Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

@alex ja ne volim ronaldinja...samo dajem primjer.Wright Phillips mi nije neshto posebno.weight phillips je krilo koliko se sjecam,a ronaldinho takodje...?ne sjecam se jer ne pratim igre barce.svejedno,on bi vechinu vremena igrao na mjestu npr.drogbe ili sheve jer bi stalno dolazio na tu poziciju...
BTW ljudi imaju strasnu predrasudu da ameri i daljene znaju da igraju fudbal...istina kod njih fudbal nije(iliti soccer)toliko popularan kao u ostatku svijeta ali vam potpisujem(bas potpisujem)da amerikanci imaju vrlo dobru reprezentaiciju.

n3 zaboravite bejzbol...
ajde razumijem american football to i ja volim da gledam ali bejzbol je NAJDOSADNIJI sport za gledati posle bilijara...i saha of course.
Ja šah ne doživljavam kao sport, kao ni bilijar. Mada stoji da je bilijar ultra dosadan, baš kao i bejzbol.

...pa dobro, sah je dosadan za one koji ga ne razumeju i ne znaju da igraju...a inace je jako dinamicna igra...
Upravo tako.

n3 zaboravite bejzbol...
ajde razumijem american football to i ja volim da gledam ali bejzbol je NAJDOSADNIJI sport za gledati posle bilijara...i saha of course.
Ne diraj mi bejzbol...Cim kupim satelitsku nameravam da pocnem aktivno da pratim. Kako sam gledala film sa C.K "For the love of the game" prosto obozavam bejzbol... :)
Ja ne volim da gledam American football, prosto zato sto nikada necu moci da shvatim pravila. Cak sam nekada gledala golf (najozbiljnije). :)

To doživljavam kao sport! Znaš ono uzbuđenje jad saznaš da si sakupio više markica od svog protivnika :lol:
...i još ako si prednost ostvario u neispečaćenim primjercima i to u samom finišu slaganja u album!!!
Fantastičan osjećaj!!!

russian%20wrestler

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Back