Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa neki dan su postavili nekog ruskog generala koji je umro i odmah eto "uklonio ga Putin" da bi se ispostavilo da je covek bolovao od raka vec duze vreme. Ali to nije "seksi".
Imaju i za to smišljenu teoriju, kao KGB ubrizgava ćelije raka inekcijama i tako ubiju čovjeka.

Jeste da to nema veze sa zdravim mozgom ali ruku na srce ni oni koji izmišljaju takve akcije ga nemaju.

Ma da, svaki atentat u USA je delo neke poremecene osobe i to je to. Dok u Rusiji svaki atentat je povezan diretkno sa Putinom.

Sto je najgore ti i kao takvi kao ti stvarno verujete u to. Mislim i to je ok sto verujete, ima ljudi koji veruje da zivimo na ravnoj ploci ali nemojte ostalima m00da za bubrege.
Већина атентата јесте. Сад неки од њих су наравно државно сређени.
Да је у питању била нека важна личност и то политичар, па и да кажем, али овог нису имали разлога да убију.
И да су они били иза тога, неко би то профи одрадио, ово није профи.

У Русији се Путин и ФСБ питају, и листа политичара и новинара која је била убијена, умрла у несрећи и слично је исувише велика да би то била случајност.

Већина атентата јесте. Сад неки од њих су наравно државно сређени.
Да је у питању била нека важна личност и то политичар, па и да кажем, али овог нису имали разлога да убију.
И да су они били иза тога, неко би то профи одрадио, ово није профи.

У Русији се Путин и ФСБ питају, и листа политичара и новинара која је била убијена, умрла у несрећи и слично је исувише велика да би то била случајност.
Ubiti čovjeka snajperom sa te daljine može samo profesionalac.
Ne provaljuj se.

Ubiti čovjeka snajperom sa te daljine može samo profesionalac.
Ne provaljuj se.
Свако ко је икада био у лову може комотно да убије са 180 метара, то није нека даљина са добром потоком.
Већ сам написао, хитац је био лош и не профи, не гађаш у главу већ у центар тела, и сигурно не користиш 30-06 као што је ЛГБТ транџа користила.

Свако ко је икада био у лову може комотно да убије са 180 метара, то није нека даљина са добром потоком.
Већ сам написао, хитац је био лош и не профи, не гађаш у главу већ у центар тела, и сигурно не користиш 30-06 као што је ЛГБТ транџа користила.
Ne provaljuj se, na pušci sa zabravljenim mehanizmom je veliki trzaj. 7.62 pravi veliki trzaj, tvoje iskustvo sa filmova ne pomaže u stvarnosti.

Ne provaljuj se, na pušci sa zabravljenim mehanizmom je veliki trzaj. 7.62 pravi veliki trzaj, tvoje iskustvo sa filmova ne pomaže u stvarnosti.
Откуд ти знаш шта је моје искуство? Ја сам навео да калибар који је коришћен има велики трзај, и да за убиство на даљину није идеално оружје уопште, поготово ако јак ветар био као што су рекли. Врати се пар страница уназад, све сам објаснио. Мени се више чини да ти немаш појма о чему причаш.
Професионалац не би користио пушку која је пронађена, а да не причам да је пушка најобичнија ловачка.

Откуд ти знаш шта је моје искуство? Ја сам навео да калибар који је коришћен има велики трзај, и да за убиство на даљину није идеално оружје уопште, поготово ако јак ветар био као што су рекли. Врати се пар страница уназад, све сам објаснио. Мени се више чини да ти немаш појма о чему причаш.
Професионалац не би користио пушку која је пронађена, а да не причам да је пушка најобичнија ловачка.
Pa samo profesionalac je mogao da pogodi sa takvom puškom. Neko sa velikim iskustvom a ne neki lovac kako ti lupetaš.

To šarenilo na njoj je za budale da se upecaju kao somovi. Ostavljanje lažnog potpisa je dio distrakcije sa počinioca.

FBI jutros izjavio da našli oružje
Screenshot_20250911_181255_Samsung Internet.jpg

Pa samo profesionalac je mogao da pogodi sa takvom puškom. Neko sa velikim iskustvom a ne neki lovac kako ti lupetaš.

To šarenilo na njoj je za budale da se upecaju kao somovi. Ostavljanje lažnog potpisa je dio distrakcije sa počinioca.
180 метара није никаква раздаљина.
Сваки искуснији ловац може да те даљине да убије.
Да је било 500 метара, е то је већ нешто, али 180, то је ништа.
И понављам опет, погрешан калибар и погодак је био лош.

180 метара није никаква раздаљина.
Сваки искуснији ловац може да те даљине да убије.
Да је било 500 метара, е то је већ нешто, али 180, то је ништа.
И понављам опет, погрешан калибар и погодак је био лош.
Nemaš ti blage veze šta je zabravljeni mehanizam sa kalibrom 7.62.
Veoma precizna puška ali samo za onog ko je profesionalac dok bi tebi trzaj slomio nos.

Nemaš ti blage veze šta je zabravljeni mehanizam sa kalibrom 7.62.
Veoma precizna puška ali samo za onog ko je profesionalac dok bi tebi trzaj slomio nos.
Немаш ти благе везе.
Ово је најобичнија ловачка пушка у Америци, и опет кажем, не знаш ти ништа о мени.

Ово није профи убиство. Ни у лудилу.

Ne znam koliko je tačan info jos uvek FBI objavio sliku ubice i stižu objave da je taj obučeni snajper.
Нико није рекао да је он обучени снајпер, него да су пронашли црну пушку са маузеровим системом, и да су на мецима нашли ЛГБТ поруке.

Немаш ти благе везе.
Ово је најобичнија ловачка пушка у Америци, и опет кажем, не знаш ти ништа о мени.

Ово није профи убиство. Ни у лудилу.
tako je..to neki studenjak nakon citave noci igranja CoD i CS2 odlucio sutradan uzeti pusku u ruke..

evo jos jedan ''naivko''

koji se ne seca ko je to na trampa vodio harangu u proteklim godinama, hapsenjiam podmetacinama cime sve ne, pa na kraju i pokusajem likvidacije trampa licno u atentatu...

sad su u stvari republikanci i trampovi istomsiljenici likvidirali jednog od nejgovih bliskih saradnika...

postajes ko vucic.

pravis se lud.
Pitao sam te "šta je za tebe Duboka država", i nisi mi ništa odgovorio.

Колико је било до сада транџа који су улетели у школе и цркве и почели да пуцају.
Типа и она дилеја што је пуцала на Трампа.
Ma koje trandze, to su najplashljivi mushkarci kad je oruzije u pitanju...

Retardima Amerima bilo koju pricu mozesh da prodash u trampovoj Debilici, naviklo to da botuje i optuzuje bez da proveri istinitost medijskih baljezgarija

Back