- Poruka
- 17.837
Ne može se na taj način uopštavati.A bolje da vam je i Mars u Raku nego Saturn. Ili nije bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može se na taj način uopštavati.A bolje da vam je i Mars u Raku nego Saturn. Ili nije bolje?
Мало се сад осећам "голо"...ops:
Pa nemaš zašto, tvoj Mars iz Raka dispozicijom odlazi u znak svoje egzaltacije, Jarca i u trigon sa dispozitorom, Saturnom.
Okuražićeš se vremenom :wink:
P.S. Акхенатоне, и овде се срећемо.![]()
Ne znam koliko je kod mene izražen, ali ga imam u natalnoj. Baš u Raku, i to retrogradnog, ma šta to značilo. I da sam ovih dana "raspoložena " za svadju, stoji. Inače sam mirna vodolija, ,stabilna osoba koja gleda svoja posla, i ne zanima je šta ko radi. Al, ako me neko nagazi, e, onda se gadno branim. Ma, baš sve kao što piše u onom tekstu. Eto, i ja bih mogla reći da je to glavna odlika mog horoskopa. Čak glavna osobina moje ličnosti. Znači, Mars..:wink:........ A, vidim ja da sam nešto čudna...k'o da sam pala s' Marsa....Колико је код тебе и код Bи2 тај Марс уопште изражен? Код мене је врло јак, чак једна од осовина хороскопа.......
Vidim da barataš nekim osnovnim pojmovima pa sam mislila da ćeš i to znati ... Dispozitor = vladar planete, odnosno vladar znaka u kojem se planeta nalazi.Шта то значи?Шта су диспозиција и диспозитор?
Ma zezala sam se za kuraž, jasno da imaš sa Marsom na Asc :wink:Имам "куражи", тога ми макар никад није фалилопре ми се чини да с временом постајем "мекши" и мирнији... Иначе, 'фала на анализи.
Vidim da barataš nekim osnovnim pojmovima pa sam mislila da ćeš i to znati ... Dispozitor = vladar planete, odnosno vladar znaka u kojem se planeta nalazi.
Kod tebe je Mars u Raku, znači dispozitor Marsa je Mesec koji je u Jarcu ... E sad se vrati na ono što sam napisala pa poveži šta sam rekla. Jasnije ?
Blago tebi, Bogart, kad ovo razumeš......
Hvala, poštedela si me provere, znači ipak nisam bila u pravu. Iz nekog razloga sam Mars u Raku povezala s nekim bokserom, kad otkrijem zašto napisaću.
Ima da padnes na nos, bez sale. No to je samo do kraja ove godine.
Mars u raku je jako osjetljiv, ti mozda se osjecas il se osjecala kao kud kuce medju masama ljudi il poslu kojem radis.... autorite gledajmo kroz saturna, a posto je ovo saturnova godina, jednostavno sve krivo ide. Imas li kartu?
el bi trebalo da bude bolje od danas sa retro marsom?
ili kad ce vise?