Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

PLESsitnihDEMONA:
Vijeri u Atalanti!
Raskinuo ugovor sa Sampdorijom i jos morao da ima plati milion evra zbog jednostranog raskida ugovora.
A mesecna plata u Atalanti mu je 1500 evra,slovima...hiljadu i pet stotina evra.Da,da!!!
Pixi dobro je sto nisi doveo Vijerija. Njega je greota platiti i toliko. :D:D

ma odkud znas igracina je on samo su ga u prosloj godini mucile povrede ako toga ne bude moze on da odigra jos sezonu sigurno dobro...

jedite_kod_Joa:
ма има 33 године...
Ne valja kad ima 23,jer je neiskusan,ne valja kad ima 33 jer je mator...jel,pazi bogati?
Zola je kidao i sa 36,Stoickov isto,Pixi,Hadzi,Maldini...
Mi nemam para za toliko kvalitetnog igraca,stranca,koji bi imao 20ak godina. Njih kupuju Milan,Real,Barsa,Inter,Arsenal...i ostali klubovi koji igraju prve lige u zapadnoj Evropi i svi imaju neuporedivo vise para od bilo kog nasheg tima.

PLESsitnihDEMONA:
Ne valja kad ima 23,jer je neiskusan,ne valja kad ima 33 jer je mator...jel,pazi bogati?
Zola je kidao i sa 36,Stoickov isto,Pixi,Hadzi,Maldini...
Mi nemam para za toliko kvalitetnog igraca,stranca,koji bi imao 20ak godina. Njih kupuju Milan,Real,Barsa,Inter,Arsenal...i ostali klubovi koji igraju prve lige u zapadnoj Evropi i svi imaju neuporedivo vise para od bilo kog nasheg tima.

Ма није он тај калибар...
Али,ипак нећу да грешим душу,видећемо како ће играти.

PLESsitnihDEMONA:
Da,da dobar je Vijeri...za yebaca talijanskih manekenki i voditeljki. Odlican je, nema sta. Ima para,praznu gajbu,kola...:D:D
Gde je dobar ne seca se kada je odigrao jednu celu utakmicu,akamoli kada je dao gol. :D:D

on je skoro celu proslu godinu bio povredjen a ima i godina ali ako se setis kako je pretprosle sezone igrao za inter nije nemoguce da pokaze jos nesto...ti napravi od VIjerija tvojim postom "nulu" a covek je obelezio zadnju deceniju kao jedan od najboljih napadaca...

_Milanche_:
on je skoro celu proslu godinu bio povredjen a ima i godina ali ako se setis kako je pretprosle sezone igrao za inter nije nemoguce da pokaze jos nesto...ti napravi od VIjerija tvojim postom "nulu" a covek je obelezio zadnju deceniju kao jedan od najboljih napadaca...
Milance...ona trenutno i jeste NULA!!!
Pametnije bi mu bilo da se povukao pre 2-3 godine,pa i prosle...a ne da se bruka.
Svaka njemu cast za ono sto je igrao u Juventusu i nesto malo u Laciju i Interu. Ali to je bilo...proslost.
On sada nije nista vise od obichnog shabana koji navatava talijanske manekenke i voditeljke. Pa jos sada igra za Atalantu za 1500 evra. Pa ja ne bih igrao za te pare. :D:D

jedite_kod_Joa:
Ма није он тај калибар...
Али,ипак нећу да грешим душу,видећемо како ће играти.
Pazi i ja sam skeptican sto se tice tih matorih igraca koji pred karaj karijere promene vise klubova nego za celu dotadasnju karijeru. Ali videcemo. U svakom slucaju za nase uslove on je izuzetno pojachanje. Mi bolje od ovoga ne mozemo,to je jasno.
Sta ce da bude videcemo. Trudimo se,pa sta uradimo.
Seti se samo Rivalda koji je uz Pedju vukao ceo Olimpijakos poslednje dve sezone...a obojica preko 30 godina.

Terror Techa:
jbte, procitao sam u novinama
doduse, danas sam video da ipak nije 12
nego 9-10
Teco...mislsi 90? :D:D:D
Nemoj da siris dezinformacije.
Ma svaka njemu cast,ali da je bio pametan niakda ne bi napustao PSV. To sam i onda rekao. Za njega je svaka liga osima Holandije,Belgije,Turske,Grcke,Svajcarske...i slicnih liga...JAKA!!!
On bre ne moze da izdrzi ni jedan duel.Nema masu,nema kilazu,nema snagu. Pa jos pored svega i izbegava duele. Gde ces spica koji ibegava duele?
Ali opet kazem...nadavace se on golova u Turskoj...jer je liga slabija od spanske.

Back