Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У Америци 30-06, и 308 су два најраспрострањенија калибра за лов, онда зависно од државе до државе имаш друге калибре.
Odgovorio sam uopsteno da razoblicimo odredene nedoumice.
Za safari je najpopularniji "doljnji" kalibar i danas za karabine uz ostale jace, sa .700 nitro sigurno ne moze loviti svako ni PH ga ne koriste., da ne ulazimo u raspravu kojoj sigurno nema kraja, a nije joj mesto na ovoj temi.

Jadne su te tvoje dzukacke fore, ne moze mene provokator da iznervira
trump fake news GIF

Uzeo da pogledam ceo snimak konačno i daljinu i to.
Nisam neki stručnjak za snajpere osim sto se krio od njih:roll:
Daljina je ok cak i nije daleko, oružje je precizno "one shots one kill"
Deluje mi planirano ali neki crv mi kaze da nije obučeni profesionalci vec osoba koja se kratko spremala za to a možda je i neki internet ratnike.

Deluje mi planirano ali neki crv mi kaze da nije obučeni profesionalci vec osoba koja se kratko spremala za to a možda je i neki internet ratnike.
Gde ima da amater niti jedan trag ne ostavi i izbegne sto kamera u kampusu, do jedne sa 300 metara gde se vidi ko tackica na kameri...

7.62 ne pravi veliko razaranje osim ako nije modifikovan metak ali zato joj je probojna moć strahovita.

Vjerujem da ga je gađao u glavu jer sa one daljine niko ne može pogoditi karotidu.
Pravi strašno razaranje to je metak sa ogromnom energijom. Samo da je koristio lovačko zrno sa šupljim vrhom verovatno bi mu otkinuo vrat sa glave. Taj metak je duplo jači od metka 7.62 za kalašnjikov. Ovome je čaura dugačka 63 mm a za kalašnjikov 39mm
Na 200 metara sa optikom i preciznom puškom pogadja se teniska loptica

Крио си се од снајпера?
Даљина је смешна.
Оружје је ок, то јест јак калибар, али непотребан за ту даљину, са превише трзаја.
Пушка није имала пригушивач или барем модификацију да умањи трзај, и пушка је сасвим обична ловачка.
Планирано јесте било, али тај погодак је био очај.

Malo sam gledao u mapu. Pucao je sa 120 i kusur metara, to je mala razdaljina za bilo koju preciznu lovačku pušku sa optičkim nišanom.

Pozicija je bila sa strane, preko ramena, tako da je glava bila jedini logičan izbor, inače bi morao u rame, a to je malo bez veze.

A vidim da je neka mlada osoba ako je to taj sa slike, tako da je vrlo moguće da je bio u panici i da je gađao prvo što je mogao da gađa, a da je omašio pucao bi ponovo. Pošto je video da je pogodio gde treba, odmah je pobegao.
Ма на сто метар је школска мета, то није никакво растојање. Ко зна и са пиштољем погађа на четрдесет метара стојећу мету, поготово ако леву руку постави испод мишке, а од десне направи "кундак", како ме је још тетка научила.

Pravi strašno razaranje to je metak sa ogromnom energijom. Samo da je koristio lovačko zrno sa šupljim vrhom verovatno bi mu otkinuo vrat sa glave. Taj metak je duplo jači od metka 7.62 za kalašnjikov. Ovome je čaura dugačka 63 mm a za kalašnjikov 39mm
Na 200 metara sa optikom i preciznom puškom pogadja se teniska loptica
У лову не користе та зрна, користе балистички врх у лову понајвише.
На 200 метара погађа ако је добар стрелац, овај то није био.
Hmm vecina stranih izvora sumnja da je profi taj sto pucao.moguce.bas da vidim dal ce ga cape živog.
Pogledajte prilog 1783045
130 метара је смешно.

Back