Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma koje trandze, to su najplashljivi mushkarci kad je oruzije u pitanju...

Retardima Amerima bilo koju pricu mozesh da prodash u trampovoj Debilici, naviklo to da botuje i optuzuje bez da proveri istinitost medijskih baljezgarija
1000010937.png

Pitao sam te "šta je za tebe Duboka država", i nisi mi ništa odgovorio.
Duboka Drzava je za politizovane USA proruse i proizraelce, svako ko se protivi njihovoj shupljoj prici u Americi...

Misli se na demse, i to one nekontrolisane tjubere i raju od politicara shto prenosi analize bez da ih za bole lakat shta ce neistomishljenik da misli

Свако ко је икада био у лову може комотно да убије са 180 метара, то није нека даљина са добром потоком.
Већ сам написао, хитац је био лош и не профи, не гађаш у главу већ у центар тела, и сигурно не користиш 30-06 као што је ЛГБТ транџа користила.

Прво, грехота млад човек убивен а не верујем да је стигао да почини недела за која би могло да се каже ко га ебе. Друго, можда је транџолина асасин али знајући колико су амери болесни не би ме чудило да су га колеге жртвовале. Не тврдим да јесу само ме не би зачудило.

Duboka Drzava je za politizovane USA proruse i proizraelce, svako ko se protivi njihovoj shupljoj prici u Americi...

Misli se na demse, i to one nekontrolisane tjubere i raju od politicara shto prenosi analize bez da ih za bole lakat shta ce neistomishljenik da misli
И дубока држава је због пар коментара убила потпуно небитног лика који им се увлачи у дупе?

Прво, грехота млад човек убивен а не верујем да је стигао да почини недела за која би могло да се каже ко га ебе. Друго, можда је транџолина асасин али знајући колико су амери болесни не би ме чудило да су га колеге жртвовале. Не тврдим да јесу само ме не би зачудило.
Али шта је мотив?
То што је нешто коментарисао?
То не пије воду.

То је оно што сам рекао. Обична ловачка пушка. Буквално једна од најпопуларнијих за лов у САД
Malo sam gledao u mapu. Pucao je sa 120 i kusur metara, to je mala razdaljina za bilo koju preciznu lovačku pušku sa optičkim nišanom.

Pozicija je bila sa strane, preko ramena, tako da je glava bila jedini logičan izbor, inače bi morao u rame, a to je malo bez veze.

A vidim da je neka mlada osoba ako je to taj sa slike, tako da je vrlo moguće da je bio u panici i da je gađao prvo što je mogao da gađa, a da je omašio pucao bi ponovo. Pošto je video da je pogodio gde treba, odmah je pobegao.

Svaki se ubica poziva na nauracunljivost ili mu je sami smeste Trampovi retardi... tipa trandz, *****, shizik i sl...

Za njih su fegeti svo zlo sveta pogotovo politickom deranju, a njihov josh gori promiskuitet sa odronkama je neshto prirodno i za odobravanje...

Prljave i besne dzukele gledaju da svoju prljavshtinu i bes svakom neistomishljeniku projektuju i nabede, klasicne judeo hucpashke fore nabedjivanja unapred

И дубока држава је због пар коментара убила потпуно небитног лика који им се увлачи у дупе?
Ma te shifrovane shpijunske termine tipa duboka drzava samo proRustashki retardi koriste, a nit znaju shta znaci, nit ko je deep state...

Deep state tj satanisti, kontrolishu i njih i demse, shto potkupljivanjima ko alave republikance, shto kroz ucene i ubistva ko demokrate...

A ovo hejTersko RATNOHUSHKACKO djubre Charlija shto susatanisti roknuli, je ko i uvek zrtveni jarac, kada oce da podignu nivo polarizacije i mrznje u drushtvu na maks...

To je idealna MRZITELJSKA sredina onda za besnu i bolesnu POLITIZOVANU stoku (IZVINJENJE STOCI), koja ce da trazi i poziva na krvnu osvetu SUPROTNJACIMA ko u Srednjem Veku

Poslednja izmena:
Izgleda da su pronašli stariju američku vojnu pušku obrtnočepnog sistema (kao naša M48) u kalibru 30-06. On je u rangu snage 7.62x54 metak za mitraljez M84 "Ceca". Prvo sam mislio sam na osnovu snimka da se verovatno radi o 5.56 zato što nije bilo velikog razaranja vrata, barem na onom snimku. Možda je koristio vojni metak sa punom košuljicom.

