Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1000007681.jpg

Phehehehehe, izgleda da batina ipak ima dva kraja.

:heart2: :heart2: :heart2:

Trandžara dogurala do samo jednog izdanja i dobila nogu u šarenu guzicu.

Ključne informacije:​

• Na mecima pronađene puške ugravirani su trans i antifašistički slogani
Daj zamisli netko te upuca iz pederaste puške duginih boja.
Užas... ja sve kada bi i preživio, urlao bi da ne zovu hitnu zbog toga što bi prije izabrao smrt nego život u takvoj sramoti.
Zamisli da budeš upamćen kao "onaj koji je preživio atentat pederpuškom"...

Je je, inside job.
Jedna od debilnijih teoroja zavjera, chemtrailsi su ozbiljniji 🤡

https://srbin.info/bomba-takera-karlsona-evo-sta-elite-u-sad-kriju-od-gradjana/
Карлсон је поменуо и случај „израелских уметничких студената“, за које је амерички ФБИ својевремено навео да су заправо били повезани са израелском обавештајном службом. Према документима, неки од њих су снимали рушење кула и „деловали као да имају предзнање о нападима“.

...

Izgleda da su pronašli stariju američku vojnu pušku obrtnočepnog sistema (kao naša M48) u kalibru 30-06. On je u rangu snage 7.62x54 metak za mitraljez M84 "Ceca". Prvo sam mislio sam na osnovu snimka da se verovatno radi o 5.56 zato što nije bilo velikog razaranja vrata, barem na onom snimku. Možda je koristio vojni metak sa punom košuljicom.

Kako je ovo moguće u demokratskoj i slobodmoj državi, da se ovako nešto desilo u Rusiji odmah bi kao vrane zagrajali da je Putin likvidirao političkog aktivisti a usred SAD ubiše političara snajperom?

Šta kažu ovde oni koji kritikuju Rusiju za diktaturu i obračun sa političkim aktivistima?

Da čujemo....
Он није политичар. И њега је скењала нека ЛГБТ особа. Остало су теорије завере.
Ипак није САД Русија да се умире од чаја, пада кроз прозор, бомби испод кола и слично.

Ипак није САД Русија да се умире од чаја, пада кроз прозор, бомби испод кола и слично.
On je politički aktivista, čak je i držao politički govor kada je ubijen.

Ti znaš tačno ko ga je ubio? Bravo, treba te postaviti za ministra unutrašnjih poslova kad si tako brzo riješio slučaj.
To što ti pišeš su priče za malu djecu.

On je politički aktivista, čak je i držao politički govor kada je ubijen.

Ti znaš tačno ko ga je ubio? Bravo, treba te postaviti za ministra unutrašnjih poslova kad si tako brzo riješio slučaj.
To što ti pišeš su priče za malu djecu.
Политички активиста, не политичар. Да је био журналиста у Русији имао би неку несрећу.

Користим мозак и доказе. Ако не умеш да читаш и да користиш ум, то је до тебе.

Можда и треба, вероватно бих боље радио посао од Гљивице Дачића и војног Министра који воли да му клекну.

Ma da, svaki atentat u USA je delo neke poremecene osobe i to je to. Dok u Rusiji svaki atentat je povezan diretkno sa Putinom.

Sto je najgore ti i kao takvi kao ti stvarno verujete u to. Mislim i to je ok sto verujete, ima ljudi koji veruje da zivimo na ravnoj ploci ali nemojte ostalima m00da za bubrege.

Izgleda da su pronašli stariju američku vojnu pušku obrtnočepnog sistema (kao naša M48) u kalibru 30-06. On je u rangu snage 7.62x54 metak za mitraljez M84 "Ceca". Prvo sam mislio sam na osnovu snimka da se verovatno radi o 5.56 zato što nije bilo velikog razaranja vrata, barem na onom snimku. Možda je koristio vojni metak sa punom košuljicom.
7.62 ne pravi veliko razaranje osim ako nije modifikovan metak ali zato joj je probojna moć strahovita.

Vjerujem da ga je gađao u glavu jer sa one daljine niko ne može pogoditi karotidu.

Back