just men
Ističe se
- Poruka
- 2.212
A i što moraš da tražiš ženu svoga života.
Ako joj je stalo, neka te pronadje .
Znači..oglas i čekaš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i što moraš da tražiš ženu svoga života.
Ako joj je stalo, neka te pronadje .
Znači..oglas i čekaš...
Вечна љубав се не тражи.вечну љубав...
Можете ли за себе да кажете да сте неко ко тражи вечну љубав?
И чини ли вас тај пут понекад очајним?
Напушта ли вас оптимизам?
Исправка:
Мислим на љубав између мушкарца и жене...
Ok, vidim da se lepo snalaziš dok svojim omiljenim nožićem rezbariš tuđe drvo života, bilo bi mi veoma drago da najzad izneseš svoj stav prema večnoj ljubavi, bez mimikrije i ironije.
..Вечна љубав се не тражи.
Она се гради, у њу се улаже, за њу се бори.
Добро не написа чекајући...

nista ne trazim a ako na nesto i naidjem znam da cenim...вечну љубав...
Исправка:

То се дешава често, мислим то сретање.Da bi covek mogao nesto da gradi, mora da nadje, sretne, prepozna nekoga s kim ce da gradi...
A to je potraga, bar bih ja tako rekao...
A mozda i jos poneko...
Zar si ocekivala da postoji mogucnost da tako nesto napisem kao "cekajuci"...![]()

Ovde se ipak radi o duhovnoj dimenziji...![]()
Tj u pricu o duhovnosti..
i tako se otelotvori i prikaze u ocima 2 Bica , onda se prelazi iz duhovnih u materijalne tj golom okom vidljive stvari zvane Realnost i tu sve se osipa i trosi ... Сад си га убила у појам.Vidi ako zelis mogu da ti upakujem u filozofijuTj u pricu o duhovnosti..
Nista nije vecno sem mozda apstraknih stvari. Apsolutnost kao kategorija ne postoji. Sve je podlozno zubu vremena i promeni. Tako da Ljubav kao stanje duha moze biti vecno ili beskrajno, jer emocije ponekad zive koliko i mi ili i posle nas, ali kada se ta ljubav materalizuje u ovozemaljski oblik nazvan vezai tako se otelotvori i prikaze u ocima 2 Bica , onda se prelazi iz duhovnih u materijalne tj golom okom vidljive stvari zvane Realnost i tu sve se osipa i trosi ...
![]()

вечну љубав...
Исправка:
вечну љубав...
Исправка:
Pa bilo je lepo dok je trajalo. 
Prihvatajući tvoj maliveliki put, koji je tako različit od mog, setiću se jednog pozorišnog komada koji sam ne tako davno gledao po, ne znam ni sam koji put. Iako se radilo o možda stotoj predstavi, još se nisu istinski poljubili, Bard i Ona. Naravno, bilo je neporecivo - postojalo je dvadeset hiljada svedoka, zasad - da su im se usne dotakle, i da su se doticale svake večeri već treću godinu zaredom, kao likovima, u kostimima i na pozornici, po zahtevu teksta. Komad je tražio da se zavole, pa su se ubedljivo pokorili. U tome su bili iskusni.Bez mimikrije i ironije.. To je tako.. sirovo..
No hajt, neka ide. Secas se Sekspira neostvareni? San letnje noci?
"Or, if there were a sympathy in choice,
War, death, or sickness did lay siege to it,
Making it momentary as a sound,
Swift as a shadow, short as any dream,
Brief as the lightning in the collied night,
That, in a spleen, unfolds both heaven and earth,
And, ‘ere a man hath power to say “Behold!”,
The jaws of darkness do devour it up.
So quick bright things come to confusion.."
Za mene istina lezi tu, medju ovim redovima.. Prihvati, mozda, cinjenicu da su putevi razliciti za sve nas..

