Šta je ono što te najviše izvede iz takta kod voljene osobe?

Nisam psihijatar
valjda je svakome potrebno neko vreme nasamo ponekad
a uvek te u parku neko vidi pa slucajno drugi saznaju
msm nebitno na kraju dana
nisam gonic robova niti je ona moje vlasnistvo
ako je laksa varijanta da kaze da je sa prijateljicom
briga me
Glupo je to. :lol:
Ne vidim zasto neko laze da sedi u parku i razmislja :lol:

ne znam sta bih izdvojio generalno nista bitno povrsne klinacke sitnice,

1. kad se obuce previse provokativno, recimo krene bez brusa u setnju, kad se previse razgolici za plazu, bazen.. i tako, al uglavnom cutim, dozirano bombardujem prigovorima.

2. Neki od feminističkih stavova, neki su na mestu.

3. kad je pesimisticna, pa umesto da ja nju oraspolozim, ona rasplace mene, i tako, osetim se bespomocno, ne mogu nista da uradim

ne znam sta bih izdvojio generalno nista bitno povrsne klinacke sitnice,

1. kad se obuce previse provokativno, recimo krene bez brusa u setnju, kad se previse razgolici za plazu, bazen.. i tako, al uglavnom cutim, dozirano bombardujem prigovorima.

2. Neki od feminističkih stavova, neki su na mestu.

3. kad je pesimisticna, pa umesto da ja nju oraspolozim, ona rasplace mene, i tako, osetim se bespomocno, ne mogu nista da uradim
Stavka jedan bi trebalo da ti prija, ako dobro izgleda i privlaci poglede, trebas biti ponosan jer je tvoja devojka.
Ovo pod tri mi je bas simpaticno :)

Stavka jedan bi trebalo da ti prija, ako dobro izgleda i privlaci poglede, trebas biti ponosan jer je tvoja devojka.
izgleda odlicno, al mozda kad sam bio mladji mi je to prijalo, sad mi nekako smeta. Ne mislim da je ljubomora, vise neka podsvesna posesivnost i konzervativnost.
Ovo pod tri mi je bas simpaticno :)
Ah, volim ja nju i jako sam brizan, sta cu, takav mi horoskop :) E sad sto sam odlepio za jos jednom, moram racionslisati dok ne bude prekasno

Back