Tranziti Marsa

Pa nemaš zašto, tvoj Mars iz Raka dispozicijom odlazi u znak svoje egzaltacije, Jarca i u trigon sa dispozitorom, Saturnom.

Шта то значи? :confused: Шта су диспозиција и диспозитор?

Okuražićeš se vremenom :wink:

Имам "куражи", тога ми макар никад није фалило ;) пре ми се чини да с временом постајем "мекши" и мирнији... Иначе, 'фала на анализи.

Колико је код тебе и код Bи2 тај Марс уопште изражен? Код мене је врло јак, чак једна од осовина хороскопа.......
Ne znam koliko je kod mene izražen, ali ga imam u natalnoj. Baš u Raku, i to retrogradnog, ma šta to značilo. I da sam ovih dana "raspoložena " za svadju, stoji. Inače sam mirna vodolija, ,stabilna osoba koja gleda svoja posla, i ne zanima je šta ko radi. Al, ako me neko nagazi, e, onda se gadno branim. Ma, baš sve kao što piše u onom tekstu. Eto, i ja bih mogla reći da je to glavna odlika mog horoskopa. Čak glavna osobina moje ličnosti. Znači, Mars..:wink:........ A, vidim ja da sam nešto čudna...k'o da sam pala s' Marsa....:lol:...

Шта то значи? :confused: Шта су диспозиција и диспозитор?
Vidim da barataš nekim osnovnim pojmovima pa sam mislila da ćeš i to znati ... Dispozitor = vladar planete, odnosno vladar znaka u kojem se planeta nalazi.
Kod tebe je Mars u Raku, znači dispozitor Marsa je Mesec koji je u Jarcu ... E sad se vrati na ono što sam napisala pa poveži šta sam rekla. Jasnije ?

Имам "куражи", тога ми макар никад није фалило ;) пре ми се чини да с временом постајем "мекши" и мирнији... Иначе, 'фала на анализи.
Ma zezala sam se za kuraž, jasno da imaš sa Marsom na Asc :wink:

Vidim da barataš nekim osnovnim pojmovima pa sam mislila da ćeš i to znati ... Dispozitor = vladar planete, odnosno vladar znaka u kojem se planeta nalazi.
Kod tebe je Mars u Raku, znači dispozitor Marsa je Mesec koji je u Jarcu ... E sad se vrati na ono što sam napisala pa poveži šta sam rekla. Jasnije ?

Ааа... Видиш, ово је врло интересантно, нисам знао и за те комбинације...

Наравно да је сад јасније. 'Фала још једаред на објашњењу. :wink:

Blago tebi, Bogart, kad ovo razumeš......

Ако те баш занима... Ево, баш правим паузу, па ћу се мало расписати. ;)

Сваки знак има своју планету-владара, односно свака планета има свој знак у којем је "газда". У том знаку планета је, као, најјача, а у знаку насупрот њега је најслабија. Такође, свака планета има знак у којем показује своје најбоље особине (знак "егзалтације") и знак у којем показује своје најгоре особине (знак "пада"). Слично, али није исто. Конкретно, Марс је владар знака овна и знака шкорпије, и тамо је најјачи. У знаку рака је "у паду", док је у знаку јарца "у егзалтацији".

Е сад, the tricky part. Ако је Марсова позиција у раку, пошто о томе причамо, владар рака је Месец, па је положај Месеца у хороскопу тзв. Марсова "дис-позиција". На оној карти горе, Марсова диспозиција је у јарцу, знаку његове егзалтације, и још у одличном аспекту са владарем јарца Сатурном, који се у овом случају зове "диспозитор". Све у свему, то мало побољшава реално ружну позицију Марса у раку, што би требало да значи (бар се надам) да неће доћи до оних паљевина, пожара и масакра фамилије... :lol: Шалим се. Али то је то, ако сам и ја добро сконтао.

Pa zato se ja osecam slabo i iscrpljeno energetski, moram da se kljukam hranom i vitaminima non stop, imam hronican premor.....a takodje i skroz se osecam lenjo da uradim bilo sta pa cak i da jedem.....strasno

Ljudi zivu me preplasiste!Meni je kao Ovcici Mars vladar(mada je vladar horoskopa Venera),i sada taj Mars treba da mi se seta napred -nazad preko MC-a i desete kuce,a ja se vec posvadjala sa plovinom na poslu.Nije da sam bas htela(mada i ne bezim od toga) ali sada se bas bezrazlozno kace samnom.Jos imam i neke nezgodne sefove.Sta li me ceka ,upooomoc!!!

