Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Prica sa Maticem i Juventusom jedino moze da ima veze sa nekom trampom jer ce Konte sigurno zeleti da dovede nekog iz Juvea... ako ne Pogbu onda bar Bonucija, pa ce iskoristiti Matica za to.

A Junajted je opasno zagrizao za malog Renata Sanceza iz Benfike, navodno jako se svidja i Fergusonu i on sad ubedjuje upravu da se otvore 45 miliona za njega.

Sta mislite o ovom Pogbinom transferu sto svi iscekuju?...ja mislim da je ovo sprdnja kolko got on bio fenomenalan tehnicar on ni u Juveu ni u Francuskoj nije broj 1 trenutno...Ima potencijala da bude najbolji igrac sveta da ali kada TO BUDE na terenu onda moze ovaj transfer...mislim dajes tolke pare na igraca kojeg 'cekas da eksplodira' njegov uticaj trenutno na igru je mizeran u razmeri sa talentom ima obicaj da na utakmici nestane van tekme po pola sata sad neki kazu igro je na pogresnoj poziciji mozda ali on bi moro da vise zahteva loptu da bude boss na terenu on to jos uvek nije dali ce biti pa moguce ali opste me nebi cudilo da ostane do kraja karijere ovakav sjajna tehika ali premal uticaj na igru...ovo vazi za francusku a cesto i za juve...

- - - - - - - - - -

Ronaldo i bejl su bez konkurencije bili najbolji i najuticajniji igraci u premijer kada su usledili ti transferi primera radi...Ovo se bojim da je velika kocka manchestera jos kad uzmes u obzir da je on pre par godina iz tog manchestera otiso za dz toliko toga je loseg u ovom transferu...

13781808_1182343638473574_8410040596323825650_n.jpg

Iguain presao u Juve .

Ako Pogba ode ekipa Juventusa ce ovako izgedati :

Bufon i odbrambeni igraci : Bonuci , Barzalji , Kjelini , Benatia , Evra , Lihstajner , Dani Alves . . .

Sredina terena : Pjanic , Kedira , Markizio , Pjaca i jos par igraca

A u napadu Iguain , Dibala , Mandzukic . .

Au lepteyyebo kakav tim a jos se prica da bi trebao i Matic da dodje jer fali jos jedan klasican defanzivni vezni

Bice prvi favoriti za osvajanje LS , naravno uz Atletiko , Real i Barsu .

- - - - - - - - - -

A i Rakitic se dovodi u vezu sa Juventusom ! ! !

Iguain presao u Juve .

Ako Pogba ode ekipa Juventusa ce ovako izgedati :

Bufon i odbrambeni igraci : Bonuci , Barzalji , Kjelini , Benatia , Evra , Lihstajner , Dani Alves . . .

Sredina terena : Pjanic , Kedira , Markizio , Pjaca i jos par igraca

A u napadu Iguain , Dibala , Mandzukic . .

Au lepteyyebo kakav tim a jos se prica da bi trebao i Matic da dodje jer fali jos jedan klasican defanzivni vezni

Bice prvi favoriti za osvajanje LS , naravno uz Atletiko , Real i Barsu .

- - - - - - - - - -

A i Rakitic se dovodi u vezu sa Juventusom ! ! !

Pretera ga malo.
Sve ovo su dosta dobri igraci ali Juventusu sada fali jedan MAG na terenu.
Poput Grizmana recimo ili tako nekog igraca koji izgara a i zna da napravi dribling iz koga dolazi sansa.
Ovo su sve mahom radnici, fizikalija ali nema ovde dovoljno tehnike.
Pjanic isto nije neki tehnicar, on je doveden da pika loptu u go sa 20 metara, sto najbolje i zna.
Od ostalih,Asamoa je vise brzinac ali mu nedostaje malo vise tehnike da bi bio mag.
Jedino bi Placa u buducnosti mogaod a bude to sto se trazi da bi ovaj tim bio VRH.
Ovako, s obzirom da se Inter silno pojacao, nisam siguran ni u titulu ove godine.

- - - - - - - - - -

Inace,Pjaca mi nekako zvuci italijanski.
Verovatno je momak iz Istre.
Ne znam odakle je stigao u Dinamo?, mozda iz ISTRE 1961 ili iz RIJEKE?.
Sada cu bas da vidim.

Zanimljivo je da je u Romu dosao Monci....Sportski direktor koji je napravio od Sevilje ovo sto je danas...Velika su ocekivanja od njega mada nisam bas siguran da je to ono sto Romi treba...Generalno Roma dobro posluje zadnjih par godina uvek imaju perspektivnu ekipu...ali imaju na klupi uvek neke prsotine od trenera i taj mentalitet malog kluba... Pa malo malo popiju petardu u evropi...A u Italiji realno nisu ni u trci za titulu mozda na papiru to tako izgleda ali propusu uvek prerano brdo bodova....

Back