Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

ZzZzZz:
I ja sam tako mislio dok nisam procitao u novinama da je Bajevic rekao da mu kao menadzeri fudbalera sastavljaju tim. Ako je to istina onda je Piksi nesposoban da se obracuna sa njima...
Nije njegovo da se žali po novinama, već da radi svoj posao. Ako ne može on da sastavi tim, može fino da da otkaz i da pusti nekoga ko može. Ovako samo pokazuje svoju nesposobnost.
Sećaš se pre nego što je Ilija Petković došao u SCG kako su katastrofalno igrali. Čovek je imao iste, možda i gore probleme, pa je opet uspeo da preokrene stvari. I opet će ga sad gomila ljudi napasti kao nesposobnjakovića.

Juventus želi Lamparda

Italijanski gigant Juventus želi da dovede fudbalera Čelsija i engleske reprezentacije Frenka Lamparda. Italijanski sportski list „Gazeta delo Sport” objavila je fotografije Lampardovog menadžera Stiva Kutnera sa sastanka sa zvaničnicima torinskog kluba u restoranu na periferiji Londona. "To bi bilo lepo. Medjutim, problem je nije njegovo obeštećenje, nego njegova plata", rekao je sportski direktor Juventusa Alesio Seko.

Godišnja plata Lamparda mogla bi da bude oko šest miliona evra, bar prema pisanju Gazete. Mediji spekulišu da će Lampard sačekati da vidi da li će trener Žose Morinjo ostati u Čelsiju i da će posle toga doneti odluku.

Morinjo ima ugovor sa Čelsijem do 2010. godine, ali njegova "sudbina" zavisi od vlasnika kluba - milijardera Romana Abramoviča. Lampard je postigao deset golova ove sezone u Premijer ligi, a za njega su zainteresovani Real Madrid, Barselona, Milan i Inter.

Juventus je ispao u niži rang i izgubio dve poslednje titule državnog šampiona, posle prošlogodišnje afere oko nameštanja razultata.

Inter želi Terija
Reuters
Reuters

Inter je spreman da za Džona Terija ponudi 29 miliona evra na leto, ukoliko kapiten Čelsija do tada ne potpiše novi ugovor. Teri čeka ponudu Čelsija od 219 hiljada evra nedeljno, i ako ne potpiše do leta, moćiće da pregovara sa drugim klubovima prema novom pravilu FIFA.

„Posmatramo situaciju sa Terijem veoma pažljivo. Gospodin Morati obožava duh engleskih igrača, i za Džona Terija misli da je mentalno sličan Polu Insu koga je pre nekoliko godina kupio“, rekao je predstavnik Intera za The Mail.

Inter je trenutno ubedljivo prvi u Seriji A, i želi da pojača odbrambenu liniju za Ligu šampiona sledeće sezone.

Odbrambeni igrači Intera Maikon i Burdiso suspendovani su na sledećih šest evropskih utakmica Intera, a Ivan Kordoba na tri, zbog tuče po završetku utakmice sa Valensijom u osmini finala Lige šampiona.

Pa normalno je da ttrazi povecanje plate-to svaki iole bitniji igrac trazi a sto pravite frku oko toga to samo vi znate-valjda zato sto je Chelsea u pitanju da je to bilo bilo gde drugde bilo bi normalno jedino je u Chelsea-ju to nevidjeno necuveno i smak sveta ! Cccc....zuta stampa i ostali...

NIje bre zbog toga što ti kažeš, pogledaj 220.000 evra nedeljno
Da voli klub kao što kaže, tražio bi nov ugovor sa istom platom(il možda čak i nižom, kao E.Džonson), a ne bi se utrkivao da ima veću platu od Balaka i Ševčenka. To govorim o njemu kao o čoveku, ne o fudbaleru.

P.S. Endrju Džonson(igrač Evertona, onaj što nam ga je uvaljao u zadnjim minutama meča), tražio je nov ugovor od kluba(po mogućnosti što duži), nebitno kolika mu je plata. Pristaće na bilo koju ponudu uprave, čak iako je malo lošija, jer eto on želi da završi karijeru u klubu za koji navija od malih nogu. To je čovek!!!

