Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма на сто метар је школска мета, то није никакво растојање. Ко зна и са пиштољем погађа на четрдесет метара стојећу мету, поготово ако леву руку постави испод мишке, а од десне направи "кундак", како ме је још тетка научила.
И на 200 метара ништа посебно.
300+ је већ стручније, поготово са ветром.

У лову не користе та зрна, користе балистички врх у лову понајвише.
На 200 метара погађа ако је добар стрелац, овај то није био.

130 метара је смешно.
:lol: Kakav balistički vrh? Ja sam bio i vojnik i lovac, po zakonu za lov ne sme da se koristi vojno zrno sa punom košuljicom jer samo prosvira životinju pa se muči nego mora lovačko zrno ima raznih tipova, ravno, olovno, sa rupom u vrhu, JHP itd. A u ratu kad se puca na ljude ne smeju da se koriste lovačka zato što prave strašne rane nego samo FMJ

Znači to je greška od 2-3 cm i to za totalnog amatera. Tako da je ova operacija juče verovatno bila kao ladna voda, isto kao ovim našima kada su gađali Đinđića sa slične daljine.

Ðinđić je gađan iz Birčaninove iz zgrade Ministarstva za lokalni razvoj...od strane Mi6 snajperiste....
Sa te pozicije je pucac imao idealan "tunel" izmedju dve zgrade do mesta mete...

A "Zemunci" su bili Mi6 "dimna zavesa"

I posle su nam doveli Mi6 AVtihrista u sedlo...

...

Ðinđić je gađan iz Birčaninove iz zgrade Ministarstva za lokalni razvoj...od strane Mi6 snajperiste....
Sa te pozicije je pucac imao idealan "tunel" izmedju dve zgrade do mesta mete...

A "Zemunci" su bili Mi6 "dimna zavesa"

...
Princ Čarls pucao lično, vojvoda od Kenta vozio londonski taksi da pobegnu sa lica mesta!

:lol: Kakav balistički vrh? Ja sam bio i vojnik i lovac, po zakonu za lov ne sme da se koristi vojno zrno sa punom košuljicom jer samo prosvira životinju pa se muči nego mora lovačko zrno ima raznih tipova, ravno, olovno, sa rupom u vrhu, JHP itd. A u ratu kad se puca na ljude ne smeju da se koriste lovačka zato što prave strašne rane nego samo FMJ
Не знам шта је смешно, ниси у току.
https://winchester.com/Products/Ammunition/Rifle/Ballistic-Silvertip
На пример.

Ти говориш о Full Metal Jacket?
У Америци користе све и свашта, зависи од државе до државе.

Štos je i što je može da bude profi a i ne mora. Da je Kirk pogodjen sa 600 metara u vrat onda je sigurno profi
То стоји, али из одабира пушке, калибра и погодка, тешко да може да буде профи.

Не знам шта је смешно, ниси у току.
https://winchester.com/Products/Ammunition/Rifle/Ballistic-Silvertip
На пример.

Ти говориш о Full Metal Jacket?
У Америци користе све и свашта, зависи од државе до државе.
Smejao sam se zato što se takav izraz ne koristi za tipove zrna i kad kupiš municiju na kutiji stoji tip zrna recimo JHP, SP, FSP, HSP....
Kažem ti za lov se ne koriste FMJ ali verovatno kao i kod nas poneka budala lovi sa FMJ.
То стоји, али из одабира пушке, калибра и погодка, тешко да може да буде профи.
A nisi pomislio da je upravo možda i bio plan da se koristi stara puška ( ali još uvek vrlo precizna)? I da se istraga skrene u drugom smeru. Seti se iz čega je pucao Harvi li Osvald

Šteta što ne gledaš ni svetske ni naše televizije, nego samo gazdine sa opsesijom da su pare osnova života i kresanje jeftinih riba....odavno se govori o uticaju engleske krune na broj mrtvih u svetu, a slučajno ih pominju i kao dom aškenaza i svih nepočinstava...
Mi znamo dovoljno, da je kuk engleski ubica Srba 1999. da je onaj debil džonson ubica ukrajinaca, da upravljaju hamasom i svim drugim arapskim assassinima koji su se uhlebili na asfaltu londona, as is....da gledaš neke vesti bilo gde u svetu znao bi...

