče...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej, odoh da štrajkujemViše para za mene![]()
нисам приметио никакве променеPogledajte prilog 1819770
![]()
1. septembra je Vučić predstavio novi paket mera i jeftinije cene. Prosto, baš se oseća kad se ode u prodavnicu i hvala predsedniku, nikad se za manje pare nije kupovalo.
Koliko ste vi zadovoljni?
Stojko, kupi Chrono Trigger i ne zafrkavaj.Presudili su Super Mario, Pokemoni i Zelda naravno perjanice nintenda
Ostali naslovi se mogu naći na sve tri konzole
Stojko je opasan zajebantStojko, kupi Chrono Trigger i ne zafrkavaj.

Chrino Trigger je kod nintenda poslednji put vidjen na konzoli nintendo DSStojko, kupi Chrono Trigger i ne zafrkavaj.
Da li si igrala Chrono Trigger?Stojko je opasan zajebant![]()

Pazi ovo:Nisam nijednu od njih. A Stojko zajebava opako sa ovim igricama
Muzike je odlična, inače![]()
Malkice psihodelično

Slušaj muziku bejbeeeStojko je opasan zajebant![]()

Okreni se da vidim nešto...Malkice psihodelično
Ili mi takav dan![]()
Pa Vagrant Story i jeyte pomalo psihodeličan, sad kada kažeš.Malkice psihodelično
Ili mi takav dan![]()

Vidi Čvarak...Pa Vagrant Story i jeyte pomalo psihodeličan, sad kada kažeš.
![]()
Kod oftalmologa hitno.Okreni se da vidim nešto...
Sve ok
Dr.Stojko

A vidi tu:@Jugoslav Čvarak @mario80
Evo Plenković proširio listu proizvoda, što kažete?
https://n1info.hr/biznis/ovo-je-30-...-ograniciti-cijene-na-popisu-popularni-namaz/
Uopšte nemamo isti ukus tu kod tih igricaVidi Čvarak...
Uopšte ne volim realističnu sliku u igricama iako tehnologija to uveliko dozvoljava da izrenderiše u jedinici vremena.
Igrica treba da bude jasno odvojena iluzija.
Što više liči na crtani film to je poželjnija.

Išo sam kod oċnog da mi da naoćari...Kod oftalmologa hitno.![]()
Krivi učiteljiIšo sam kod oċnog da mi da naoćari...
kaže čitaj ovo ono... tamo vamo...
posle pola sata mi ebo sve po spisku nepismenom
što te mrzeli 
bijo sam na raskrsnici sa drugarimaKrivi učiteljišto te mrzeli
![]()
A tko ti je kriv što i ti ne živiš u kući da njih još 5 ili 7 i što ne plaćaš krevet 150-200€ mjesečno. Radi 10-12 sati na dan. Nikud ne izlazi i ne troši. Pa bi imao i to helikopter i para kofer!

To je Stojko kriv, on je taj koji me gurnuo preko ruba.Nego ti kupuješ PS5 sam, umjesto da podjeliš na 6 ili 8 djelova!![]()
Pa komp se za igre ne isplati. To je vreća bez dna. Svako malo ga moraš nadograđivati ako želiš igrati najnovije naslove. Brže, jače, bolje. Konzola je bolji odabir u svakom slučaju po mom mišljenju.To je Stojko kriv, on je taj koji me gurnuo preko ruba.
Ma gledao sam malo kompove, cijene komponenti otišle nebu pod oblake, a ni ja više baš nemam vremena za igre koje gutaju po stotine sati.
Pa komp se za igre ne isplati. To je vreća bez dna. Svako malo ga moraš nadograđivati ako želiš igrati najnovije naslove. Brže, jače, bolje. Konzola je bolji odabir u svakom slučaju po mom mišljenju.
Evo recimo moj komp doma zadovoljava sve uvjete za Win11, osim što je prestar, nije "dobre" arhitekture, procesor je prestar. A brzina procesora je dobra, memorije ima dovoljno, mjesta za pohranu ima dovoljno...
Tak da mislim da je konzola bolje rješenje.