Verovatno je i Esli Kol presao kod nas zbog toga sto voli Chelsea kao i Galas kod vas.Ma sve ti je bre u principu uzecu koliko mogu za kratko vreme a ako sam im bitan povecacu sebi platu i uzecu jos malo.Veruj mi svaki igrac tako misli.A ta plata nije nista ako vidis da jedan Kan koji jeste as al po meni treba jos malo da ide u penziju :) prima nedeljno 500.000 ako sam dobro razumeo onog komentatora. :) A ima ih i sa vecim platama-setimo se Bekama :)

A Rajko Đurić? Šta je s njim? Jel i on prelazi?

@rema

Ne verujem da Kan ima toliku platu. A Bekam je manekenčina, i nije čudo da ima toliku platu, jer Ameri žele da popularizuju fudbal kod njih, a ko je igrač kojeg se prvo setiš? Bekam naravno.

Kešli Kol se kleo u Arsenal sve dok je igrao. Kad se povredio, a Flamini ga extra odmenio(prošle sezone) uplašio se za mesto i počeo nešto da se*enda. Sad je i Kliši bolji od njega. I ne bih voleo da ga vidim u Arsenalu pa ni da plaća klubu za svoje igranje.
I ne slažem se da SVI igrači misle na pare. 90%-95% da, ali ipak ima i onih koji ostaju u klubu bez obzira na platu(Anri, Toti, pola igrača Milana, i Džonson što sam ga pomenuo.)

Vecina misli na pare, ali mislim da Teri ima pravo da trazi vecu platu. On je key player u Celziju i ako on ne treba da ima veliku platu onda ne znam ko treba.
Meni je strasno odvratno bilo kad je Esli Kol kritikovao klub i Wengera. Bez obzira sto je sad u Celziju trebalo je da ima bar malo postovanja.
A Anriju svaka cast. Koliko je barsa nudila za njega, a on 'ladno izjavio da dok god moze da hoda i trci zeli da to bude u Arsenalovom dresu.

E da... barselona zeli Robena.

Mecelder od leta u Realu

Odbrambeni fudbaler Borusije iz Dortmunda i nemački reprezentativac Kristof Mecelder po završetku sezone preći će u madridski Real, javljaju španski mediji.

Mecelderov menadžer Jerg Nobajer i klub iz Madrida već su dogovorili modalitete petogodišnjeg ugovora i oni će biti saopšteni tek po završetku šampionata, kada će i Mecelder potpisati ugovor sa Realom, piše sspanski sportski dnevnik "As".

Dvadesetšestogodišnjem fudbaleru ugovor sa Borusijom ističe na leto i on će bez obeštećenja promeniti klub.

Žigić od leta u Barseloni?
Žigić ima ugovor sa Rasingom do sredine 2010. godine, ali španski mediji ističu da će on posle veoma zapaženih igara gotovo sigurno preći u veći klub na leto.

Napadač Rasinga iz Santandera srpski reprezentativac Nikola Žigić od naredne sezone će najverovatnije igrati u Barselonu, objavili su u utorak španski mediji. 26-godišnji Žigić trenutno je u centru pažnje zbog sjajnih igara u dresu Rasinga u čije je redove prešao prošlog leta iz Crvene Zvezde.

Reprezentativac Srbije se odlično adaptirao na stil igre u Primeri, pa je sa devet postignutih golova najbolji strelac kluba iz Santandera, koji u velikoj meri zahvaljujući Žigiću zauzima visoko sedmo mesto posle 30 odigranih kola.

Žigić ima ugovor sa Rasingom do sredine 2010. godine, ali španski mediji ističu da će on posle veoma zapaženih igara gotovo sigurno preći u veći klub na leto.

Navodi se da je pored ostalih za Žigića zainteresovana i Barselona, kao i da bi njegov eventualni transfer u slavni španski klub iznosio 12 miliona evra.

Back