Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako glasi odgovor na moje pitanje?
Nebitno je da li je heroin legaliziran ili ne?
Ako hoćeš nekog da ubiješ, nebitno je da li je vatreno oru legalno ili ne. Ako hoćeš da se drogiraš, nebitno ti je da li je heroin legalan ili ne. Svakako ćeš ga nabaviti. Ili jedno ili drugo.
To je poenta priče. Tvoje pitanje nema nikakve veze sa tim.

To je nekad bilo, više nije tako. Sad je jako teško, skoro nemoguće, dobiti dozvolu za oružje u Srbiji (koje nije lovačko ili sportsko)
Sada oduzimaju masovno oružje i ljudima koji imaju validne dozvole i nemaju nikakve kazne ni prekšaje.

U Americi zavisi od države do države, ima država u kojima se mnogo lako dobija i možeš da ga nosiš sa sobom bez eksplicitne dozvole za nošenje. U Srbiji nema šanse da civil dobije dozvolu da nosi pištolj.

U Srbiji je poostren sistem od kad su se desila ona masovna ubistva. Do tad se morao podneti zahtev, proci lekarski i kriminalna provera te je oruzje mogao dobiti bas svako. Meni je zaostao jedan CZ99, jos iz 90-tih, naravno sa dozvolom, nisam ga skidao sa dozvole iako sam se odavno iselio, ostavio sam ga kod oca u kuci (da ne budu taoci u slucaju s..r.a.nj.a). 2020 sam prilikom jednog od dolazaka u Srbiji uradio preregistraciju po tada novom a i sada vazecem Zakonu o oruzju. Uradio sam lekarski pregled, na obuku nisam morao ici jer sam bio trenirano lice u doba JNA, platio takse i nastavio da ga drzim kod caleta sve dok se on nije izlanuo unuku (sinu moga brata) da deda u kuci ima pravi psitolj. Onda sam podhitno dosao u Srbiju i resio se tog pistolja.

Dividende kompanije? Nije bre Elon Mask Dragoljub Vukadinović.
Vraćaj se pred prodavnicu.
Jel ti kapirash MAGA ciko, da ludake drogirane ratnim i civilnim katastrofama ne smesh da provocirash uzivo ako imash mozga?

Ko ga je terao da se igra sa tudjim osecanjima za etiku i pravdu, taj mu nije objasnio da ce Amricku pravdu vrlo brzo neko da mu objasni po kratkom kaubojskom postupku

Ja napišem da "Naravno da nije zaslužio smrt", a ti repliciraš kako sam i ja nekome nemoralna osoba, pa zar bi to bilo opravdanje da me izrešeta?
Ajde udahni i koncentriraj se.
I ne, nisam napisao da "Ne zaslužiuje, ali", prestani pisati takve retardirane laži.
Čitanje s razumijevanjem se uči s jedno 10 godina.
Da, napises da nije zaslusio smrt a onda u istoj recenici napises da je bio MAGA i nevidjeno djubre. To da bi olaksao ubici? Ili sebi?

Ides na moju ignore listu, pa tamo u kavezu drmaj resetke i govori svom ocu da je retardiran. Adio.

Ako hoćeš nekog da ubiješ, nebitno je da li je vatreno oru legalno ili ne. Ako hoćeš da se drogiraš, nebitno ti je da li je heroin legalan ili ne. Svakako ćeš ga nabaviti. Ili jedno ili drugo.
Odrasla i racionalna osoba uvijek može nabaviti oružje na crno. Luđaci i djeca ne. Nije sad da europski šverceri imaju neke više moralne standarde, nego je to naprosto loše za posao.

Da, napises da nije zaslusio smrt a onda u istoj recenici napises da je bio MAGA i nevidjeno djubre. To da bi olaksao ubici? Ili sebi?

Ides na moju ignore listu, pa tamo u kavezu drmaj resetke i govori svom ocu da je retardiran. Adio.
Shto je Charli botovo za ICE hapshenja kad je toliko moralan i uzivshen duhovno...

Samo se vatajte za nasilje, pa se uzuzivate uzvratno

Odrasla i racionalna osoba uvijek može nabaviti oružje na crno. Luđaci i djeca ne. Nije sad da europski šverceri imaju neke više moralne standarde, nego je to naprosto loše za posao.
U USA djeca ne mogu legalno nabaviti ni konzervu piva a ni paklo cigara. Ludaci mogu.

U Srbiji takodje, deca ne mogu legalno kupiti ni alkohol ni duvan. Zar ne?

Ajde da ti pojasnim značenje, jer očito imaš problema a dosta sam dobronamjeran danas.
Napisao sam da je smeće od osobe, ali da je to njegovo pravo, i da zbog toga nije zaslužio smrt.
Jel ti sada jasno, ili opet imaš problem s razumijevanjem?

Da li smatraš da kupovinu oružja u Srbiji treba legalizirati na način kao u Americi, ili ne?

Nije samo podrzavao Izrael, vec i bio protiv onih koji ga ne podrzavaju i za deportovanje Americkih gradjana bez suda, po zatvorima u Elsalvadoru...

Pisho uz vetar prelivajuci cashu zadnjim kapljicama, zavrshio sa ovim svetom od neke budale koja nema shta da izgubi u zivotu
Evo sredio sam ti, za deportovanje iligalnih migranata sa kriminalnim dosijeom,

ne bi bilo loše da se bar 5 minuta informišeš o temi pre nego što krene opsesivno spamovanje.......

Back