Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
Oduvek sam trazila vecnu ljubav i dobila sam je sa sadasnjim deckom.
E to je lepo čuti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek sam trazila vecnu ljubav i dobila sam je sa sadasnjim deckom.
вечну љубав...
Можете ли за себе да кажете да сте неко ко тражи вечну љубав?
И чини ли вас тај пут понекад очајним?
Напушта ли вас оптимизам?
Исправка:
Мислим на љубав између мушкарца и жене...
Ah, kako ništa, pobogu, nisi shvatio! Tvoj primer je sjajan, tako eklatantan, što bi rekla Vragana da je na mom mestu, ali ti jednostavno u sebi ne poseduješ duh, da bi mogao da osetiš relaciju pesnika i njegove večne muze, a ni dovoljno izbrušen intelekt da razumeš nadasve večnu poruku koju nam je svima time poslao.Beatrice je bila tek iluzija, imaginacija par excellence, dok Dante, jadni Dante je proveo zivot voleci vazduh, idealizovani odraz svojih zelja..
Ali ko zna, mozda..
))Ah, kako ništa, pobogu, nisi shvatio! Tvoj primer je sjajan, tako eklatantan, što bi rekla Vragana da je na mom mestu, ali ti jednostavno u sebi ne poseduješ duh, da bi mogao da osetiš relaciju pesnika i njegove večne muze, a ni dovoljno izbrušen intelekt da razumeš nadasve večnu poruku koju nam je svima time poslao.
Dante je naprosto genijalac. Posle niza peripetija, muka i nevolja sa omanjom bulumentom večito nezadovoljnih i nadasve bezvoljnih prsatih jedinki, koje su mu, sve do jedne, prekorevale flert, očijukanje sa lepoticama i to što uveče voli da popije po jednu sa svojim drugarima u kafani, umesto da na njihove haljine i skupu toaletu potoši i poslednji cvonjak, seo čovek i izmaštao Beatriče, ženu po svom ukusu, pokazujući time da veruje da negde tamo postoji Ona, jedna takva žena koja čeka baš na njega takvog kakav je, bez želje da ga menja i oblikuje po svojim standardima, dalje, svim budućim udvaračama (zaboga, Dante je bio prilično slavan za života) postavio stroge standarde, a bizonu poput tebe da je Beatriče ništa drugo nego poruka da čovek nikada ne sme da se preda i prestane da traga za idealima večne ljubavi, i model kako to traganje otprilike izgleda.
Dakle, Dante ni u kom slučaju nije voleo vazduh, kao što to govoriš ti i ostali ljudi bez duha, on je prosto obožavao svoj ideal ljubavi, i težio mu do kraja života.
Ljubav, vera i nada, dragi moj, zašto ne vera i nada u večnu ljubav, sa Ženom tvog života? Ah...
Ok, vidim da se lepo snalaziš dok svojim omiljenim nožićem rezbariš tuđe drvo života, bilo bi mi veoma drago da najzad izneseš svoj stav prema večnoj ljubavi, bez mimikrije i ironije.Morao sam nacas prestati sa zvakanjem trave i dici svoju masivnu bizonsku glavu sa tek titrajem ironicnog osmeha na usnama..
No, sta bezdusni bizon ima reci? On imade devet a ona osam. On je zavole tada. Masturbirao je nocima misleci na njen lik, godine su isle, hvatao je one sa velikim sisama, kao i one sa malim, izgovarajuci njeno ime:"Beatriče, Beatriče, ohhh..". A mozda i nije, mozda je samo vreme provodio misleci o svom idealu vece ljubavi ne zeleci da prlja tu savrsenu sliku kapima svog semena..
Da, istina je, obozavao je svoj ideal i zato ljudi, krenite tim putem. Prihvatite duh i stvorite svoj ideal i tezite mu do kraja zivota sami.
Ne, ne sami.. Nemojte biti usamljeni Frankestajn koji trazi da tvorac izgradi ono sto ne postoji..
)))вечну љубав...
Исправка:
Da...da...i da![]()
вечну љубав...
Исправка:
вечну љубав...
Исправка:
Daвечну љубав...
Исправка:

вечну љубав...
Исправка: