bojan86
Iskusan
- Poruka
- 6.198
Ja sam cuo da je Saviola vec presao u Aston Vilu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i nema komentara na toj temi :-Pne ljutim se zbog smajlija :-D 8)bojan86:hehe...pa ko jos navija za milan![]()
![]()
zato i nema komentara na toj temi :-P
Ricardo je po meni dobar igrac...ali ne za tako veliki klub...
a zvezda je mogla da uhvati i ovog amorosa!
po om mishljenjuArsenal i Real Madrid zamenili igrače, U Arsenal na pozajmicu dolazi Žulio Baptista, u Real na pozajmicu ide Rejes.
JekaiGeorge:William Gallas prelazi u Arsenal.
Sorry, nisam citala predhodne postove. Od sada citam dve strane iza... :-)bojan86:hehe![]()
![]()
![]()
pa o cemu mi pricamo gore :-P
Zar Kol da bude najbolji pored zivog Zambrote???? Sad ga malo pretera iako je Kol fenomenalan igrac, ipak je Zambrotta glavni na toj poziciji.....Alex.L:Kol je najbolji levi bek na svetu, a Galas je kompletan defanzivac, može da igra na bilo kojoj poziciji.
Jeste da nema Juvea, ali Inter se silno pojacao, a tu su i 7 bodova viska....68Charger440:Ovaj tim je dovoljan da se osvoji prvenstvo Italije sad kad nema Juventusa.
Walken:Jeste da nema Juvea, ali Inter se silno pojacao, a tu su i 7 bodova viska....
Dobro, ja sam se samo malo salio...... Vijera i Groso su odlicni igraci, Crespo se odlicno snalazi u Italiji, a imam utisak da onog Zlatana mrzi da igra, a veliki je talenat..... Mada Inter je to, ne verujem da ce osvojiti titulu ali sad su joj najblizi u zadnjih 17 godina koliko poste....68Charger440:Inter? Jel ti to ozbiljno?
Problem je u tome sto je on i dalje talenat... Ima 26 a ponasa se kao klinac od 18-19...... Kad bude shvatio da klub nece da trpi njegovo ponasanje na terenu mozda se i bude promenio.... On stvarno ima talenta za fudbal (ne vidim kakve to veze ima sa godinama), ali mu je mozak na nivou predskolskog uzrasta......PLESsitnihDEMONA.:@Walken
Pominjes Ibrahimovica kao velikog talenta. Ajde molim te...pa on ima 25-26 godina. Za mene je talenat kada neko ima 18-20,21 godinu i pokazuje neke karakteristike igraca koji ima 25 godina. Kada nekome u 25-26 godina kazes da je talenat,pa to meni zvuci kao uvreda.
.
ne, oni su smeshna ekipa!Inter je stvarno ukleta ekipa