Ima da padnes na nos, bez sale. No to je samo do kraja ove godine.

Da padnem na nos od posla ili od problema?Posla se ne plasim,samo da ne bude problema sa pretpostavljenima?Sta mislis?A kolege cu vec da postavim na svoje
mesto,mada trenutno bas i nemam vise snage za svadje.Sta kazas za sefove?HELP!
Bas me posao i karijera veoma brinu!
Hvala unapred na svakom odgovoru.

Mars u raku je jako osjetljiv, ti mozda se osjecas il se osjecala kao kud kuce medju masama ljudi il poslu kojem radis.... autorite gledajmo kroz saturna, a posto je ovo saturnova godina, jednostavno sve krivo ide. Imas li kartu?

Mars u raku je jako osjetljiv, ti mozda se osjecas il se osjecala kao kud kuce medju masama ljudi il poslu kojem radis.... autorite gledajmo kroz saturna, a posto je ovo saturnova godina, jednostavno sve krivo ide. Imas li kartu?

Imam ali nkako ne radi link kada ga postavim.U pismenom je obliku sa www.astro.com
Pokusacu da ga postavim ponovo,ako ne uspem podaci su mi 24.o3.1972. l8h20min .Pozarevac.Ako bi bila ljubazna pogledaj pa mi kazi.

http://www.astro.com/cgi/atxgen.cgi?lang=e&btyp=apx

Ovako Uzela sam 2008 i tu mi se prikaziva mars u raku da je izmedju 9 i 10 kuce.
Sad gledam MC aspekte MC i rak daju konjukciju, znaci ovo je za 2008 ok? KOnjukcija je uvijek dobra jer daje dobre rezultate, Posto recimo mars se dobro osjeca u 10 kuci. Sad mali problemcic, mada nemora bit je taj jer je u raku pa bi se morala osjecat malo povrijedjeno ( rakic) zbog tog sto recimo tebi je dosta vazan posao i karijera, i tamo se osjecas kao doma. Onda Posto ce ti mjesec u skorpionu bit u 2 kuci, moglo bi doci do novcani il osobne vrijednosti problema. Al posto pravi trigon sa MC znaci da bi ipak trebalo bit dobro ispast, bez da se puno trudis. Jer recimo da je umjesto trigona kvadrat onda bi se trebala jako trudit. Imas pozitivne mjeseceve aspekte. Zasto mjesec? Jer mjesec je vladar raka.
Imas veliki vodeni trigon, sto ce te tu godinu ucinit jako emocijonalnom, mozda malkice iscrpit. Jer povezano je sa poslom -6 kuca u ribama, al vidis tamo imas veneru isto pa venera nije dobra imat tamo, jer ispada da sluzis drugim ljudima, il pak da se pazis zenskih osoba. S druge strane merkur kroz 6 pokaziva da ce bit pricanja na poslu il ces radit nesto za pisanje il pricanje. Al merkur i venera isto su trigoni na MC pa u biti nije lose.

Sad cu ti reci sto ja mislim osobno da se desilo 2007 godine k?
Posto je saturn prolazio kroz lava 2.5 godine sunce vlada lavom zar ne. Pa sad pocetak toga tebi se nalazio saturn u 10 kuci i tu mogu nastat malo veci sukobi, jer nitko ne voli da mu se naredjiva. Cinilo se da je dobro islo , i da si 2006 bila sa svima jako dobrim odnosima, posebno sa sefovima. Al zbog urana kroz 6 kucu- posao doslo je do nagle promjene. Moras naime znat od pocetka 2007 svima je postalo tesko jer je ovo saturnova godina, i ona te tjera na budes ozbljnai da se odrzavas reda. Nekako kad je saturn prolazio kroz lava, nase sunce je bilo prdmano pomalo. Vecina promjena se desila kad ti je bio rodjendan, il pocetkom godine.

Evo mala analiza.

Back