Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hapse one bez papira, znaci ne mogu nikako biti gradjani. A d su preuzeli jesu a i treba kad drugi nece da rade
Apse i legalce i native drzavljane, ne biraju... Partijski plus rasni drzavni terorizam, jer su braonkasti izdrzljiviji i vedriji ljudi od njih...

To satanistima oko trampa, koji zive od zla i toksike, dodje ko kec na 10, da nastave trgovinu ljudksim robljem i organima precvikanih robijasha i sl...

Moj problem je sto uvek trazim motiv,razlog zlocina. Posle onog Blazica ,onog crnca sto je ubio onu devojku u metrou,sve o motivu mi je bez veze. Ajde ovaj je javna licnost,influenser mozda je nekoga nervirao ali on nije bio u vlasti da je nekoga zavrnuo za nesto. Moze da bude obicna svaleracija ali onda bi pola planete stradalo.
Ti ne vjeruješ da postoje mentalni bolesnici?
Sam Berkowitz je ubijao jer mu je tako govorio 200 godina star pas, evo motiva.

Znate već godinama pratim scenu u USA i Čarli kreten mi je uvek bio presmešan koliko je glup i iritantan. Nisam nikad očekivao da će da dobije metak i da umre na ovaj način dok sam živ, uopšte to nisam mogao očekivati

I to još na snimku

au tek sam shvatio koliko se čudno zapravo osećam da jedna meta trolovanja kojoj smo se smejali godinama ovako završi

Znate već godinama pratim scenu u USA i Čarli kreten mi je uvek bio presmešan koliko je glup i iritantan. Nisam nikad očekivao da će da dobije metak i da umre na ovaj način dok sam živ, uopšte to nisam mogao očekivati

I to još na snimku

au tek sam shvatio koliko se čudno zapravo osećam da jedna meta trolovanja kojoj smo se smejali godinama ovako završi
Točno tako, Charlie je bio smijurija i provokator na X-u i drugdje , i od toga je kvalitetno zarađivao. Generalno potpuno nebitan lik

Da li smatraš da kupovinu oružja u Srbiji treba legalizirati na način kao u Americi, ili ne?
Uopšte nemam stav po tom pitanju i ne želim da imam. Ljudima koji su ubijeni pre dve godine u okolini Mladenovca iz automatske puške koju je nelegalno posedovati u Srbiji, to uopšte nije bitno. Dokle god imaš osobu koja je u stanju da ubiju bilo koga, bilo čime, to je svrha problema.

Moj problem je sto uvek trazim motiv,razlog zlocina. Posle onog Blazica ,onog crnca sto je ubio onu devojku u metrou,sve o motivu mi je bez veze. Ajde ovaj je javna licnost,influenser mozda je nekoga nervirao ali on nije bio u vlasti da je nekoga zavrnuo za nesto. Moze da bude obicna svaleracija ali onda bi pola planete stradalo.
Lik je bio provokator, i isprovocirao budalu...ende

Ti koji brane ovu farisejcinu koja cacka mecku godinama na Tviteru, josh su ludji od njega

Klintonova zabrana "assault rifle" u 1994.

• During the 1994–2004 assault weapons ban, the number of gun massacres (defined as incidents with six or more deaths) fell by 37%, and the number of mass shooting deaths dropped by 43% compared to the decade before the ban.
  • After the ban expired in 2004, massacres increased by 183%, and deaths increased by 239%.

Toliko o tome da je svejedno jel zabranjeno ili ne.
@ChristopherWalken

Pa debilne provokacije, tipa za onu ubijenu Ukrajinku

"Do you still thik this attack on Iryna Zarutska had nothing to do with race?"

Dečko je kvalitetno širio MAGA kult agendu: laži, muljaj, širi mržnju i netoleranciju.
Nije on dobio metak zato jer je važan, nego zato jer je Amerika pod Trumpom postala potpuno poremećeno društvo.

Back