Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

u danasnjim novostima pise:

I SAVIOLA KOD ZIGICA?
Iako je prosao kompletan pripremni period sa Barselonom, Argentinac Havijer Saviola je u nemilosti celnika i trenera Rajkarda koji mu u finisu prelaznog roka traze novi klub. Popularni Zec se nalazi na meti Rasinga, pa bi tako mogao da zaigra u tandemu sa Nikolom Zigicem.

Pa meni se lično više sviđa Baptista kao fudbaler, veća je životinja(tako su ga i zvali u prethodnom klubu)

Što se tiče (K)Ešlija i Galasa, mislim da smo profitirali od tih 7,5 miliona evra, a da su igrači istog kvaliteta.
Kol je najbolji levi bek na svetu, a Galas je kompletan defanzivac, može da igra na bilo kojoj poziciji.

@Walken
Pominjes Ibrahimovica kao velikog talenta. Ajde molim te...pa on ima 25-26 godina. Za mene je talenat kada neko ima 18-20,21 godinu i pokazuje neke karakteristike igraca koji ima 25 godina.
Kada nekome u 25-26 godina kazes da je talenat,pa to meni zvuci kao uvreda.
Taj Inter moze da dovede SVE,ali BUKVLANO SVE sto vredi u svetsko fudbalu. Znaci da dovede 100 igraca za prvu postavu. Da ih plati sve po 100 miliona...
...nece da uradi nista dok njihova uprava NE PROMENI NACIN FUDBASKOG RAZMISLJANJA.
Kad budu shvatili da je Herera UMRO,onda mozda nesto i urade! A posto ne pokazuju znake da ce uskoro da shavte da je Herera umro i da ovo nije 1963 i 64. vec 2006/07,ne verujem da ce nesto da urade.
Secam se akda sam pre par godina gledao neku emisiju o Jugovicu.pa kad je on ovog naseg novinara vodio u trening centar Intera...MAJKO MILA!!! Sta sve tu ima. Njima su tu napravili i motel (posto je malo dalje od grada,oko 30 min kolima) da ne moraju posle treninga da idu kuci,nego da mogu tu da jedu,da odspavaju,da ubiju vreme do sledeceg treninga,popodne...ili izmedju treninga popodne,uvece. Ma nema sta nema. Milion terena,svakojakih...ma sve to...zali boze bacene pare.

.PLESsitnihDEMONA.:
@Walken
Pominjes Ibrahimovica kao velikog talenta. Ajde molim te...pa on ima 25-26 godina. Za mene je talenat kada neko ima 18-20,21 godinu i pokazuje neke karakteristike igraca koji ima 25 godina. Kada nekome u 25-26 godina kazes da je talenat,pa to meni zvuci kao uvreda.
.
Problem je u tome sto je on i dalje talenat... Ima 26 a ponasa se kao klinac od 18-19...... Kad bude shvatio da klub nece da trpi njegovo ponasanje na terenu mozda se i bude promenio.... On stvarno ima talenta za fudbal (ne vidim kakve to veze ima sa godinama), ali mu je mozak na nivou predskolskog uzrasta.....

Back