Тражећи...

probala:rumenko:
nije mi uspelo
ja zudim za recima
za recima pravog muskarca
koje ce me prvo dotaknuti, potom podici, zaneti, razbiti na male i velike delove, iskoristiti i ostaviti u uverenju da sam ih sama trazila
i nikakva tehnicka naprava ne moze ispuniti tu prazninu u meni :rumenko:

nije mi uspelo
ja zudim za recima
koje ce me prvo dotaknuti, potom podici, zaneti, razbiti na male i velike delove, iskoristiti i ostaviti u uverenju da sam ih sama trazila
Žene bi na tvojim greškama mogle da nauče još nešto.
Tragač se ne bi obradovao ovim rečima sa prevelikim žarom.
Ona ne treba da deluje ku'rvinski, već požudno. Ne treba da oblizuje usne
ni da ubrzano diše, dok bira, Ne treba da se dodiruje niti da
namešta grudnjak. Ne bi se obradovao ni vulgarnostima,
iako je njena vulgarnost njega uvek dovodila u iskušenje.
Mora da bude ravnodušna i analitična, ali ne i naučnički hladna.
"To je samo moja i tvoja privatna hemija", rekao je jednoj ranije.

Ova priča ne zove se Tragajući za večitom bludnicom.

pa, zao mi je
ne mogu si pomoci
jer, iako nikada ne dodirujem grudnjak, ni svoje intimne delove dok se sa nekime poput tebe igram, ne mogu poreci da ubrzano disem
molim te, predji preko te malevelike nesavrsenosti
zamisli da pricu pricas nekoj drugoj zeni, nekoj vise po svom ukusu, nekoj koja tvoju paznju moze da privuce potpunije i zadrzi duze nego ja
ali je ispricaj
jer puci cu od samozadovoljstva sto se moje ime naslo u nekoj tvojoj prici
i sto ceo forum gleda
sta ce proizici iz ove male, vrcave parodije

Proizići će (blagi bože, od kada nisam na samom početku, kao odgovor nekome, upotrebio njegovu sopstvenu, reč svoga sagovornika. Sigurno delujem kao đačić pored nje. Tako i zvučim) priča, kako su se voleli čuvar šećera sa velikim, crvenim K na početku svog imena, i žena sa malim dupetom i velikim crvenim usnama. Krstarovska pokolenja pričaće kako je to bila prilično nespretna, užurbana i telesna ljubav koja ostavlja modrice, kakve su često forumske ljubavi. "Bila je", reći će, kako se to inače često govori na selu, "kao umešena nogama", rđavo uobličena ljubav velikog Tragača i male žene.

вечну љубав...

Можете ли за себе да кажете да сте неко ко тражи вечну љубав?
И чини ли вас тај пут понекад очајним?
Напушта ли вас оптимизам?

Исправка:
Мислим на љубав између мушкарца и жене...

spoznaj Boga i spoznaćeš večnu ljubav : )

Vidi ako zelis mogu da ti upakujem u filozofiju :lol: Tj u pricu o duhovnosti..
Nista nije vecno sem mozda apstraknih stvari. Apsolutnost kao kategorija ne postoji. Sve je podlozno zubu vremena i promeni. Tako da Ljubav kao stanje duha moze biti vecno ili beskrajno, jer emocije ponekad zive koliko i mi ili i posle nas, ali kada se ta ljubav materalizuje u ovozemaljski oblik nazvan veza :lol: i tako se otelotvori i prikaze u ocima 2 Bica , onda se prelazi iz duhovnih u materijalne tj golom okom vidljive stvari zvane Realnost i tu sve se osipa i trosi ... ;)

Мораћу да те разочарам али филозофија није само прича о духовности.
често и нема никакве везе с њом.

А остатак поста...
Није ништа друго до бркање категорија и мешање форми...

Poslednja izmena:
Veoma lepo razmišljanje, gospođice. :super:

Mada sumnjam da iz njega može proizaći išta drugo večno, osim možda večnog bludničenja. :)

Dragi moj Kojote, reci lete, dela ostaju ;)
Ja vidis sumnjam da ce teoretisanje o vecnoj ljubavi i njenom postojanju ili nepostojanju ikome doneti bilo kakvu ljubav, ponajmanje vecnu :)

Kako voleti zenu....

Poslednja izmena:
Dragi moj Kojote, reci lete, dela ostaju ;)
Ja vidis sumnjam da ce teoretisanje o vecnoj ljubavi i njenom postojanju ili nepostojanju ikome doneti bilo kakvu ljubav, ponajmanje vecnu :)

Kako voleti zenu...
Upravo tako, draga moja Gospođice; i ptice lete, ali iza njih ostaju samo napuštena gnezda i izmet. Tako je i sa rečima. Jednostavno, Malavelika i ja nismo mogli da odolimo izgledima da nekoliko dana budemo gospodari dvorane u kojoj se vodi žučna rasprava o večnoj ljubavi, da imamo privatno ostrvo i ponovo budemo deca. Mladi se uvek zabavljaju. Znači, vi odrasli morate da se ponašate kao mi mladi.

"Idi, slikaj se gola ako hoćeš", govorio sam joj juče. To bi bilo mnogo privlačnije, makar meni, nego sav onaj njen jučerašnji stid, sram i javna blamaža nakon toga. U ostalom, gde će biti bezbednija nego na svom privatnom, večitom ostrvu, koje sam, uzgred, njoj za ljubav, otkupio od Dijeneka po jako pristupačnoj ceni?

I još nešto. Kada bih makar na tren dozvolio sebi da posumnjam u fakat da večna ljubav zaista postoji, ta moja sumnja pretvorila bi se u propuštenu priliku. Priliku da te privijem na svoja snažna prsa, a zatim nežno gricnem za guzu. Eto, tako bih nekako voleo ženu... pardon, Gospođicu. Svih četrnaest puta na dan. :)

nije mi uspelo
ja zudim za recima

Mala, aj' na pivo!
octoberfest1.gif

Back