Prihvatajući tvoj maliveliki put, koji je tako različit od mog, setiću se jednog pozorišnog komada koji sam ne tako davno gledao po, ne znam ni sam koji put. Iako se radilo o možda stotoj predstavi, još se nisu istinski poljubili, Bard i Ona. Naravno, bilo je neporecivo - postojalo je dvadeset hiljada svedoka, zasad - da su im se usne dotakle, i da su se doticale svake večeri već treću godinu zaredom, kao likovima, u kostimima i na pozornici, po zahtevu teksta. Komad je tražio da se zavole, pa su se ubedljivo pokorili. U tome su bili iskusni.
Poštovali su jedno drugo, da, bili su veseli i pružali jedno drugom podršku. Pa ipak, niko ne bi mogao reći da su van scene bili prijatelji. Kad se istovremeno nađu u glumačkom salonu ili u baru iza pozorišta, bili su učtivi, ali se nisu družili, ta živahna mala glumica, više ne tako mlada i lepa, i gospodin Tragač, koji od razvoda i sticanja slave vodi bogzna kakav život. Trač rubrike nisu ni nagađale, van i dalje živog govorkanjada je u krevetu lili sebičan ili nemoćan. Za obe tvrdnje dokazi su bili tanušni.
Slavni Tragač iz moje priče nije imao javnog ni političkog života, poput slavnog Šekspira iz tvoje. "Povučen", bila je reč kojom su jedne novine (koje malavelika žena, nažalost, još uvek nije pročitala) u poslednje vreme opisivale slavnog glumca. Ili, bolje "tajanstven", pošto je nagoveštavala da nešto skriva. Od takvog čoveka ne bi se očekivalo da se spetlja sa ženom tipa Linda... pardon, tipa malavelika, za koju su povučenost i domaća atmosfera bili prokletstvo. Ali, bila je...
Neću da vam ispričam ovu prelepu priču do kraja, dok god mi se, svi do jednog (a naročito Malavelika i ti), ne zakunete da ćete se do kraja života truditi da budete bolji ljudi, da ćete se više radovati životu i da ćete težiti večnoj ljubavi sa izabranicima-cama svoga srca. Ajde.![]()
Prihvatajući tvoj maliveliki put, koji je tako različit od mog, setiću se jednog pozorišnog komada koji sam ne tako davno gledao po, ne znam ni sam koji put. Iako se radilo o možda stotoj predstavi, još se nisu istinski poljubili, Bard i Ona. Naravno, bilo je neporecivo - postojalo je dvadeset hiljada svedoka, zasad - da su im se usne dotakle, i da su se doticale svake večeri već treću godinu zaredom, kao likovima, u kostimima i na pozornici, po zahtevu teksta. Komad je tražio da se zavole, pa su se ubedljivo pokorili. U tome su bili iskusni.
Poštovali su jedno drugo, da, bili su veseli i pružali jedno drugom podršku. Pa ipak, niko ne bi mogao reći da su van scene bili prijatelji. Kad se istovremeno nađu u glumačkom salonu ili u baru iza pozorišta, bili su učtivi, ali se nisu družili, ta živahna mala glumica, više ne tako mlada i lepa, i gospodin Tragač, koji od razvoda i sticanja slave vodi bogzna kakav život. Trač rubrike nisu ni nagađale, van i dalje živog govorkanjada je u krevetu lili sebičan ili nemoćan. Za obe tvrdnje dokazi su bili tanušni.
Slavni Tragač iz moje priče nije imao javnog ni političkog života, poput slavnog Šekspira iz tvoje. "Povučen", bila je reč kojom su jedne novine (koje malavelika žena, nažalost, još uvek nije pročitala) u poslednje vreme opisivale slavnog glumca. Ili, bolje "tajanstven", pošto je nagoveštavala da nešto skriva. Od takvog čoveka ne bi se očekivalo da se spetlja sa ženom tipa Linda... pardon, tipa malavelika, za koju su povučenost i domaća atmosfera bili prokletstvo. Ali, bila je...
Neću da vam ispričam ovu prelepu priču do kraja, dok god mi se, svi do jednog (a naročito Malavelika i ti), ne zakunete da ćete se do kraja života truditi da budete bolji ljudi, da ćete se više radovati životu i da ćete težiti večnoj ljubavi sa izabranicima-cama svoga srca. Ajde.![]()
Nije, evo, nas dvoje smo cetiri dana zajedno i bas sam zeljubljena u njega. STalno mislim na njega. Zelim da ga vidim, zato sada i ne idem cesto na forum, jer nemam vremena, posto, ako nisam sa njim onda stalno razmisljam o njemu.
вечну љубав...
Исправка:
"Ne trazim ni pravu ljubav, nek ona mene nadje,
a ja cu vec nekako da se snadjem s pravcem svoje ladje,
poshto mladje ne znaju nishta sladje od svadje,
a one starije su, najcheshce, pushikarije - od veze samo prave havarije,
imaju bivshih jebacha za tri cele armije, pa ne pitaj shta mi je..
K'o stranac Kamijev, ne kontam svet shto dat mi je..
Glavu savijem ispod kapuljache, nazad u noci besane,
u bezdane za stvarnost vezane.. ne znam shifru, sezame..."

