Trans i non-binary osobe

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Loki

Iskusan
Poruka
6.252
Recimo na netu pokrenete komunikaciju sa nekom osobom,zbližite se tako na slepo samo po priči jer vam se sviđa to kako razmišlja,prija vam komunikacija,pišete o svemu i svačemu...sve više i više počinjete da mislite o toj osobi i ta komunikacija krene nekako u pravcu fleta jer vam jednostavno prija,nekako se zavuče pod kožu i onda se dohvatite teme koja sve zakomplikuje...ta osoba vam kaže da nije cis već trans ili non binary,tj da zapravo nije rođena sa anatomijom tog pola kog ste misli da jeste ili se jednbostavno ne identifikuje kao neki određeni pol ali ima anatomiju suprotnu od one koju ste mislili i sada ste u dilemi šta radeti dalje...nije vas ništa slagala ta osoba samo je eto do tog trenutka izbegavala da vam kaže to o sebi jer jednostavno nije računala da je bitno za vašu komunikaciju dok nije kreneula u tom pravcu flerta..

Kako se osećate u tom trenutku?
Šta dalje?
Da li se vraćati na prijateljski odnos?
Da li nastaviti flert i pustiti stvari da nastave tim pravcem kojim su krenule čisto jer vas vuče emotivno?
Da li ostaviti stvari tako kako stoje i sačekati da se vidite uživo da bi ste mogli da ocenite šta zapravo želite sa tom osobom?
Ili prekidati sav kontakt i truditi se da zaboravite celu stvar?

Recimo na netu pokrenete komunikaciju sa nekom osobom,zbližite se tako na slepo samo po priči jer vam se sviđa to kako razmišlja,prija vam komunikacija,pišete o svemu i svačemu...sve više i više počinjete da mislite o toj osobi i ta komunikacija krene nekako u pravcu fleta jer vam jednostavno prija,nekako se zavuče pod kožu i onda se dohvatite teme koja sve zakomplikuje...ta osoba vam kaže da nije cis već trans ili non binary,tj da zapravo nije rođena sa anatomijom tog pola kog ste misli da jeste ili se jednbostavno ne identifikuje kao neki određeni pol ali ima anatomiju suprotnu od one koju ste mislili i sada ste u dilemi šta radeti dalje...nije vas ništa slagala ta osoba samo je eto do tog trenutka izbegavala da vam kaže to o sebi jer jednostavno nije računala da je bitno za vašu komunikaciju dok nije kreneula u tom pravcu flerta..

Šta dalje?
Da li nastaviti flert i pustiti stvari da nastave tim pravcem kojim su krenule čisto jer vas vuče emotivno?
Da li ostaviti stvari tako kako stoje i sačekati da se vidite uživo da bi ste mogli da ocenite šta zapravo želite sa tom osobom?
Hetero osoba ce uvek uciniti korak nazad, jer je hetero.

Da li ce se osecati prevarenom to vec ne znam. Zavisi kako su komunicirali.

To je jako bitno da se kaze u startu, cim je krenuo flert, tako da bih to tumacila vrlo lose i prekinula svaku komunikaciju.

To ne znaci da ne bih nikad bila sa trans zenom, kao sto sam i prihvatila flert sa jednom onlajn i mozda bih se i videla sa njom da mi se fizicki dopala (sto opet ne znaci da mi se nijedna trans zena ne bi dopala).
Poenta - nisam transfob ali mi je bitno da znam da li je osoba trans, kao sto mi je bitno da znam da li je lezbejka masc i sl.

Šta dalje?
Predzadnja varijanta.

Odgovor je neko rekao, hetero osoba će se povući.
Ja imam dovoljno prijatelja, a treba mi osoba koja je muško. Ako to nije biološki, ne bi me dalje zanimala. Ali ja ne bih ni došla tako daleko u nekoj online priči. Da, pametno je da se čim pre traži broj tel.

Ako osećaš da može biti prijatelj, tada se to eksplicitno kaže i opet traži kontakt, jer ulagati u neku virtuelnu osobu koja može u trenutku da nestane, pa čak i za prijateljstvo nije mudro. No, u ovoj priči išlo je dalje od prijateljstva. Pa bih ja prekinula kontakte.

Nejasno pitanje, mada tematikom i ne vladam, ne interesuje me previse.
Ako je menjala vec pol a bila muskarac, verovatno bih nastavio prijateljsku komunikaciju. Ako je i dalje fizicki muskarac prekinuo bih, to bi trebalo da se kaze cim prvi flert krene, u tom slucaju ne bih ni prihvatio flert.
Za drugarsku komunikaciju nemam nista protiv kako god se oseca ili sta nosi u gacama.

u mom slučaju fizički pol nije neki mnogo bitan faktor i mislim da bih sačekao da se uživo upoznamo da vidim da li želim stvarno nešto više od prijateljstva...mislem i sa cis osobom bih isto to uredeo čisto zato što ne mogu to da ocenim na slepo.Razvijem ja taj neki osećaj bliskosti tako preko kuckanja ali mi treba uživo kontakit da osenim dal želim prijateljstvo ili nešto više od te osobe...

Nejasno pitanje, mada tematikom i ne vladam, ne interesuje me previse.
Ako je menjala vec pol a bila muskarac, verovatno bih nastavio prijateljsku komunikaciju. Ako je i dalje fizicki muskarac prekinuo bih, to bi trebalo da se kaze cim prvi flert krene, u tom slucaju ne bih ni prihvatio flert.
Za drugarsku komunikaciju nemam nista protiv kako god se oseca ili sta nosi u gacama.
a sta ako se zaljubis?
Ako je zaboravio da kaze da je musko....

mislim da li bi se emocije instant izbrisale?

Pa nisam zaljubljive prirode, pogotovo dok ne vidim nekoga uzivo. A tu bi vec bilo jasno sta i kako.
pa upravo to,
ne odmoru si na Tajlandu...i ne znam da li bi bas uvek bilo jasno
download (2).jpg

pa upravo to,
ne odmoru si na Tajlandu...i ne znam da li bi bas uvak bilo jasno
Pogledajte prilog 1192894
Pa ne idem na Tajland, a i ne bih, ne privlaci me...na Kubu vec da, plan je zacrtan... A tamo nema 'iznenadjenja' :)
Ali da, na Tajlandu svako moze da se prevari. Nemam pojma, zaljubljenost je prolazna, ali mislim da bi me prosla momentalno kad bih saznao. Ne smem da garantujem kada bih u startu znao da je trans da ne bih nastavio konverzaciju, meni licno ne smeta, a zaljubljivanje... Tesko. Uvek bi mi bila ta misao u glavi.

to je veoma interesantno
sta menja jedan penist.....?
PA verovatno planove za neku buducnost. Nije porblem da se "zaljubis" u osobu koja je sa druge strane ekrana, sve je to ok, razmisljanja, slicne stvari koje vas vezuju..... al kao musko planirao bih neku buducnost sa osobom sa kojom recimo mogu da imam potomstvo ( da ne ulazimo sada u razloge zasto neki ne mogu da imaju ), sa kojom mogu da imam klasican straight sex....

Back