Smejao sam se zato što se takav izraz ne koristi za tipove zrna i kad kupiš municiju na kutiji stoji tip zrna recimo JHP, SP, FSP, HSP....
Kažem ti za lov se ne koriste FMJ ali verovatno kao i kod nas poneka budala lovi sa FMJ.

A nisi pomislio da je upravo možda i bio plan da se koristi stara puška ( ali još uvek vrlo precizna)? I da se istraga skrene u drugom smeru. Seti se iz čega je pucao Harvi li Osvald
Поставио сам ти пример на кутији, јер у Америци има разноразне муниције. За лов се не користи у Србији, у Америци друга прича.

Можда, али видећемо.

Princ Čarls pucao lično, vojvoda od Kenta vozio londonski taksi da pobegnu sa lica mesta!
Nisam pristalica teorija zavere, racionalan sam čovek ali neke stvari mi nisu jasne kod ubistva Djindjića.
Iz više izvora i to vrlo pouzdanih kažu da Spasojević i Luković nisu ubijeni u Meljaku nego uhapšeni, mučeni u zatvoru, odvedeni u Meljak pa streljani.
Krunski dokaz protiv Zvezdana Jovanovića su opušci cigareta koje je bacao na terasu. Profesionalac zaboravio da ne sme da baca opuške?

Znači ti si kolega od @Metronomy po opsesiji?

Pa super ste vas dvojica.

Istinu sam ti rekao...a ti mozes nastaviti da zivis verujuci lazima...

A moglo bi se i stosta reci i za Princa Carlsa i o njegovom dolasku u Srbiju...kada je posetio Templarski Manastir Kovilj...iz kojeg nam posle dodje Patrijarh Perfidije...

A u danima oko te posete bi ritualno zrtvovana pevacica iz Borce...

...

Juta je jedna od 14 američkih saveznih država koja dozvoljava određeni nivo nošenja skrivenog oružja na javnim univerzitetima i fakultetima.

U maju je, nakon akcije zakonodavca Jute, stupio na snagu zakon koji dozvoljava svima starijima od 18 godina sa važećom dozvolom za skriveno oružje u Juti da nose oružje na kampusu, uključujući i "otvoreno".

Nisam pristalica teorija zavere, racionalan sam čovek ali neke stvari mi nisu jasne kod ubistva Djindjića.
Iz više izvora i to vrlo pouzdanih kažu da Spasojević i Luković nisu ubijeni u Meljaku nego uhapšeni, mučeni u zatvoru, odvedeni u Meljak pa streljani.
Krunski dokaz protiv Zvezdana Jovanovića su opušci cigareta koje je bacao na terasu. Profesionalac zaboravio da ne sme da baca opuške?
И ту је Легија био мозак операције наводно.
Намештаљка је била у питању, у то сам убеђен и ја.

Ovog čoveka su ubili da ne zameni Trampa i sjebe celu koncepciju globalista, ljudi koji vladaju svetom i ubijaju sve koji nisu "izabrani"
dokaz da kreativne, pametne, pristojne ljude treba čuvati od tajnih službi svih država...takvog lika je zaustavio jedan metak....jednog ubice...jedne neljudske forme vladavine...
Ако су га убили, то је било због помињања епстинове листе.

Ovog čoveka su ubili da ne zameni Trampa i sjebe celu koncepciju globalista, ljudi koji vladaju svetom i ubijaju sve koji nisu "izabrani"
dokaz da kreativne, pametne, pristojne ljude treba čuvati od tajnih službi svih država...takvog lika je zaustavio jedan metak....jednog ubice...jedne neljudske forme vladavine...
Neljudsku formu vladavine je uveo Tramp, sada žanje ono što je sijao: beskrajnu mržnju i toleranciju, bahatost, lažljivost, pokvarenost, lopovluk i ukratko, sve najgore zamislive osobine.
Naravno da će ro sve stići na naplatu.

Back