Daleko bilo,vecna ljubav..ma kakvi, bolje kratko ali slatko i sto cesce
![]()
slazem se 
Kojatkin je znao da posle ovih iznuđenih zakletvi mora odmah da progovori, ili će sve propasti. Ponajviše njihov zanos koji je probudio svojom pričom o Tragaču. Malavelika ga je plašila. Suviše je tvrda, lepa i izazovna. Kita mu se uvek meškoljila na nju. Čak i sad, s Piletovom rukom na ramenu, nije mogao da ne razmišlja o njenoj crnoj suknji do poda, spuštenog struka dovoljno da karlične kosti istureno privuku pogled, sa jednim karnerom na kraju, i o njenoj crnoj uskoj bluzi, sa dugim, dugim rukavima što dosežu do polovine prstiju a da mu kita ne naraste, i da ljubomorno ne poželi da joj zaliči na njega.
Njeno savršeno telo nije ga dovoljno izazivalo; malo žena to shvata. Nije bilo rečito. Ne samo po sebi, ne čak ni u očekivanju obnaženosti. To telo nije ništa govorilo. Tragačima nije primamljivo telo, ili opisi njegove nagosti, nego ženino uvek otkriveno lice, nebranjeni uzbudljivi pogled koji odaje tačno ono što ona vidi u njima, tačno ono što je našla. Pogled krajičkom oka daleko je uzbudljiviji od nagosti, zato što otkriva obećanja i zavete. Pogled predskazuje zajedničku budućnost. Telo to ne može.
Ali lice ove žene je, svejedno, još uvek bezizražajno. Na njemu se mnogo više vidi samoživa razmetljivost nego seksualna svest. Kad bi Tragač spavao s njom, s Kojatkinovom damom u crnom, ne bi bilo nestašluka niti bilo kakve radosne, ljudske niskosti. Trljao bi nos, usne i kitu o odgovarajuće delove njenog tela. Mirisi bi bili flaširani, a zvuci prigušeni i vaspitani. Vodio bi ljubav , ali je ne bi primao. Njena seksualna privlačnost služila je sebi samoj. Ona svakako ne bi vodila ljubav u kolima, u šumarku radoznalih, kišom natopljenih borova. Ona je malavelika princeza čiste posteljine.
Kojatkin je, naravno, znao da ga gledaju svi u sali za traganje za večnom ljubavi, da s nestrpljenjem očekuju da im dovrši priču o Tragaču, i da je među njima i već slavna Malavelika U Crno Obučena, krstarovska lepotica s glavom neke skulpture, koja je mogla da bude manekenka da je htela, da spava sa svakim u dvorani, zatim da ih pojede za večeru i da i dalje ima na desetine dobrovoljaca, da snima filmove ili se slika za Plejboj (čiji se 66. broj priključio svojim prethodnicima u Kojatkinovoj kolekciji krajem prošlog meseca).
Pre nego što nastavim priču o Tragaču i Njoj, zapisaću još samo nekoliko rečenica o... Malavelika je otkrila da može da kaže sve što joj padne na pamet. Čežnja joj je davala dozvolu. Niko se nije usuđiivao da je uvredi, naročito ako Velika u njoj govori strogo kao vaspitačica, a Mala u njoj govori tiho kao bolničarka. "Hocu da sam nocas opora...hocu da sam oporo, i gorko, i crno, hocu da sam kost kojom ce se neko zadaviti nocas." Mala pevuckava fraza. Vidim je kako podiže obrve, zatim sačeka malo, pogleda po sali za traganje za večnom ljubavi. "Necu da mirisem slatko, kao devojcica, kao ljubav i neznost... hocu da igram zatvorenih ociju, kao sto nisam odavno, hocu da imam nocas nekoga na koga sam sposobna da spustim pogled dva puta, a da ne osetim gadjenje."
Njen spokojni juriš sasvim je ućutkao dvoranu za traganje za VLj, odnosno, gotovo sasvim, jer Kojatkin je odnekud, van uobičajenog scenarija, bez ijedne probe, potpuno slobodno, ugledao priliku, pustolovnu seksualnu priliku. Rekao joj je: "Doneo bih ti na poklon vrlo visoku ocenu, recimo četvorku, samo da nisi napisala ovako providnu laž." Zatim joj je pod gordo uzdignut nosić gurnuo kao krv crvenu ružu i rekao: "Izvoli, onjuši." Zatim je zastao, tražeći reči. Želeo je da zvuči nehajno i ironično. Gotovo se pre toga izbrbljao, suviše svečano: "Nije teško poverovati onom ko kaže da odlepi na pisanu reč, ali ko će tebi, sem mene, poverovati da si intelektualka?" Maloj bi se to svakako dopalo. Primetio je da se njen Veliki deo nagnuo napred, dok je čitala njegove redove. Usta su joj bila otvorena, oči blistave. Divila mu se. Do tada ga je jedva zapažala.
"A šta je bilo sa Tragačem i Njom?", upita neko.
U ovom trenutku ta priča je bila jedva nešto više od priča koje čekaju da budu ispričane.