Traži momka koji zna da kuva i pere

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LEPA SANDRA (27) JE DRVOSEČA! Cepa drva, baca debla i traži momka koji kuva i pere: "Neka se neko javi ako se misli udati, ja ću se ženiti"​

Riječ je, naime, o dvadesetsedmogodišnjoj djevojci koja siječe šumu, pila drva, utovara ih, vozi kamion..., prenosi Pobjeda.
Pogledajte prilog 1802543
"Posječem kamion drveta, onda radim oko kuće, ta ista drva pilam i cijepam, tovarim, vozim dalje i prođe dan. Ne mogu da trpim šefove iznad glave, tako da sam ja sama svoj gazda ", ispričala je ona novinarki TVCG.
Po zanimanju je kuvarica, ali je taj posao uopšte ne zanima.
"Au...e to nikako, kuhinja i to ništa. Tražim momka koji zna skuvati i oprati. Neka se neko javi ako se misli udati, ja ću se ženiti, tako da, ako se neki misli udati, neka se slobodno javi", našalila se Sandra i dodala da joj je jako teško ugoditi.

Priču o Sandri ovekovečila je novinarka Televizije Crne Gore Marija Radulović, koja je na 30. Međunarodnom Interfer festivalu reportaže u Beogradu osvojila drugu nagradu za reportažu "Između slobode i civilizacije", u konkurenciji više od 300 radova iz celog sveta.

Kurir.rs/RTCG
Zanimljiva prica.

Strong Woman GIF by Jukebox Saints
Oslobodi, ne zavedi.

Ko danas pere, jbt, izmislili ljudi masinu za ves i sudove pre vise od pola veka, LOL :D
Meni to baš čudno kada postave takav uslov za muškarca. :eek: Mislim, bukvalno od malena sam naučen da spremam, perem, peglam, kuvam, popravljam, krečim... Pogotovo što živim sam trenutno pa mi je to sve rutina. Ne osećam kao neki poseban teret. Možeš misliti...obrišem prašinu, usisam, operem, skuvam klopu... Nije neki ozbiljan posao. Ogletujem, okrečim stan, ofarbam drvenariju... To sam radio sa ćaletom od malena.

E, al evo dokaz da nema ono kao zene nisu jednake za fizicke poslove a jednake su za blablabla.
:hahaha:

ma dobro, ovo je ipak primjer jedna u 1000...
muskobanjasta
nosi drva vozi kamion , ide u kafanu pa je nema dva dana u kucu kaze...

jel ti treba to ?

neka hvala...

tipican kastig od zene

ps

ko ozeni ovu FURIJU
taj nece jos dugo da jede mlad paradajz...

:hahaha:

ma dobro, ovo je ipak primjer jedna u 1000...
muskobanjasta
nosi drva vozi kamion , ide u kafanu pa je nema dva dana u kucu kaze...

jel ti treba to ?

neka hvala...

tipican kastig od zene

ps

ko ozeni ovu FURIJU
taj nece jos dugo da jede mlad paradajz...
Sto toliko crno, sta fali. Kuvas joj hranu, jos je navuces na neke bahanalijice. Posto rinta garant voli mesiste, znaci neki dobar ramstek, srednje pecen, priloga, bacis joj na sto kad dodje i onda joj kenyas i zvocas u pidzami: svinjo jedna kako to zvaces? Polako to, e za koga sam se ja udao... Zvaci zivotinjo, zvaci, zvaci.

Ma uhvatis je u pasivno agresivnu semu:
Koga ces ti bre? Pa bez mene bi crkla da nemas koga da ti kuva, pere. E medjede jedan, ok ok, pando, mislim..pandice...ok koalice moja lepa.
Od međeda do koalice dug je put u čijem međuvremenu stigne i nekoliko kostiju popucati.
Iako... možda je seks s njom odličan, onako životinjsko-divljački, grub, sve krevet popuca.
Kako kažu Klingonci - slomljena ključna kost u prvoj noći vjenčanja, znak je kvalitetnog braka.

Od međeda do koalice dug je put u čijem međuvremenu stigne i nekoliko kostiju popucati.
Iako... možda je seks s njom odličan, onako životinjsko-divljački, grub, sve krevet popuca.
Kako kažu Klingonci - slomljena ključna kost u prvoj noći vjenčanja, znak je kvalitetnog braka.
P ne znam bas, meni pre deluje da kad dodje kuci, ti je cekas zeljno a ona vecera i samo se prevrne u krevet i zahrce. I ti onda posmremis sve okolo, sednes na fotelju, heklas neko dzemperce i gledas je kako spava. Pogledas je jos jednom i pomislis: e medjede i onda ukljucis TV i gledas neku romantiku sa nekom biznis zenom koja ide okolo po njujorku i sudari se u prolazu sa nekim likom i spase mu psa.

Back