Metak .30-06 springfield je nastao kao vojni kalibar davne 1906 god. (oznaka 06) danas je medu najrasprostranjenijim lovackim kalibrima, oznaka .30 oznacava kalibar u incima koji je analogan evropskim 7.62, duzina caure je 63 mm samo konstrukcija metka daje povoljnu rezantnu putanju za lovacke uslove. Kada je shvatio da ne moze otici u lov na lavove iz takvog karabina je izvrsio samoubistvo Ernest Hemigvej.

Metak 7.62*54 nagan je konstruisan za puskomitraljez, koristo ga je i poznati Maksim, sama floskula "bije k'o Maksim po diviziji" govori o njegovoj znazi, iako je krace caure ona je deblja sto uslovljava brze sagorevanje barutnih gasova samim time i jaci trzaj, promenom zrna 7,62 u 9,3 mm nastao je kalibar poznat kao 9,3 medved, posto poseduje dance oblika "R" upotrebljava se za "dvokukuglare". Dvokuglara sa kojoj je lovio drug Hruscov je medu kvalitetnijima u svetu.
Razliciti kalibri sa razlicitih krajeva sveta i drustva koji su pored obelezavanja jedne epohe i dalje opstali u funkciji medu lovackim izborom.

Izvinjavam se na spamu, ali sam misljenja da uvek treba rasvetliti pojedine nedoumice.

Malo sam gledao u mapu. Pucao je sa 120 i kusur metara, to je mala razdaljina za bilo koju preciznu lovačku pušku sa optičkim nišanom.

Pozicija je bila sa strane, preko ramena, tako da je glava bila jedini logičan izbor, inače bi morao u rame, a to je malo bez veze.

A vidim da je neka mlada osoba ako je to taj sa slike, tako da je vrlo moguće da je bio u panici i da je gađao prvo što je mogao da gađa, a da je omašio pucao bi ponovo. Pošto je video da je pogodio gde treba, odmah je pobegao.
Они су рекли 180 метара, или близу 200 јарди јер користе јарде. За било коју ловачку пушку буквално ловиш рибу у бурету што би рекли Амери.
Нисам приметио да је било са стране. Њега је метак погодио са стране, али ја и нико нормалан не би гађао у главу или врат. Центар тела.
1000010938.webp

Они су рекли 180 метара, или близу 200 јарди јер користе јарде. За било коју ловачку пушку буквално ловиш рибу у бурету што би рекли Амери.
Нисам приметио да је било са стране. Њега је метак погодио са стране, али ја и нико нормалан не би гађао у главу или врат. Центар тела.
Pogledajte prilog 1783022
Evo ovo sam ja gledao...

1757609750977.png

Metak .30-06 springfield je nastao kao vojni kalibar davne 1906 god. (oznaka 06) danas je medu najrasprostranjenijim lovackim kalibrima, oznaka .30 oznacava kalibar u incima koji je analogan evropskim 7.62, duzina caure je 63 mm samo konstrukcija metka daje povoljnu rezantnu putanju za lovacke uslove. Kada je shvatio da ne moze otici u lov na lavove iz takvog karabina je izvrsio samoubistvo Ernest Hemigvej.

Metak 7.62*54 nagan je konstruisan za puskomitraljez, koristo ga je i poznati Maksim, sama floskula "bije k'o Maksim po diviziji" govori o njegovoj znazi, iako je krace caure ona je deblja sto uslovljava brze sagorevanje barutnih gasova samim time i jaci trzaj, promenom zrna 7,62 u 9,3 mm nastao je kalibar poznat kao 9,3 medved, posto poseduje dance oblika "R" upotrebljava se za "dvokukuglare". Dvokuglara sa kojoj je lovio drug Hruscov je medu kvalitetnijima u svetu.
Razliciti kalibri sa razlicitih krajeva sveta i drustva koji su pored obelezavanja jedne epohe i dalje opstali u funkciji medu lovackim izborom.

Izvinjavam se na spamu, ali sam misljenja da uvek treba rasvetliti pojedine nedoumice.
У Америци 30-06, и 308 су два најраспрострањенија калибра за лов, онда зависно од државе до државе имаш друге калибре.

Back